تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 649 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

11

کسی نگفت اکسپریا گوشیه بدیه ، طرفدارای امنیا هرگز منکر خوبیها و برتریهای اکسپریا نشدن و من هرگز توی هیچ پستی نگفتم امنیا بهتر از اکسپریاست ، چون خیلی برتریها امنیا داره ، خیلیا هم اکسریا ، هر کدوم یه سلیقه رو راضی می کنه ، اما بعضی طرفداران اکسپریا اونقدر غرزورزارنه و بی منطق از این گوشی حمایت می کنن که آدم خود به خود از این گوشی بدش میاد ، از بس راجع بهش غلو می کنن و تو بدی بقیه گوشیا اغراق می کنن. و مدام منکر برتری عینی گوشیهای دیگه می شن .
    این گوشی هم همه می دونیم که فقط اسم سونی اریکسون روشه و کاملاً اچ تی سیه ، این گوشی مشترک نیست ، بلکه ساخت اچ تی سی و به سفارش سونی اریکسونه ، یعنی سونی اریکسون بهش گفته چی می خواد و اچ تی سی براش ساخته ، به این نمی گن مشترک ، مشترک یعنی حداقل یه کلیدشو سونی اریکسون تولید کنه. تازه طرفداران اکسپریا همه با خوشحالی می گفتن ، قراره پاکت پیسی بعدی رو یه شرکت دیگه برا سونی اریکسون بسازه... جالبم اینه که هیچکس ناراحت نیست از اینکه خودش نمی تونه ppc بسازه.
    تکنولوژی سونی اریکسون مشترک سونس و اریکسون هست...خود شرکت سونی اولین سری پاکت پی سی های پیشرفترو ساخت...یا همون palm.اونوقت میگی نمیتونه بسازه...؟!چند نمونشو ببین که شرکت سونی ساخته...شرکت سونی هرچی بسازه 50% توگوشی های سونی اریکسون استفاده میشه...و اگر بدونی گوشی های سونی اریکسون قسمت مخابراتیشو اریکسون طراحی میکنه و قسمت های دیگه که صفحه و قطعات دیگر رو شامل میشه طرلحی میکنه...
    اینم چند نمونه از پاکن پی سی هایی که چندین سال پیش اولین پاکت پی سی ها بودن و میگی نمیتونه بسازه..اونموقع htc اصلا کجا بود...؟!

عکس ها پاک شد...
    Last edited by hesamkowsar; 18-02-2009 at 16:01.

2. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

تو نت میگشتم یه چیز جالب پیدا کردم که بچه های سونی اریکسون حتمآ حال میکنن...طراح لوگو سونی اریکسون...

4. 3 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان واقعا از این نحوه پست دادن عذر میخوا ولی خواهشمندم کسانی که میتونن و مایل هستن تو این تاپیک شرکت کنن فکر میکنم اگه جواب سوالات آخر تاپیک مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1 داده بشه دیگه نکته مبهمی باقی نمونه

این هم آدرس تاپیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amin.M.1986; 18-02-2009 at 12:33.

6. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان واقعا از این نحوه پست دادن عذر میخوا ولی خواهشمندم کسانی که میتونن و مایل هستن جواب تو این تاپیک شرکت کنن فکر میکنم اگه جواب سوالات آخر تاپیک مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون xperia™ x1 داده بشه دیگه نکته مبهمی باقی نمونه

این هم آدرس تاپیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امین جان دوستان اونجا هم میان و نظری داشته باشن میدن...من خودم در اون حدی که میدونم کمک میکنم...ولی اخر هم باز مشخص نمیشه امینا بهتره یا اکسپریا...هرکدوم طرفدارایی داره.هر کدوم مشخصات خاص خودش.و هر کدوم امتیازات خودش...پس اخر این موضوع باز خودت باید تصمیم بگیری کدومو بخری...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آها به این می گن آدم چیز فهم شوخی کردم

