من دیروز خریدم نصبش کردم مشکلی نداشت فقط توی بازی انگلیسی صحبت نمی کن چیکار کنم؟
من دیروز خریدم نصبش کردم مشکلی نداشت فقط توی بازی انگلیسی صحبت نمی کن چیکار کنم؟
درستشم همینه...فک کنم شما سیمس 2 هم بازی نکردین...کلا توی سیمس به زبان هیچ ملتی صحبت نمیکنن یه نوع زبان خاصه![]()
بله بازی نکردم ممنون از جواب
سلام
من میخوام این بازی رو بخرم !
قبل از خرید سوالی داشتم ،
واقعا جذاب هستش ؟
این سوال عجیبیه!!
هر کسی سلیقه ای داره
و سیمز هم طرفدارهای خودشو داره
ـــــــــــــ
اما در مجموع بازی باحالیه!
80% کسایی که خریدن راضی بودن
برای اینکه با یکی ازدواج کنی ...باید چیکار کنی (منظورم تشکیل خانواده دادن)اخه من اولین بار سیمز بازی میکنم.
دقیقا...من کسایی رو میشناسم که صبح تا شب بازی میکنن و در مقابل کسایی که سی دی رو گرفتن نصبم کردن ولی از بس بازی نکردن آن اینستالش کردن...
ولی باید بگم این بازی از پرطرفدار ترین بازی های جهانه بد نیست امتحانش کنید!![]()
بچه ها من این بازی رو ریختم (سیمز باز هم هستم) ولی زبان منو ها معلوم نیست کجاییه !! یعنی انگلیسی نیست..![]()
تو آپشن هم رفتم چیزی تو مایه های تعویض زبان ندیدم !
کمک کنید چون اصلا نمیشه با این زبون هچل هفت بازی کرد !!![]()
سلام
اگر میخواید با کسی ازدواج کنید اول باید برید باهاش صحبت کنید تا باهاش دوست بشید ... بعد که بیشتر باهاش صحبت کردید میشید دوست صمیمی و یه سری گزینه هایی در منوی Flirt و اینا میاد که بازدن اونا رابطه ی عاطفی برقرار میشه بینشون بعد ازش میتونی خواهش کنی که دوست دختر یا دوست پسرت بشه و سرانجام گزینه ی نامزدی و بعد هم ازدواج...
میتونید افزایش رابطه رو با دعوت کردن اون فرد به جاهای مختلف و صحبت کردن باهاش زیاد کنید یا دعوتش کنید خونه که راحت تره ...
در سیمز 3 یکم برقراری ارتباط با دیگران سخت تر شده چون سلیقه هاشون متفاوت تر شده و این باعث شده که به واقعیت بیشتر نزدیک بشه !
فکر موقع Install بازی زبانش رو تغیر دادید ...
زبان بازی رو همون اول که میخواید نصب کنید انتخاب میکنید ...
اگر واقعا" اینطور بازی کردن براتون مشکله دوباره بازی رو Install کنید...
چون فکر نمیکنم دیگه منوی باشه که بتونید زبان بازی رو بعد از نصب تغیر بدید!
حرف افرامی جونو تایید میکنم این بازی اینقدر پرطرفدار بود که نسخه ی دو بازی 100 میلیون نسخه در هفته ی اول فروخت!
اما خودمونیم نسخه ی سوم با اینکه خیلی بهتر شده اما سرو صدایی نکرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)