واقعا متاسفم واسه اون داور!!!داور یه حروم زاده بود . طرفدارای چلسی باید و بدون شک ترورش کنن این ولده *** رو .
واقعا متاسفم واسه اون داور!!!داور یه حروم زاده بود . طرفدارای چلسی باید و بدون شک ترورش کنن این ولده *** رو .
حرفهای طرفداران بارسلونا توی تاپیکشون واقعا جالبه.البته انتظار چیز دیگه ای ازشون نمیره.
انگار فکر میکنن اون پیراهن آبی ها تیم بارسلونا بوده !!!!
شاید اگر ماهم اینجوری صعود میکردیم سعی میکردیم به خودمون دروغ بگیم !!!!!
به احترام چلسی امضام رو عوض کردم.
اسین شروع کرد و با یه سوتی تموم کرد!!!
فوق العاده شب تلخی بود!شاید از فینال پارسال هم بیشتر ناراحت شدم
حق ما این نبود... تو کل بازی فقط یه موقعیت به حریف دادیم ...اونا هیچ کاری نمیتونستن بکنن ولی افـــــسوس!!!
داوره نمیدونم چه پدرکشتگی با چلسی داشت که نه یکی نه دوتا بلکه 3 تا پنالتی مسلم و 100 درصد رو واسه چلسی نگرفت! اون خطای دنیل آلوز که هر اسکلی هم میدید تابلو بود که توی محوطه بود!!! 5 دقیقه بعدشم که دروگبا رو زدن باز هم نگرفت!!! اون هند پیکه هم که دیگه توضیحی نمیخواد. تابلوترین خطای هندی که تا حالا دیده بودم!!! از داور نمیگذرم چون اگه فقط یکی از این سه تا رو پنالتی میگرفت کار به اینجاها نمیکشید.
به خدا اگه بازی تو ایران بود داور زنده از استادیوم بیرون نمیرفت!
بارسلونایی ها هم دارن مزخرفات جالبی تحویل هم میدن و گند بازی کردنشون رو توجیه میکنن!تیم رویاییشون دیشب افتضاح بازی کرد!
و البته عادل خان فردوسی پور که بعد از گل بارسا چنان دادی زد که من بیشتر از گل بارسا از داد ایشون ناراحت شدم!
ایشون هم گیر داده که پول هایی که آبراموویچ خرج میکنه از کجاست و نمیدونم چرا فقط به این گیر داده و از کسایی مانند گلیزرها(مالک منچستر) و مالک لیورپول حرفی نمیزنه ! لابد اینا این میلیاردها دلار رو از راه حلال درآوردن!!مطمئنا الان دکتر صدر در حال رقصه
در پایان این پیروزی رو به شخص میشل پلاتینی تقدیم میکنم که میتونه حالا فینال رویاییشو بره و در رم نگاه کنه!
زنده باد چلسی همیشه قهرمان
![]()
دوستان چلسي حقتون بود كه بريد بالا اما اين داور رو من جاي بالاك بودم يه مشتو مي رفتم تو كارش
واقعا ارزش داشت
من منچستری و رئالی هستم و واقعا از بارسا و چلسی بدم میاد
ولی واقعا حقتون خورده شد
البته اگه بارسا رو منچستر ببره خیلی بیشتر حال میکنم ...
ديشب چلسي بارسلون رو فلج كرده بود بهتر بگم هيدينگ اينكارو كرده بود
اگه ديشب ستاره هاي بارسا هم بودن مثلا همون مصدوما بازيم گل اول رو چلسي ميزد و بارسا بازم نمي تونست كاري بكنه
واقعا واسه اون طرز فکرت متاسفم! با این تاکتیک موقعیتای گل شما یک پنجم موقعیتهای ما نبود اونوقت میگی افت داره با این تاکتیک بازی میکنه؟!برای تیمی که تو خونه خودش بازی میکنه خیلی افت و سرشکستگی داره که از این تاکتیک استفاده کنه
یاد حرف مایلی کهن افتادم که میگفت میخواستین دست و پای بازیکنارو ببندیم و بفرستیم تو زمین و 4-5 تا با افتخار بخوریم و بریم!به هر حال چلسی اینکارو کرد همونطور که تو بازی رفت این تاکتیک ضدفوتبال رو اجرا کرد و به لطف بازیکنهای خوبش خوب هم تونست این تاکتیک رو اجرا کنه و همه دیدن بازی زیبای بارسا رو چطور خراب کردن.![]()
خوشم میاد همه میگن حق چلسی بوده بره فینال ولی فقط بارسلونایی دارن خودشونو گول میزنن !!!
من حاضرم چلسی همون مرحله گروهی حذف بشه ولی با این وضع نیاد بالا که حق تیم روبرو ضایع بشه !!!
داور عزیز بازی دیشب : Tom Ovrebo
از قیافش میشه فهمید حرومزاده هستش !!!!
![]()
راستی دیشب اونجا که بالاک گذاشته بود دنبال داوره بی اختیار خندم گرفت!!! : دی
خیلی دوست داشتم یه مشت میخوابوند پا چشم داوره که اقلا تا مدتی یادش بمونه چه حقی از چلسی ضایع کرد!!!
اصلا ولش کن بازی دیشب رو ...... گور بابای خرشانسشون با اون داور خریدنشون!!!
فینال جام حذفی کی برگزار میشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)