تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 242 از 1635 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه mt33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

سلام

من تصمیم اینه که دوربین sx10 کانن بخرم براساس توضیحاتی که داده بودید و بررسیهایی که شده بود فقط من چون عازم خارج از کشور هستم برق انجا 110 ولت هست تبدیلی داره بتونم 220 به 110 تغییر بدم؟!!

و یک عیب دیگه هم داره که باتریش قلمی هست مد نظر من بیشتر باتری لیتیومی هست؟

باتری شارژی بهتره یا لیتیومی کدوم کارکردش ماندگاریش خوبه ؟

یه راهنمایی کلی می خواستم

ممنون

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی مسخره اس؟؟

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

دوست عزیز لطف بفرمایین و مطلبی رو که براتون آدرسش رو گذاشتم مطالعه بفرمایین.
    کامل تر از اون نمیشه گفت.
    باز هم بعد از مطالعه اون مطلب هر سوالی بودش همه ما در خدمتیم.
    من اونو خوندم ولي نفميدم چرا h50 با شاتر 4000/1 و ايزوي 80 تا 3200 از sx10 fh با شاتر 3200/1 و حساسیت ایزو از 80 تا 1600 ميتونه ضعيف تر باشه .
    البته من 1 مشكل ديگه هم با كانن دارم و اون هم استفاده از 4 باتري قلميه كه توي او مقايسه فقط در مورد كيفيت عكاسي توضيه داده شد.خلاصه تو مقايسۀ مشخصاتي به جز قدرت زوم h50 هميشه يه ذره از sx10 جلو تره.و البته من 1 كاربر معمولي هستم و براي من مثلا خوش دست بودن راحتي در عكاسي و.... خيلي مهمه كه باز هم تو اون مقايسه نيست.
    و قيمت كه سوني H50 با 370000 تومن قيمت وcanon با 430000 تومن 50000 با هم اختلاف دارن تازه شما فكر كنين من يه h50 گرفم 370 تومن
    1 باتري اضافه هم ميگيرم 20 تومن و يه رم 4 گيگ خوب 40 تومن تازه خودشون هم يه رم 1گيگ ميدن.با 1 سه‌پايه و كيف كه رو هم ميشه 30 تومن
    كه رو هم ميشه 460 تومن
    ولي canon با قيمت 430 تومن كه 4 تا باتري قلمي ميخوره كه من اگه بخوام مثل سوني 2 دست باتري داشه باشم(با 1 شارژر) ميشه 30 تومن
    با 1رم 4 و پايه و كيف سر جمع ميشه 530 تومن يعني ميشه 70 تومن اختلاف (تازه canon يك گيگ رم كمتر داره) كه ميشه باهاش براي h50 كلي امكانات خريد

حلا نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اونو خوندم ولي نفميدم چرا h50 با شاتر 4000/1 و ايزوي 80 تا 3200 از sx10 fh با شاتر 3200/1 و حساسیت ایزو از 80 تا 1600 ميتونه ضعيف تر باشه .
    البته من 1 مشكل ديگه هم با كانن دارم و اون هم استفاده از 4 باتري قلميه كه توي او مقايسه فقط در مورد كيفيت عكاسي توضيه داده شد.خلاصه تو مقايسۀ مشخصاتي به جز قدرت زوم h50 هميشه يه ذره از sx10 جلو تره.و البته من 1 كاربر معمولي هستم و براي من مثلا خوش دست بودن راحتي در عكاسي و.... خيلي مهمه كه باز هم تو اون مقايسه نيست.
    و قيمت كه سوني H50 با 370000 تومن قيمت وcanon با 430000 تومن 50000 با هم اختلاف دارن تازه شما فكر كنين من يه h50 گرفم 370 تومن
    1 باتري اضافه هم ميگيرم 20 تومن و يه رم 4 گيگ خوب 40 تومن تازه خودشون هم يه رم 1گيگ ميدن.با 1 سه‌پايه و كيف كه رو هم ميشه 30 تومن
    كه رو هم ميشه 460 تومن
    ولي canon با قيمت 430 تومن كه 4 تا باتري قلمي ميخوره كه من اگه بخوام مثل سوني 2 دست باتري داشه باشم(با 1 شارژر) ميشه 30 تومن
    با 1رم 4 و پايه و كيف سر جمع ميشه 530 تومن يعني ميشه 70 تومن اختلاف (تازه canon يك گيگ رم كمتر داره) كه ميشه باهاش براي h50 كلي امكانات خريد

حلا نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟

من به شخصه همیشه سونی رو برتر این مقایسه میدونم.دلایلی که شما فرمودین،یه قسمتی از علت های برتر دونستن بنده است.که ممکنه در آینده عوض بشه.یعنی یه مدلی بیادش که برتر از سونی باشه.
    لنز کارل زایس و فلاش قویتر و از همه مهمتر سونی بودنش(برند باز نیستم ولی تکنولوژی دوربین دیجیتال بطور کامل در اختیار سونی هستش و همه نو آوری ها متعلق به ایشونه)
    لرزشگیر اپتیکال رو اول کی روی دوربین دیجیتال قرار داد؟اصلا خود دوربین دیجیتالدست پرورده کدوم شرکته؟
    اولین سنسور 3 و4و5و6و7و8و9و10و12و13و14و24و..... رو کدوم شرکت طراحی کرد؟
    سنسور هایcmos تولیدی nikon تحت لیسانس کدوم شرکت تولید میشن؟
    تکنولوژی تشخیص چهره،تشخیص لبخند،تشخیص صحنه،تشخیص قدرت مورد نیاز فلاش و .... .

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم...
    compact رو که پیشنهاد نمی کنم ولی میتونین با 40 تومن بیشتر روی این پول گذاشتن،h50 سونی یا fz28 پاناسونیک رو بگیرین.
    میشه بگی چرا کامپکت را پیشنهاد نمیکنی؟؟ اتفاقن واسه کاربرهای غیرحرفه ای مثل بیشتر افرادی که دنبال دوربین هستن مناسبه و مدلهای غیر کامپکت و slr بلحاظ قیمت و پیچیدگی و امکانات فقط بدرد افراد حرفه ای میخوره که شغلشون اقتضا میکنه..... میشه مثل گوشی که طرف میره گوشی 700 تومنی میخره از 50 درصد امکاناتش هیچوقت استفاده نمیکنه......خوب این چه کاریه؟؟!! فعلن کامپکتهای 10 و 12 مگاپیکسلی با کیفیت کار عالی و قیمت معقول توووی بازار هستن...
    بازم منتظرم نظرات شما ره بدووونم البته بطور تخصصی بیان کنین
    Last edited by avecina.ir; 30-03-2009 at 11:59.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

واقعا این چهارتا دوربین از نظر امکانات خیلی بهم نزدیکن ... تقریبا برابرن ...

و چیزی که مهمه و تو این صفحات وب هم ننوشته چیزهایی مثل کیفیت لنز و سنسور و بالاخره کیفیت خروجی تصویره ...

من خودم نمونه عکسهای پاناسونیک رو دیدم و اصلا برام عجیب بود که یه همچین دوربینی اینطور عکس میگیره ... بسیار ضعیف بود واقعا . عکسهای کانن هم مثل همیشه مناسب و خوب بود ... سونی رو که خودم دارم و بسیار راضیم . المپیوس هم شنیدم بدک نیست .

اما به ظنر من اگه آدم بسنجه این دوربینا رو متوجه میشه که h50 گزینه ی بهتریه . چون هم قیمتش مناسبتره و هم امکانات اضافی خوبی داره . مثل کنترل از راه دور ، لنز های مبدل و ... .
    اتفاقا تفاوت های آشکاری با هم دارن. شاید شما درست متوجه نشدید.
    سونی h50 لنز واید نداره و زومش از بقیه کمتره. کنان sx10 در حالت زوم دیافراگمش بسته تره نسبت به بقیه. الیمپوس sp565 از نظر سرعت شاتر واقعا ضعیفه. و پاناسونیک سرعت شاتر 60 ثانیه داره. سرعت پاناسونیک از بقیه بهتره و فیلمبرداری HD داره. سونی H50 ریموت داره. کنان و سونی سنسور چرخش دارن. سونی مموری pro duo میخوره که قیمتش خیلی گرونه. پاناسونیک و الیمپوس فرمت RAW دارن. از نظر وزن کنان از همه سنگین تره...

اتفاقا توی اون ریویو کیفیت خروجی دوربین ها و سنسورشون رو با هم مقایسه کرده. پیشنهاد میکنم کامل مطالعه کنید.

شما که میگین کیفیت عکس های پاناسونیک پایینه چند تا نمونه از اون عکس هایی که دیدین برای ما بذارین. شاید واقعا ضعیفه و ما خبر نداریم. توی اون ریویو به این نتیجه رسیده بودن که کیفیت عکس های شب پاناسونیک از کنان هم بهتره. این عکس هم خودم با پاناسونیک گرفتم قبلا تو همین تاپیک گذاشته بودم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by prowler88; 30-03-2009 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام میخواستم یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای در حد 400 $ بگیرم

و واقعی و زنده بودن عکس ها واسم مهمه + زیبایی دستگاه و اینکه جمع و جور باشه

خودم t77 و t700 سونی رو خوشم اومده ...

1.فرقشون در چیه که یکی 100 دلار بیشتره ؟؟؟

2.یه سوال دیگه , من اصلا از لنز و اینها اطلاعاتی ندارم ولی دیدم 2 تا دوربین meg10 با تفاوت های بسیار زیاد از یه صحنه عکس گرفتن یعنی در یه عکس نور و واقعی تر بودن چهره ی افراد و ... خیلی بهتر بوده

پس یه توضیحی در این مورد هم بدین چون میدونم از 8 به بالا دیگه مگاپیکسل بالا رفتن فقط واسه ....

3. با این شرایطی که گفتم تو کانن و سونی چندتا پیشنهاد خوب بهم بدین

مرسی
    1. اگه مشکل بودجه ندارین (که ظاهرا ندارین) میتونین دوربین های بهتری بگیرین. دوربین های سری T سونی خیلی ضعیفن.
    فرق اون دو تا دوربین تو اینه که t700 چهار گیگ مموری داخلی داره و ال سی دی 3.5 اینچی داره 921,000 پیکسلی داره.
    2. این مشکل شما رو میلیون ها نفر دیگه هم دارن. قضیه اینجاست که کیفیت به مگاپیکسل نیست. من میتونم دو تا عکس با کیفیت های 7 و 10 مگاپیکسل به شما نشون بدم که 7 مگاپیکسلیه کیفیتش بهتر باشه. مگاپیکسل فقط به این ربط داره که وقتی زوم میکنین بتونین جزئیات بیشتری ببینین (که البته بعضی دوربین ها از عهده ی این کار هم بر نمیان). پس پیشنهاد من به شما اینه که موقع خرید به همه چیز توجه کنید جز مگاپیکسل. مخصوصا در مورد دوربین های کامپکت آماتور. چون سنسورشون کوچیکه و اگه مگاپیکسلشون بره بالا تراکم پیکسل زیاد میشه و اون وقت تاثیر عکس روی کیفیت عکس میذاره.
    3. سونی H50 خوبه. کنان SX10 از اون بهتره ولی بالای 400 تومنه. پاناسونیک fz28 در حد کنانه قیمتش پایین تره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

من تصمیم اینه که دوربین sx10 کانن بخرم براساس توضیحاتی که داده بودید و بررسیهایی که شده بود فقط من چون عازم خارج از کشور هستم برق انجا 110 ولت هست تبدیلی داره بتونم 220 به 110 تغییر بدم؟!!

و یک عیب دیگه هم داره که باتریش قلمی هست مد نظر من بیشتر باتری لیتیومی هست؟

باتری شارژی بهتره یا لیتیومی کدوم کارکردش ماندگاریش خوبه ؟

یه راهنمایی کلی می خواستم

ممنون
    خب چه کاریه. شما برین از همون جایی که میخواین برین بخرین که مطمئنا قیمت هاش از این خراب شده پایین تره.
    باتری sx10 درسته قلمیه. ولی باتریش از همه ی دوربین های هم رده ی خودش که باتری لیتیومی میخورن بیشتر میمونه. با یک بار شارژ میتونین 600 تا عکس بگیرین. البته عمر باتری های قلمی کمتره. ولی از اون طرف قیمتشون هم پایین تره. هر وقت مشکل پیدا کردین میتونین یه جفت باتری نو بخرین.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

و قيمت كه سوني h50 با 370000 تومن قيمت وcanon با 430000 تومن 50000 با هم اختلاف دارن تازه شما فكر كنين من يه h50 گرفم 370 تومن
    كه رو هم ميشه 460 تومن

حلا نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟
    سرعت شاتر 1/4000 با 1/3200 چندان تفاوتی نداره. و دلیل نمیشه چون سونی ایزوی بالاتری داره بهتر باشه. تقریبا همه ی دوربین های این رده تو ایزو های بالای 400 کیفیتشون به شدت افت میکنه. پس ایزوی 3200 خوب که نیست هیچی خیلی هم مسخره س به نظر من. مهم کیفیت عکس و طبیعی بودن رنگ ها و نویز کم و... هست.
    توی اون مقایسه هم بیشتر کیفیت عکس ها رو مد نظر قرار داده. و البته در مورد خوش دست بودن هم توضیح داده اگه یه مقدار با دقت بیشتری بخونین.
    مثلا تو این صفحه راجع به خوش دستی و جمع و جور بودن H50 صحبت کرده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من اختلاف قیمت این دو دوربین به این دلیل نیست که سونی خواسته یه قیمت رقابتی روی دوربینش بذاره. چون سونی اصلا سابقه ی این کارها رو نداره. همیشه به خاطر اسم سونی یه درصدی میذاره روی قیمت هاش. به نظر من تکنولوژی ساخت این دوربین و لنز و سنسور و مخصوصا پروسسورش در حد کنان نیست. اگه بود قیمتش همون اندازه میشد.
    Last edited by prowler88; 30-03-2009 at 12:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلامم...

میشه بگی چرا کامپکت را پیشنهاد نمیکنی؟؟ اتفاقن واسه کاربرهای غیرحرفه ای مثل بیشتر افرادی که دنبال دوربین هستن مناسبه و مدلهای غیر کامپکت و slr بلحاظ قیمت و پیچیدگی و امکانات فقط بدرد افراد حرفه ای میخوره که شغلشون اقتضا میکنه..... میشه مثل گوشی که طرف میره گوشی 700 تومنی میخره از 50 درصد امکاناتش هیچوقت استفاده نمیکنه......خوب این چه کاریه؟؟!! فعلن کامپکتهای 10 و 12 مگاپیکسلی با کیفیت کار عالی و قیمت معقول توووی بازار هستن...
    بازم منتظرم نظرات شما ره بدووونم البته بطور تخصصی بیان کنین
    این پیچیدگی و مشکل بودن کار با دوربین در مورد دوربین های SLR صدق میکنه. کار کردن با دوربین های SLR-Like چندان سخت نیست. این که دوربین های کامپکت پیشنهاد نمیشه به خاطر راحتی کار نیست. بلکه به خاطر کیفیت عکس هست. دوربین های کامپکت (از نوع آماتور) سنسورشون کوچیکه و لنزشون چندان با کیفیت نیست. شما نمیتونین دوربین رو با گوشی مقایسه کنین. کار اصلی دوربین عکس گرفتنه و هر چقدر بیشتر پول بدین عکس بهتری میتونین بگیرین. در حالی که کار موبایل برقراری ارتباطه. اگه یه گوشی 700 تومنی بخرین کیفیت صدای مخاطبتون بهتر نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •