ممنون . خب این نسخه ای که من گرفتم خیلی کامله ظاهرا ! میخوام ببینم key داره که چند ماه فعال بمونه و اوتوماتیک آپدیت بشه .
ممنون . خب این نسخه ای که من گرفتم خیلی کامله ظاهرا ! میخوام ببینم key داره که چند ماه فعال بمونه و اوتوماتیک آپدیت بشه .
کلید آویرا اینترنت سکوریتی تا 2013 :
بهتره که آپدیت هارو بزارین خود برنامه بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در صورت نیاز خود سایت هم آپدیت میده
Take Careکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم 6 تا کی دیگه که تو یک فایل فشرده هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من از آخرین نسخهAvira Internet Security 2012 v12.0.0.831 استفاده میکنم
سوالی که دارم اینه که چه طوری میتونم به قسمت
web protection رفته و از حساسیت این قسمت کم کنم که افت سرعت اینترنت نداشته باشم ..؟ من که از این قسمت چیزی متوجه نشدم...!
دوستان اگه تنظیماتی برای مقابله با افت سرعت اینترنت دارن لطفا راهنمایی کنن، در ضمن مثل اینکه منوی اخرین ورژن تغییر کرده..!
اگه دوستان راهنمای تصویری با آویرا داشته باشن خیلی ممنون میشم
Last edited by zehneziba11; 18-12-2011 at 19:45.
سلام دوست عزیز
آویرا متاسفانه تنظیمات بازی برای اینکار نداره ، ولی معمولا بهتره که این گزینه رو غیر فعال کنی روی آیکون برنامه از گوشه ی سمت راست بغل ساعت راست کلیک کرده و تیک این گزینه رو بردارین
ولی آنتی ویروسهایی مث نورتون هیچ افت سرعتی در شبکه ندارن
Take Care![]()
سلام من برای اولین بار avira را نصب کردم
چند تا سوال داشتم
سی دی که من دارم چند تا ورژن از این آنتی ویروس دارد این ها چه فرقی با هم دارند
Avira AntiVir Emergency System 3.7.16
Avira AntiVir Premium10.2.0.719
Avira Premium Security Suite 10.2.0.656
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
سلام متآسفانه عکس ها نمایش داده نمی شود
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
بهترین تنظیماتش چی هست
من یک فلش را باهاش اسکن کردم (قبل از اینکه فلش را باز کنم) ارور داد که 14 فایل در آن باید fix بشه allowe رو زدم
وقتی ok شد فلش را باز کردم تازه ارور داد که ویروسی هست که باید پاک بشه
چرا این طور بود
و آیا بعد از اینکه فلش را باز کردم این ارور را داد فایده ای دارد
کلید جدید لطفا بدید؟ ممنون
دوستان من نسخه premium security suite رو دارم هنوز به محصوصلات 2012 کوچ نکردم . الان رفتم دیدیم انگار برا محصوصلات 2012 دیگه این نسخه رو نمیزنن!!! یک internet security هست ... میخوام بدونم با این پرمیوم سکوریتی فرقی داره؟ یا؟ ممنون میشم بهم یک نسخه خوبشو پیشنهاد بدید .
نسخه کامل آویرا همین avira internet security 2012 که مشخصاتش تو جدول پایین نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
اگر برای avira internet security میخواین که از پست بالا میتونید دان کنید همه هم تست شدن.
آقا من نسخه free antivirus آويرا رو نصب كردم . اپديت هم كرد . ميخوام بدونم امنيت سيتمم رو تامين ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟ البته مثل اينكه كلا فايروال نداره ؟؟!!!!!! اگه كار خاصي هست كه انجام بدم حتما بگيد بهم . تا حالا از محصولات آويرا استفاده نكردم . و نسخه فري رو نصب كردم چون نميخوام زياد دردسر واسه آپديت با key داشته باشم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)