خواهش میکنم ...
اگه Nero نصب داری هم با بخش Nero Vision رایت دی وی دی و وی سی دی و بلوری داره. با اون هم میتونی کار کنی. کیفیتش فکر کنم یه خورده بهتره باشه .... البته نسخه 8 و 9 و 10 رو من دیدم. قبلش بادم نمیاد کیفیتش چه جور بود ...![]()
خواهش میکنم ...
اگه Nero نصب داری هم با بخش Nero Vision رایت دی وی دی و وی سی دی و بلوری داره. با اون هم میتونی کار کنی. کیفیتش فکر کنم یه خورده بهتره باشه .... البته نسخه 8 و 9 و 10 رو من دیدم. قبلش بادم نمیاد کیفیتش چه جور بود ...![]()
من يك كانورتر مي خوام دي وي دي رو به به وي سي دي تبديل كند
همچنين يك كانورتر مي خوام انواع فايل هاي ويديويي رو به وي سي دي تبديل كند نكته اينجاست كه مثلا من با بعضي از كانورترها مثل Xilisoft DVD Ripper به وي سي دي تبديل كردم اما NERO 9 LITE قبول نكرد!؟ يك كانورتر مي خوام كه نرو قبول بكند!
ســـــلام بر دانشمندان و مهندسان و نابغه های ایران اسلامی !درود و سلام خداوند بر شما مردان ( زنان ؟! ) باد !
عرضم به حضور شما که ... همونطور که میدونید ... یه برنامه ای میخواستم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سرکار بودی !!
=============================
پی نوشت جدی ! :
فرض میکنیم که الان یه فیلم باحال ( ! ) داره پخش میشه ! ( به به به) ، بعد من میخوام دقیقا از وسط فیلم ، یه کادر 3 در 3 سانتی متر ببرم و فیلم هایی که در اون قسمت پخش میشه رو سیو کنم ...
همین الان یه تف انداختم زمین تا خشک بشه باید نرم افزاری که میخوام توی تاپیک باشه![]()
فقط یه چیزی : نرم افزارش ساده باشه چون زبان من در حد Hello و Bye هست !( شکسته نفسی رو حال کن ! تافل دارم
)
ممنون .......![]()
Last edited by Gam3r; 19-01-2011 at 13:49.
نه برنامه اوپن سورس هست و نيازي به کرک نداره.
چون پسوند فايلا ts هست پس بايد از منوي Tools گزينه File Indexer رو انتخاب کني. بعد اينکه فايل آناليز و به Queue رفت Start بزني تا صفحه آناليز و تنظيمات بياد و بقيه ماجرا ..
شما اگه نتونستي با اين برنامه کار کني از همون Staxrip استفاده کن که تمام مراحل اتومات هست فقط بايد فايل خروجي و ظرفيت رو تعريف کني . اينم بگم براي اينکه بتوني حجم رو تعيين کني بايد مراحل تبديل 2pass انجام بشه.
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
برنامه MeGUI رو امروز که باز کردم 18 آپديت جديد براش اومده يعني وقتي بخواي آپديت کني 18 تاش آپديت از طريق نت خواهد شد و بقيه هم که بصورت آفلاين
اوه اوه ، شما فعلا برنامه MeGUI رو دانلود نکن يا اگه دان کردي آپديت نکن البته از طريق نت.
ورژن جديدش ، ساختارش عوض شده و بعد اينکه 18 آپديت رو اعمال کردم برنامه ميگه که برنامه هاي قبلي با اين ورژن سازگار نيستن و دوباره بايد از ابتدا آپديت کني که اونم فکر کنم 50 مگ حجم داشته باشه.
شما فعلا از Staxrip استفاده کن تا نتيجه رو بهت بگم.
ورژن جديد رو که شامل آپديت هاي آفلاين هست از لينک زير دانلود کن :
MeGUI 1911
لينک بالا اگه برات تحريم شده باشه از لينک زير استفاده کن ، با دانلودمنيجر دانلود کن ببين جواب ميده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 19-01-2011 at 14:59.
برش ساده با Allok Video Joiner صورت میگیره. 7 8 مگ هستش و لیستی از فیلم ها میدی و بهش میگی که از هر کدوم یه تیکه از وسطاش رو جدا کنه. بعد هم میچسبونه. کارش و اسمش چسبوندن هست ولی جدا کردن هم داره. تبدیل هم نمیکنه که سرعت و کیفیت کم بشه. بزار رو حالت Original که سریع اون تیکه رو در بیاره.
بعد اون تیکه رو برش هم میخوای بزنی ؟ یعنی Crop کنی ؟
اگه این طوره میگم از XVID4PSP یا Staxrip استفاده کن که هم برش داره و هم جدا کردن.![]()
نکته این جاست که نرو ی 10 که من دارم خودش تبدیل هم میکنه البته نسخه ی لایت نیست. نسخه ی Multimedia suite هست که سافت گذر گذاشته بود واسه دانلود. 400 مگ بود تقریبا ... از Nero Vision استفاده کردم.![]()
سعید جان اون که دادی کار میکنه ... ولی یکی دیگه هم من میدم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)