سلام
شما حواست به حجم خالی روی درایو هست؟
سلام
کلا سرعت دانلود صفر میشه یه پیغام میده و دبانلود قطع میشه!داره ولی پاز میکنم باز میزنم دوباره دانلود کنه یه پیغام میده!یادم نیست پیغام چیه باید یه بار دیگه امتحان کنم که ببینم پیغام چیه!با توجه به اینکه گفتید فایل سنگینه.معمولا فایل های حجیم اخرش سرعت دانلود خیلی کم میشه.اگه قابلیت ریزیوم داره یه باز پاز کنید دوباره ادامه بدید.
بله 15گیگ خالی!سلام
ایناها وقتی توی 99% گیر میکنه و سرعت دانلود صفر میشه چند دقیقه میمونه این پیغام رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 16-08-2012 at 21:34.
خوب اگه برای همه فایلا اینجوری بشه مشکل از سرویس دهنده اینترنت شماست.اگه هم فقط بعضی دانلودا اینجوریه که مشکل سروره.احتملا لینک دانلود لیچ شده نیست؟
هربار دانلودمنیجرونصب میکنم دفه بعدکه کامپیوترو روشن میکنم باز شماره سریال میخاد توروخدا یکی جواب بده کلافم کردهتازه dap هم باید ادرس دانلودو کپی کنم توی صفحه .چطوری مستقیم خودش میاد؟اینجا نمیشه پست جدید گذاشت؟خیلی شلوغ پلوغه صفحات انجمن
![]()
من همون لینکارو دادم به چند نفر دیگه تونستن!!انگار لینکا با سرور آسیاتک مشکل داره!به یکی دیگه از دوستام که آسیاتک داره دادم اونم نتوسنت دانلود کنه!
آپلود باز هست هم مدیافایر هم هست!مشکل رو نمیشه رفع کرد؟
اگه رو همه فایل ها اینطوری هست پس به خدمات بگین ببین چی میگن.
با اینکه گفتی یکی دیگه هم همین مشکلو داره.
شما زنگ بزن شرکت ببین چی میگن.
اینجا مشکلات دانلود رو میگن شما برو تالار ویندوز 7 مشکلت رو بگو.وستان. وقتتون بخیر. من نیاز به ایجاد درایو مجازی در ویندوز 7 داشتم و به همین دلیل بعد از سرچ تو گوگل، نرم افزار Virtual CD v10 رو انتخاب و نصب کردم. اما هیچ تجربه ای از کار با این نرم افزار ندارم. اگر امکان داره لطف کنین اینکه چطور میتونم به آموزش مختصر نحوه کار با این برنامه دسترسی پیدا کنم، راهنمایی ام کنین. مرسی
شما اول اپدیت اتوماتیک رو نرم افزار رو غیر فعال کن و از یه کرک معتبر استفاده کنید.ر دانلودمنیجرونصب میکنم دفه بعدکه کامپیوترو روشن میکنم باز شماره سریال میخاد توروخدا یکی جواب بده کلافم کردهتازه![]()
Last edited by M0RTEZA_R; 17-08-2012 at 10:45.
سلام .
Internet download manager 6.12 Build 9 دارم با فایرفاکس 14.01 و افزونه Flash Got
جدیداً یه مشکلی پیش اومده که وقتی روی هر لینک دانلودی کلیک میکنم دیگه کادر اتوماتیک دانلود IDM نمیاد و به جای اون یه کادر Flash Got میاد که اگر هم
نرم افزار IDM انتخاب کنم اون وقت چیزی بالا نمیاد و مجبور میشم با خود فایرفاکس دانلود کنم .... البته اگه روی لینک راست کلیک کنم و گزینه Downlload with IDM بزنم اتوماتیک میره داخلش
ممنون اگه کمکم کنیــد
دوست عزیز این که مشکل نیست.شما همون راست کلیک کن یا افزونه رو پاک کن.
سلام
یه سوال داشتم : چجوری idm رو تنظیم کنیم که تو فایر فاکس وقتی روی لینکای دانلود کلیک میکنیم خودش بصورت اتوماتیک شروع بکار کنه.با سپاس.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)