تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 2365 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

با اجازه اساتید دوست عزیز باکس حمید خان زحمتش می کشن اینم گفته خودشون در مورد باکس

باكس پرتد بيشتر براي بالابردن SPL و اخذ Low Bass استفاده ميشه.باكسهاي سيلد براي SQ بازهاست.Bass خيلي Tight و ضربه اي اجرا ميشه.
    اگر موزيكهاي رپ بيشتر گوش ميدي:باكس Ported
    اگر موزيكهاي تكنو يا ترنس كه ريتم تند دارند بيشتر گوش ميدي:باكس سيلد
    ممنون دوست عزیز پس با این حساب پورتد بدرد من میخوره

2. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به دوستانی که تو نخ سیستم هستید یک نگاه به امضام بندازید واسه شماست....
    با تشکر حسین....

4. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MSS13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مورد استفاده s.rtrv توی پخشهای پایونیر چیه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان ما یه ماشینی داریم که وقتی گرفتیم پخش Sony CDX-GT572 روش بود و با ریموت فابریک 206 هماهنگ هست
    من الان این پخش رو می خوام بفروشم می خوام ببینم نوش بیرون چنده ویا دست دوشو چند خریدو فروش می کنن
    یا می تونم سر به سر بایه مغازه دار عوض کنم و یه پخش خوب و آک پایونییر بگیرم!!!!
    موفق باشید
    سلام
    به نظرم بز ميخرن.نگه دارش ماشينو خواستي عوض كني ببند جاي پخشت.
    سلام به همه
    یه سوال الان من از یکی شنیدم که بستن دو جفت باند رو تاقچه کار غیر حرفه ای و غلطی هست و تنها باعث خراب شدن صدا میشه!!!!
    به نظر دوسان آیا درسته این حرف؟
    اگر از دو برند مختلف باشن بله،كاملا اشتباه هستش.
    سلام برو بچه های p30 خسته نباشید ما که یه ماه نبودیم و کار داشتیم بگذریم .یه سوال خیلی خیلی فوری پیش اومده برام یه آمپ 4 کانال تو قیمت های 150 تا 170 بیشتر هم نشه که وات واقعی بده و زیاد داغ نکنه رو بهم معرفی کنید بعدا میخوام ازش برا 2تا ساب استفاده کنم . تو فکر کابل هم هستم اینو هم یه نظر بدید میخوام یه چیزی باشه کم نیاره .
    راستی v2 6975 چه طور باندی هست یه جا قیمت کردم 160 تومن 500 وات هست میخوام 6975 معمولی که 300وات هستند رو بدم از اونا بگیرم حالا موندم بگیرم یانه؟راستی 6975 معمولی چند وات rms رو تحمل میکنه؟این سری جدیدش چند وات rsmرو تحمل میکنه؟
    براي چه سابي ميخواهيد استفاده كنيد.آمپهاي كلاس A/B داغ كردن تو ذاتشونه.حالا زماني كه بريج ميشن چون توان بيشتري از آمپ گرفته ميشه،بيشتر گرم ميشه.اگر خوب خنك نشه نياز به فن داريد.
    اين مدل اسپيكر رو من نديدم،سرچ هم كردم همچين مدلي نبود!
    6975، 80وات نامينال پاور هستش.
    ممنون دوست عزیز پس با این حساب پورتد بدرد من میخوره
    سلام جليل خان،خوبي عزيز
    شما اگر ساب رو تهيه كردي آمپش رو هم مشخص كن،طراحي باكست با من
    من تا حالا همچين چيزي نديدم!مدل پخشتون چيه؟تو كدوم قسمت ديدي؟
    Last edited by hamidR15; 17-03-2010 at 09:54.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام جليل خان،خوبي عزيز
    شما اگر ساب رو تهيه كردي آمپش رو هم مشخص كن،طراحي باكست با من

ممنون حمید جان ساب 3011 کنوود
    آمپ هم kacm845
    خود کنوود طراحی کرده ولی نمی دونم خوب باشه یا نه
    Last edited by 2299; 17-03-2010 at 10:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

حمید جان ممنون ازت آمپیلی هم یه چیزی برا م بگید که گارانتی و وات بالا و چینی نباشه واز همه مهم تر راحت تو بازار گیر بیاد.ساب فعلا ندارم ولی اگر بخوام بندازم 2تا رو تو باکس میخوام بذارم فقط یه چیزی میخوام که بیس نرم ویبره ای باشه که هم تو ماشین به آدم حال بده و هم خارج ماشین بشه حسش کرد.اون باند ها هم من دو هفته پیش دم یه مغازه بنرش رو دیدم واز صاحب مغازه جزئیاتش رو پرسیدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان
    یک باکس میخواستم برای ساب کنوود 3011 حالا سیلید یا پورتدد فرق نمیکنه اصلا بنظر شما کدوم یکی بهتره ؟
    سلام
    دوستان ما یه ماشینی داریم که وقتی گرفتیم پخش Sony CDX-GT572 روش بود و با ریموت فابریک 206 هماهنگ هست
    من الان این پخش رو می خوام بفروشم می خوام ببینم نوش بیرون چنده ویا دست دوشو چند خریدو فروش می کنن
    یا می تونم سر به سر بایه مغازه دار عوض کنم و یه پخش خوب و آک پایونییر بگیرم!!!!
    موفق باشید

ممنون حمید جان ساب 3011 کنوود
    آمپ هم kacm845
    خود کنوود طراحی کرده ولی نمی دونم خوب باشه یا نه
    جليل جان.من پارامترها رو ديدم.با نرم افزار هم كار كردم روش.به نظرم با اين ساب نميتوني زياد Low بگيري.دليل اصليش Xmax كمه اون هستش،همينطور FS بالائي داره.BL يا همون موتور ساب 9.79T.M كه نشان از ضعف موتور ساب هست و تو باكسهاي بزرگ نمي تونه كار كنه.
    با توجه EBP پائيني كه داره 29.62HZ من توصيه ام ساخت يه باكس سيلد 50 ليتر خالص هستش.البته تو اين باكس هم ما به QTC:0.707 كه بهترين حالت براي يه باكس سيلد هست نميرسيم ولي با اين حال يه نمودار تقريبا فلت رو داريم.
    بيشترين ميزان SPL رو روي فركانس 61Hz داريم با 113 dB
    در مورد آمپ:
    اين آمپ رو بريج 4 اهم 2 تا 180 وات ميده كه براي اين ساب كمه.اين ساب تو اين باكس تا 500 وات رو ميتونه تحمل كنه.پيشنهاد من آمپ KAC-8104D هستش.
    البته نظر نهائي با شماست.
    من در خدمتم.
    حمید جان ممنون ازت آمپیلی هم یه چیزی برا م بگید که گارانتی و وات بالا و چینی نباشه واز همه مهم تر راحت تو بازار گیر بیاد.ساب فعلا ندارم ولی اگر بخوام بندازم 2تا رو تو باکس میخوام بذارم فقط یه چیزی میخوام که بیس نرم ویبره ای باشه که هم تو ماشین به آدم حال بده و هم خارج ماشین بشه حسش کرد.اون باند ها هم من دو هفته پیش دم یه مغازه بنرش رو دیدم واز صاحب مغازه جزئیاتش رو پرسیدم.
    آمپلي وات بالا هست ولي قيمت ميره بالا.به نظرم صبر كن بعد از تعطيلات ببينيم چي به سر قيمتها مياد.
    ضمنا 2 تا ساب رو تو چه ماشيني ميخواهيد ببنديد؟پيشنهاد من يه ساب 15 مناسب تو باكس بزرگ براي بدست داشتن Low Bass بالا هستش.
    البته تامين برق و ...هم كه رو شاخشه.
    راستي به نظر من اون اسپيكرها تقلبي هستند.حواست باشه.
    Last edited by hamidR15; 17-03-2010 at 15:42.

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

حمید جان ساب رو که دیگه گرفتم نمیشه کاریش کرد ( چیزی گیرم نیمد امیر کلی چیز گفت هیچ کودومش نبود )
    ولی آمپ این آمپ در اصل برای کامپ گرفتم یک آمپ دیگه در آینده نزدیک وصل میکنم این سابه هم همین طوری الکی برای خالی نبودن صندق عقب گرفتم بعدش جاش با یک ساب کیفیتی خوب عوض میشه
    بعدش دستت درد نکنه شدید از رو کاتالوگش یک سیلید میسازم بره فعلا

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من پيشاپيش رسيدن فصل بهار رو خدمت مديران محترم و همينطور شما دوستان عزيزم صميمانه تبريك عرض ميكنم.اميدوارم سالي پر بار براي همه شما عزيزان باشه.
    احتمالا از امروز تا 14 فروردين ديگه نتوانم خدمتتون برسم.
    لذا تو اين مدت از ديگر اساتيد،امير جان،حسين عزيز،جناب فرشاد خان گل خواهش ميكنم دوستان رو ياري بفرمايند.
    يا علي،روز خوش،ايام به كام
    ارادتمند،حميد

14. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من پيشاپيش رسيدن فصل بهار رو خدمت مديران محترم و همينطور شما دوستان عزيزم صميمانه تبريك عرض ميكنم.اميدوارم سالي پر بار براي همه شما عزيزان باشه.
    احتمالا از امروز تا 14 فروردين ديگه نتوانم خدمتتون برسم.
    لذا تو اين مدت از ديگر اساتيد،امير جان،حسين عزيز،جناب فرشاد خان گل خواهش ميكنم دوستان رو ياري بفرمايند.
    يا علي،روز خوش،ايام به كام
    ارادتمند،حميد
    ممنون حمید جان انشاالله که به سلامتی بری و خوش باشی راحت برو 13 بدر ما هستیم همیشه پشت کامپیوتر و تو p30 میپلکیم.

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

این s.rtv دقیقآ کارش اینه که با پروسس خاصی که داره کیفیت صدا رو می تونه بین 12-24 بیت افزایش بده البته نسبت به نوع موزیک و دقیقآ توی پخش های سونی هم یک آپشن هست به اسم dm+ که کارش همینه افزایش محسوس کیفیت صدا که در هنگام کپی کردن موزیک و هنگام رایت از دست رفته.

16. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •