نه...X-Plore فقط واسه دسترسی به فایل های سیستمی هست...
پچ هم فقط باید یه بار نصب کنی..واسه همه بازی ها میره..
تو پست قبل لینک یه منیجر جدید رو دادم اونو تست کن ببین جواب میده یا نه..!؟
نه...X-Plore فقط واسه دسترسی به فایل های سیستمی هست...
پچ هم فقط باید یه بار نصب کنی..واسه همه بازی ها میره..
تو پست قبل لینک یه منیجر جدید رو دادم اونو تست کن ببین جواب میده یا نه..!؟
با تمام فریمور های N93i تست کردم. رو هیچ کروم جواب نداد متاسفانه.
یه سوال : کی برنامه secman و ساخته؟
میشه بگید n93i رو هم در لیست هک های خودش قرار بده.!
برنامه رو که BiNPDA ساخته...ولی تا جایی که من میدونم 93 هم باید کار بده...برای شما جواب نمیده چرا؟ خدا عالمه...
خوب بدون هک نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب نمیشه...تا زمانی که کلاینت مخصوص 93 بیاد.
یونس جان میشه patch رو بعد از install همه بازیها در اخر نصب کنم تا علامت تریال بره؟
راستی برنامه xplore خود به خود اومد.من وقتی وارد برنامه xplore میشم 3 ثانیه طول میکشه وارد بشه و موقع خروج هم 3 ثانیه.ممکنه بعد از مدتی expeired بشه؟اگه expired بشه یعنی همه چی تمومه؟چاره اش چیه که برای همیشه بمونه؟
باید از همون تاپیکی که تو آموزش لینک دادم دانلود و نصب کنی...
پچ رو هم هر موقع نصب کنی فرق نداره...
یونس جون مگه در تایپیک آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازي هاي N-Gage براي سيمبين 9.1 و 9.2 اسم n93i هم نیست؟همین طور کلاینت؟
من الان همه 26 یا 27 تا بازی رو نصب میکنم .اون xplore که تو تاپیک گذاشتی باز نمیکنه و مینویسه version expired و من مجبور شدم از لینکی که دوستمون مجید خان گذاشتن از اونجا دانلود کردم.منظورم اینه که الان این همه بازی نصب کردم و ... چطوری میتونم این xplore رو سرش بلایی بیارم تا وقتش تموم نشه.با وارد کردن keygan میشه سرش بلایی اورد که همیشگی بشه یا فرقی نمیکنه؟
منظورم اینه که اگه تاریخ xplore تمام بشه همه بازیهایی که تو کلاینت n-gage نصب کرده ام پاک میشند؟
Last edited by sogol6561; 24-01-2009 at 17:12.
مال منم همین طوره ...تاریخ گوشیت روبه عقب یا جلو ببر بعد وارد برنامه شو و بعد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)