من 16 تاشو دارم.غیر قانونی هم نیست.شماره17 رو فقط ندارم
من 16 تاشو دارم.غیر قانونی هم نیست.شماره17 رو فقط ندارم
دانلود اين نسخه ي آخريه توي اينترنت هست ولي منم هنوز وقت نكردم برم دانلودش كنم![]()
لطفا قبل از نظر دادن اطلاعات دقیقی داشته باشید
چون الان در ایران اماکن بعضی از بازی ها است که غیر مجاز اعلام کرده و فروش در تمامی مغازه های کل کشور ممنوع است که یکی از آنها sims می باشد
والا ما که نفهمیدیم چی چیش غیر قانونیه....الان هم اولین باره از شما میشنفم.اینجا تو شیراز اکثر سی دی فروشیها دارن
نمایه ای از sims3 برین از همین حالا کارت گرافیک جون دار بخرین.... D:
تازه من یه عکس دیگه اش رو هم دیدم که فهمیدم تو sims3 وقتی آدما دستشویی یا حموم میرن سانسور نمیشن.اینم عکسش
چون یه کم ضایع بود فقط لینکش رو گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آره یکمی عکسش ضایع بود ولی فکر نمی کنی این عکس سیمز 2 باشه و یکی از مدهایی باشه که اکثراً ساخته می شه؟؟
می تونی به این سایت 1 سری بزنی www.modthesims2.com
سلام
ممنون از اسامی. غیر قانونیه. الان اگه بخوای بخرید نمیتونی چون غیر قانونیه.
از کجا مطمئنی؟
ایول. منم ده ساعته همینو میگم
شاید آشنا داری. اما نه همه نمیدن. چون یه قسمتهایی صحنه داره دیگه. اگه ببینی میری جهنم! خب دیگه جمش کردن مثل خیلی چیزای دیگه. اگه زود از نت دنلود نکنی میگه سایت بسته. من توی اصفهان هستم و ندارنش و میگن نمیارن دیگه.
عجب کیفیتی. میگم سیمز 2 رو به خاطر یه صحنه های الکی که هیچی نبود جلوشو گرفتن ! این یکی رو دیگه فکر کنم اصلا نذارن تولید شه!!!!! از بیخ میبرنش!
بدتر از GTA sanandreaنیست که میشه بری سر چهار راه بوق بزنی و .....
اگه اینجوره چرا gtaرو غیر قانونی نمیکنن؟
در ضمن اون modthesims2.comهم که گفتین من مدتهاست توش عضوم
اینم چند تا عکس دیگه از sims3.
مقایسه بین sims2وsims3
![]()
Last edited by babak_deghat; 14-05-2008 at 09:08.
من چندتا وسیله گرفتم ولی پسوندش iff برای همین توی پوشه دانلودها که میریزمش توی بازی نمی اد برنامه ای را هم که قراره با اون باز بشه package installer قرار دادم ولی چون پسوندش تغییر نمی کنه وسایل نمی اد راهنمایی لطفا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)