مشکلی نیست دوست عزیز همانطور که می بینید پروسه این شرکت قصد تزریق کد به فایلهای خودش را دارد که مسلما
مشکلی ایجاد نمی کند شما می توانید با زدن گزینه apply to all در همان پیغام از شر ان راحت شوید.
مشکلی نیست دوست عزیز همانطور که می بینید پروسه این شرکت قصد تزریق کد به فایلهای خودش را دارد که مسلما
مشکلی ایجاد نمی کند شما می توانید با زدن گزینه apply to all در همان پیغام از شر ان راحت شوید.
سلام دوست عزیز.
من در اینترنت و استفاده از انتی ویروس بسیار مبتدی هستم.فرمایشات شما را متوجه نشدم . اگر امکان دارد طریقه اکتیو کردن و پیدا کردن لیسنس کی و استفاده از ان را برایم بیشتر توضیح دهید . متشکرم .
دوست عزيز اولين کار شما اين هست که يکی از محصولات کسپر رو تهيه يا دانلود کنيد، اگه در اينترنت به گش و گزار ميپردازيد، پيشنهاد ميکنم از نسخه سکوريتی استفاده کنيد...Kaspersky Internet Securit
مورد بعدی اين هست که سعی کنيد از نسخه های نهايی استفاده کنيد (نه بتا يا آلفا) اگه نسخه مورد نظر آخرين نسخه نهايی هم باشه، که خيلی خوب هست...
حال بعد اين که شروع به نصب ميکنيد، بعد نصب اوليه، به قسمت فعال کردن کسپر ميرسيم ،قبل از وارد کردن کدی برای محصول، شما با صفحه روبرو ميشويد با عنوان: Setup Wizard (Welcome) که در اين صفحه 4 گزينه مشخص هست، شما چون ميخواهيد از طريق کد اقدام به فعال کردن کسپر بکنيد، بايد گزينه 3 ياApply existing license key رو انتخاب کنيد و بعد Next کنيد، اينبار وارد صفحه اي ميشويد با عنوان: Activation که در اين صفحه يک گزينه Browse هست، با زدن اون، مسير کدی رو که ميخواهيد به محصول بدهيد مشخص کنید.بعد معرفی کد به برنامه گزينه Next و در آخر گزينه Finish رو بزنيد, با پايان اين قسمت اگر کد شما درست باشه و غير فعال نشده باشه، اکتيو کسپر با موفقيت انجام ميشه...درمورد پيدا کردن کدها هم ، شما هروقت لازم داشتين سری به فروم کرک و سريال کسپر بزنيد اونجا کدها و روش های مختلف ديگه معرفی ميشه...درکل من ليستی از کد های فعال (تا اين لحظه) کسپر رو برای شما قرار ميدم ،ميتونيد استفاده کنيد..اين ليست شامل چندين کد هست که شما بايد بسته به نوع محصولی که دارين (پوشه KAV برای Kaspersky Anti-Virus و پوشه KIS برای Kaspersky Internet Secuity ) از يکيشون برای فعال سازی استفاده کنيد..باز متوجه نشدين بگين که ساده تر توضيح بدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید ترین اپدیت کاسپر رو از کجا میتونم بگیرم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نرم افزار زیر رو نصب کردم برای این کارهاست:
حالا این چه طور؟Ad Muncher has been in constant development for
over six years, and has been used successfully
on millions of computer systems around the
world. After these years of development and
user feedback it has evolved into a rock-solid
application with some of the most advanced
advert and popup filtering systems currently
available.
![]()
مشکل شما چیست؟
سلام
دوستان روشی نیست که اول بفهمم اکتیو کد بلاک شده یا نه چون من کد رو میزنم بعد که اپدیت تمموم میشه میگه کد بلاک هست
در مورد روش دائمی روی اکس پی میشه یه توضیح بدهید و یک مورد دیگه من یک از دستگاهام به adsl وصل هست چطور میتونم آپدیت رو از روی این دستگاه به دستگاه دیگه منتقل کنم
در مورد اينكه بتونيد متوجه بشيد كليدي كه داري استفاده ميكنيد در ليست سياه قرار گرفته يا خير يك برنامه اي هست به نام Kaspersky Blacklisted Keys Checking Tool كه اگر مجموعه اي از كليدها را در داخل فولدري كه حاوي اين برنامه است قرار دهيد و فايل اجرايي داخل اين فايل را اجرا كنيد اگر كليد يا كليدهايي در ليست سياه قرار داشته باشند برداشته و در پوشه اي به نام Banned قرار ميگيرند و شما براحتي ميتونيد از كليدهاي معتبر استفاده كنيد.البته لازم به ذكر است كه فايل اجرايي برنامه يعني KeyMon.exe توسط كاسپر به عنوان يك Malware تحت عنوان: malware HackTool.Win32.Agent.cx شناخته شده است(البته بعد از انتشار گسترده اين برنامه در اينترنت).
در مورد آپديت دستي هم يكي از دوستان در صفحات آخر اين تاپيك لينك آموزش آنرا قرار داده اند.
سلام.نوشته شده توسط vtn54
گاها وقتی در اینترنت در همین انجمن ها یا سایت های دیگه می روم نرم افزار در کنار IPکه فایروال اعلام می کنه مثلا آدرس یه سایته را می ذاره با دامینde!!اصلا چه ربطی به اون سایت داره اینو می خواستم بدونم
مثلا ارتباطش با سایت هایی که هرگز من نرفتم توش البته گاها!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)