فرض کنیم اسم آرایه a باشه و می خواهیم این کارو با خونه سطر i و ستون j انجام بدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرض کنیم اسم آرایه a باشه و می خواهیم این کارو با خونه سطر i و ستون j انجام بدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما ميتونيد با استفاده از تابع strlen با ورودي *String كه رشته ي مورد نظر هست،طول رشته رو بدست بياريد.اين تابع از طريق سرآمد string.h قابل دسترسيه.
براي تشخيص محل قرار گرفتن نشانگر روي صفحه زماني كه داريد رشته اي رو تايپ ميكنيد ،داستانه متفاوتي داره.
شما بايد از طريق getche نويسه رو به صورت كاراكتر به كاراكتر از كاربر دريافت و در آرايه ذخيره كنيد و يك شماره هم تعريف كنيد كه با هر كاراكتر اضاف ميشه،در اي صورت مكان اشاره گر در هر زماني،حتي مابين نوشتن رشته نيز ،در اختيار شماست.
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.
سلام
من پروژه این ترمم ماشین حساب با استفاده از کلاس ها ولی مشکلی که دارم اینه که استادمون گفته باید ماشین حسابمون به صورتی باشه که برامون فرم بازکنه (مثل ماشین حساب ویندوز باشه)که من اصلا هیچ پیش زمینه ای در این مورد ندارم یعنی گرافیک بلد نیستم!!!
میشه کسی کمکم کنه یه راهنمایی یا اگر سایتی می شناسین که بتونم ازش کمک بگیرم تر خدا راهنماییم کنید!![]()
سلام
من این کد برنامه میزنم خروجی میشه 1.5.0 حالا میخوام خروجی اینجوری نمایش بده 15 یعنی صفر بره خط بد از n\ از این استفاده میکنم ولی جواب نمیده .لطفا راهنمایی کنییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0
سلام
از
استفاده کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حل درسته اما نکته اینجاست که باید هنگام پیمایش ارایه به اندیس اولیه یک واحد اضافه و از اندیس انتهای ارایه یک واحد کم کنیم
به این دلیل که اگر شما در خانه 0 و 0 باشید با استفاده از این دستور [i-1][j] اندیس برابر 1- شده و با ارور out of range مواجه خواهید شد معکوس این حالت برای انتهای ارایه نیز صدق میکند
دوستان کسی می تونه کد طراحی ماشین حسابو برام بنویسه با c++!!?
به خدا خیلی محتاجم الان !خودم اصلا بلد نیستم و الانم نمی تونم یاد بگیرم![]()
سلام من اینو از اینترنت پیدا کردم ببینین به دردتون میخوره. کسی اینجا کل برنامه رو واسه شما نمینویسه باید خودتون شروع کنین
محتوای مخفی: کد
ارور میده!!!
خب من نمیدونم چطوری با اشاره گر رشته تعریف کنم و بخونمش. یعنی تعریف میشه و مقدار اولیه هم می گیره ولی نمی تونم از ورودی بهش مقدار بدم. دستورش چیه؟
سوال دوم هم توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ داده شده. می تونید ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)