اگه اینجارو نگاه کنی میبینی فرم x1 و بدون شک کسایی که اینجان برا اینکه این گوشی (با توجه به نیاز هاشون)براشون مناسب تره و وقتی ازشون بپرسی بهترین ppc چیه با توجه به نیاز های خودشون جواب می دن که در این صورت خوب معلومه که میگن x1! شما هم با توجه به نیاز هات به امنیا توجه داری
    در حالی که خود من بابه دلیل نیاز هایی که دارم اکسپریا رو بهتر میدونم و امنیارو خیلی حساب نمی کنم چون به غیر از یکی دوتا نیاز به هیچ کدوم از نیاز های اصلی جواب نمیده در حالی که این می تونه برا شما برعکس باشه

پس لطفن دیگه این بحس رو حد اقل اینجا مطرح نکنید
    این چه حرفیه ؟
    پستای قبلی منو ببین. من دقبقاْ بارها همین حرفا رو زدم . برو تو تاپیک امنیا . هیچکس هیچ کاری به کار گوشیای دیگه نداره . اصلاْ اسمی از اکسپریا یا گوشیای دیگه نمیاد . اما اینجا.... بجای زدن دو تا حرف بدرد بخور . مدام اکسپریا از امنیا خیلی بهته... کی گفته اچ دی بهتر از اکسوپریاست... و از این قبیل حرفا... اینجوری می خواین ضعفای گوشی رو بپوشونین ؟ پستای قبلی رو یه نگاه بنداز . ببین کی الکی گیر داده و با حرفای بی خودی مثل دوربین امنیا ۵ نیست و اکسپریا همه چیزش سره و این مزخرفات بحث رو شروع کرد . اینجوری دیگرانم گمراه می شن و فکر می کنن این حرفا درسته...

9. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تکنولوژی سونی اریکسون مشترک سونس و اریکسون هست...خود شرکت سونی اولین سری پاکت پی سی های پیشرفترو ساخت...یا همون palm.اونوقت میگی نمیتونه بسازه...؟!چند نمونشو ببین که شرکت سونی ساخته...شرکت سونی هرچی بسازه 50% توگوشی های سونی اریکسون استفاده میشه...و اگر بدونی گوشی های سونی اریکسون قسمت مخابراتیشو اریکسون طراحی میکنه و قسمت های دیگه که صفحه و قطعات دیگر رو شامل میشه طرلحی میکنه...
    اینم چند نمونه از پاکن پی سی هایی که چندین سال پیش اولین پاکت پی سی ها بودن و میگی نمیتونه بسازه..اونموقع htc اصلا کجا بود...؟!

توجه : این عکس ها به علت اینکه برای کلوپ اکسپریا نیست تا چند روز اینده پاک میشود و جهت اطلاع رسانی میباشد
    من کاری به سونی ندارم . حسابش هم از سونی اریکسون جداست . اینهاییم که معرفی کردی هیچکدوم ویندوز موبایل نیستن و پاکت پیسی محسوب نمی شن.
    اگرم سونی اریکسون می تونست خودش پاکت پیسی می ساخت . وقتی نمی سازه و اونیم که معرفی می کنه یه سال لفت می ده تا بیاد تو بازار . یعنی توانایی توی ساخت پاکت پیسی نداره ....

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

13

من کاری به سونی ندارم . حسابش هم از سونی اریکسون جداست . اینهاییم که معرفی کردی هیچکدوم ویندوز موبایل نیستن و پاکت پیسی محسوب نمی شن.
    اگرم سونی اریکسون می تونست خودش پاکت پیسی می ساخت . وقتی نمی سازه و اونیم که معرفی می کنه یه سال لفت می ده تا بیاد تو بازار . یعنی توانایی توی ساخت پاکت پیسی نداره ....
    اصلآ اکسپریا بدترین گوشی ساخته شده تو دنیا.از 1100 کمتره...امینام بهترین گوشی دنیا و تا 100 سال دیگم بهترینه...خوبه؟دوست من همه گوشی ها ناقص هستند...همه دستگاه های الکتریکی کامل نیستند.این سیاستی هست که همه شرکتا دارن.میگی حساب سونی از سونی اریکسون جداست چرا میگی؟50% گوشی های سونی اریکسون سونی هست و 50% اریکسون...بیخودی که نمیگن سونی اریکسون...من که دیگه مقایسه ای بین سونی اریکسون و امینا نمیکنم.چون بیهودست.کسی در مورد اکسپریا سوالی داشت جواب میدم...اینجا تاپیک اکسپریا هست.
    Last edited by hesamkowsar; 18-02-2009 at 16:05.

12. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این چه حرفیه ؟
    پستای قبلی منو ببین. من دقبقاْ بارها همین حرفا رو زدم . برو تو تاپیک امنیا . هیچکس هیچ کاری به کار گوشیای دیگه نداره . اصلاْ اسمی از اکسپریا یا گوشیای دیگه نمیاد . اما اینجا.... بجای زدن دو تا حرف بدرد بخور . مدام اکسپریا از امنیا خیلی بهته... کی گفته اچ دی بهتر از اکسوپریاست... و از این قبیل حرفا... اینجوری می خواین ضعفای گوشی رو بپوشونین ؟ پستای قبلی رو یه نگاه بنداز . ببین کی الکی گیر داده و با حرفای بی خودی مثل دوربین امنیا ۵ نیست و اکسپریا همه چیزش سره و این مزخرفات بحث رو شروع کرد . اینجوری دیگرانم گمراه می شن و فکر می کنن این حرفا درسته...

اگه میبینی کسی یه چیزی می نویسه حالا با هر لهنی تو باید بدونی که به اون حرف باور داره و یه شخص وقتی به چیزی باور داره که برا خودش دلیل داشته باشه

درسته که تو یکی دو صفحه قبل یه چیزایی نوشته شده که تا حدودی از مسیر تاپیک خارجه ولی این نظر هر شخصه که باید بهش احترام گزاشت نه اینکه متاسفانه اونارو مزخرفات دونست اما اگه به صفهات قبل تر این تاپیک نگاه کنی میبینی که جو کاملا سالمی داره البته من تا حالا به تاپیک سامسونگ نیومدم ولی تو همین تاپیک همکاری خوبی رو با دوستانمون داریم و در یک فضای سالم (که متاسفانه در بعضی مواقع توسط اشخاصی که فعالیت چندانی در این تاپیک ندارندبه صورت مقتعی خراب میشه)مشغول به تبادل اطلاعات و گفتگو و کمک به رفع مشکل دوستانمون هستیم و اگه تا حالا حرفی زدیم سعی کردم براش دلیل یا مدرکی داشته باشیم
    اما از اینکه شخصی که عضو فعال این تاپیک نیست فقط به خاطر اینکه ما مقایسه ای در توانایی این دو گوشی (امنیا و ایکس 1) در پخش ودیو انجام دادیم و در اون امنیا رو ضعیف تر دونستیم بیاد برگرده و به تمام حرفای ما بگه مزخرفات یا اونارو سعیی بر پوشاندن عیب های گوشی خطاب کنه واقعا ناراحت میشیم و من از طرف بچه های اکسپریایی همون طور که قبلا خواهش کردم باز هم از شما خواهش میکنم که دیگه به ابن بحس تکراری و بی نتیجه ادامه ندید

14. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوسته من ،تو تنها شخصی هستی که تو طرف دومی و این بحس بی فایده به خاطر جواب های تو ادامه داره چون حرف هایی می زنی که در بعضی موارد از آگاهیت و تحریک برای سوال و بعضی از مواقع نااگاهیت و تحریک برای توضیح دادن و آگاه کردنت به اشتباهت میشه (درست مثل اتفاقی که همین الان افتاد و من رو وارد بحس کرد)
    اگه نمی تونی جلوی خودتو بگیری عیبی نداره ولی من از دوستان عزیزم در خواست دارم دیگه به این بحس پوچ که هیچ فایده ای باسه همدیگه نداره ادامه ندین و اگه جواب یا سوال ویا توهینی شد جوابشو ندین تا تاپیک به حالت اولیش برگرده و دوباره بتونیم به تبادل اطلاعات مفید به هم دیگه بپردازیم
    Last edited by Hamid..God; 18-02-2009 at 16:17.

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلاً می دونید چیه ؟
    اینا رو همه الکی نوشتن ، اکسپریا دوربینش 12 اما الکی نوشت 3.15
    آخه ...
    این چه حرفیه ؟
    بابا تو هم داغ نكن. من از بس كه طرفدار x1 هستم گفته بودم كه omnia ... . حالا معذرت ميخوام خوبه. ديگه از هيچ گوشي ديگه اي غير از x1 صحبت نمي كنم.

17. 4 کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •