تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 737 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.به خاطر راهنماییتون خیلی ممنون دوستان.درکل جن 2 رو در مجموع ماشینا و در مقابل مگان تایید نمی کنید؟
    امیر جان، اگه جوان هستی و خوشت ازش اومده حتما جنتو بخر. مگان خانوادگی تره. ضمن اینکه اگه آدم خوشش از چیزی بیاد و نخره تا آخر میمونه توی دلش...

داره خودمونی میشه amir.ghermezete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

فرشاد جان مرسی از راهنماییت داداش.من خوشم هومده ازش ولی خودت بهتر می دونی ماشین چیزی نیست بتونی خوشت نیومد روز بعد عوض کنی.می خوام ببینم اگه جن 2 ماشینی که بگیری هر روز تعمیرگاه باشه بدرد نمی خوره.وگرنه خیلی خوشم اومده ازش.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فرشاد جان مرسی از راهنماییت داداش.من خوشم هومده ازش ولی خودت بهتر می دونی ماشین چیزی نیست بتونی خوشت نیومد روز بعد عوض کنی.می خوام ببینم اگه جن 2 ماشینی که بگیری هر روز تعمیرگاه باشه بدرد نمی خوره.وگرنه خیلی خوشم اومده ازش.
    دوست عزیز نکنه خیال کردی بعد از اینکه بخریدش فوری باید بری تعمیرگاه.. این ماشینها حالاحالا ها خراب نمیشه..

البته این دوتا ماشین زیاد فرق نمی کنه .. ولی اگر من بودم مگان میگرفتم چون رویه بورستره.. ولی جن 2 دیگه یکم از مد افتاده..

4. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

دوست عزیز نکنه خیال کردی بعد از اینکه بخریدش فوری باید بری تعمیرگاه.. این ماشینها حالاحالا ها خراب نمیشه..

البته این دوتا ماشین زیاد فرق نمی کنه .. ولی اگر من بودم مگان میگرفتم چون رویه بورستره.. ولی جن 2 دیگه یکم از مد افتاده..
    نه عزیز منطورم این نبود که فرداش می ره تعمیرگاه.در کل گفتم چطوره؟بعد اگه زحمت بکشید قیمت جفتشونو بدید ممنون میشم.آخه عزیز می دونی چیه مگان زیاد قیافه نداره از یه طرفم از لحاظ فنی خیلی اهمیت می دم .بعد کدوم افت قیمت بیشتر داره؟شرمنده زیاد سوال می کنم.مرسی

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قیمت رو که صفحه قبل بچه ها گذاشته بودن..

فکر کنم چون جن 2 خیلی زود تر از مگان وارد بازار شده .. قطعاتش بهتر گیر میاد..

من خودم جن 2 رو سوار نشدم ولی مگان به نظر من مشکلی نداشت.. فکر کنم چون بازار مگان داغ تره پس افت قیمتش باید خیلی پایین تر باشه..

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من gen2 را سوار شدم توش که اصلا قشنگ نیست و کوچیکه. البته قشنگی بر می گرده به سلیقه ولی یه حالیه.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نه عزیز منطورم این نبود که فرداش می ره تعمیرگاه.در کل گفتم چطوره؟بعد اگه زحمت بکشید قیمت جفتشونو بدید ممنون میشم.آخه عزیز می دونی چیه مگان زیاد قیافه نداره از یه طرفم از لحاظ فنی خیلی اهمیت می دم .بعد کدوم افت قیمت بیشتر داره؟شرمنده زیاد سوال می کنم.مرسی
    اتفاقا به نظر خیلیا، از جمله من، مگان ماشین قشنگیه.
    کیفیت ساخت مگان بیشتره.
    بازار دست دوم مگان بهتره.
    فضاهای داخلی مگان و صندوق مگان بیشتره.
    راحتی ... مگان بیشتره.

خلاصه اینکه در حالت کلی مگان بهتره.

9. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mershio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میتونی به مینی سایت مگان مراجعه کنی و بخریش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يكي از اقوام ما جنتو داره. ماشين نرميه، راضي هم هست. دنده اتوماتش رو هم گرفته كه ديگه تو ترافيك ها هم راحت باشه. البته يه خورده سن بالاست! اما كلا تو اين 10-11 ماهي كه داشته، هيچ وقت براي كار خاصي تعمير گاه نبرده،مگه براي گارانتي ها و ايناش. كلا ماشين اذيت كني نيست. اما به هر حال مگان يه ماشين هست كه پشتش يه شركت گردن كلفت و با سابقه خوابيده.
    حالا باز هم نظر خودت چي باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

سلام.بد جوری دو دل شدم.از نظر قیافه از جن2 خوشم اومده از نظر موتور و فنی نمی دونم کدوم؟حالا یکی از اینارو گرفتیم به نظر شما اتومات بهتره یا معمولی؟شرمنده زیاد سوال می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •