من اونو خوندم ولي نفميدم چرا h50 با شاتر 4000/1 و ايزوي 80 تا 3200 از sx10 fh با شاتر 3200/1 و حساسیت ایزو از 80 تا 1600 ميتونه ضعيف تر باشه .
البته من 1 مشكل ديگه هم با كانن دارم و اون هم استفاده از 4 باتري قلميه كه توي او مقايسه فقط در مورد كيفيت عكاسي توضيه داده شد.خلاصه تو مقايسۀ مشخصاتي به جز قدرت زوم h50 هميشه يه ذره از sx10 جلو تره.و البته من 1 كاربر معمولي هستم و براي من مثلا خوش دست بودن راحتي در عكاسي و.... خيلي مهمه كه باز هم تو اون مقايسه نيست.
و قيمت كه سوني h50 با 370000 تومن قيمت وcanon با 430000 تومن 50000 با هم اختلاف دارن تازه شما فكر كنين من يه h50 گرفم 370 تومن
1 باتري اضافه هم ميگيرم 20 تومن و يه رم 4 گيگ خوب 40 تومن تازه خودشون هم يه رم 1گيگ ميدن.با 1 سهپايه و كيف كه رو هم ميشه 30 تومن
كه رو هم ميشه 460 تومن
ولي canon با قيمت 430 تومن كه 4 تا باتري قلمي ميخوره كه من اگه بخوام مثل سوني 2 دست باتري داشه باشم(با 1 شارژر) ميشه 30 تومن
با 1رم 4 و پايه و كيف سر جمع ميشه 530 تومن يعني ميشه 70 تومن اختلاف (تازه canon يك گيگ رم كمتر داره) كه ميشه باهاش براي h50 كلي امكانات خريد
حلا نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟
سرعت شاتر 1/4000 با 1/3200 چندان تفاوتی نداره. و دلیل نمیشه چون سونی ایزوی بالاتری داره بهتر باشه. تقریبا همه ی دوربین های این رده تو ایزو های بالای 400 کیفیتشون به شدت افت میکنه. پس ایزوی 3200 خوب که نیست هیچی خیلی هم مسخره س به نظر من. مهم کیفیت عکس و طبیعی بودن رنگ ها و نویز کم و... هست.
توی اون مقایسه هم بیشتر کیفیت عکس ها رو مد نظر قرار داده. و البته در مورد خوش دست بودن هم توضیح داده اگه یه مقدار با دقت بیشتری بخونین.
مثلا تو این صفحه راجع به خوش دستی و جمع و جور بودن H50 صحبت کرده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اختلاف قیمت این دو دوربین به این دلیل نیست که سونی خواسته یه قیمت رقابتی روی دوربینش بذاره. چون سونی اصلا سابقه ی این کارها رو نداره. همیشه به خاطر اسم سونی یه درصدی میذاره روی قیمت هاش. به نظر من تکنولوژی ساخت این دوربین و لنز و سنسور و مخصوصا پروسسورش در حد کنان نیست. اگه بود قیمتش همون اندازه میشد.