آقا خواهشا بگین از چه شرکتی میشه مطمئن تر بود؟!!!! من واقعا گیج شدم
بابا یه جوون مرد بیاد بگه کدوم شرکت انتخاب عاقلانه تریه؟
ممنون
آقا خواهشا بگین از چه شرکتی میشه مطمئن تر بود؟!!!! من واقعا گیج شدم
بابا یه جوون مرد بیاد بگه کدوم شرکت انتخاب عاقلانه تریه؟
ممنون
اگه دنبال انتخاب عاقلانه ای از P30World بگیر چون نسخه هاش دستکاری شده نیست.
فقط از هر جا میگیری از BoysTeamPC نگیر که جدیدا همه بازی هاشون مشکل داره!
اول که Evil رو ازش گرفتم و مشکل داره، دیروز ازشون Darkest Of Days رو گرفتم، بعد از نصب معلوم شد آقایون پوشه Movies بازی رو حذف کردن!!!
رفیق دمت گرم باز شما یه جواب تقریبا مشخصی به ما دادی
راستی west game میگن خوبه کارش آره؟
رفتم توی سایتش اما اویل5 رو ندیدم!!!!!!!!
سلام
بازی رو گرفتم روی XP SP3 نصب کردم تنظیمان رو گذاشتم رو بالاترین کیفیت ولی وقتی رفتم تو بازی خیلی فریم فریم میشد
من نمیدونم چرا رو سیستمم این مشکل رو دارم بازی ها فوقالعاده روون هستند ولی فریم فریم میشند
مثل: PES 2009 روی XP یا Mirror Edge با یه سری بازی دیگه که همه تو ویستا مشکلشون حل شد ولی این رو تو ویستا هم نصب کردم با DX 10 اجراش کردم بازم فرم فریم میشه نمیدونم باید کدوم تنظیماتش رو درست کنم که خوب بشه اصلا علتش چیه؟ مطمعنا مشکل سخت افزاری نیست درسته؟
راستی گذینه Vertical Synce (اگه درست نوشته باشم) برای چیه؟ باید روشن باشه یا خواموش؟
وقتی روشنش میکنم فرمت فریم شدن کمتر میشه ولی یه افکت مزخرف میاد تو کار که اصلا حال نمیکنم
نظرم در مورد گیم پلی: خوش بختانه بهتر از 4 شده با تونستم یکم بازی کنم
گرافیک: گرافیکش خوبه ولی فوقالعاده نیست الان خیلی بازی ها هستند که گرافیکشون از این سر تره
مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
ممنون
نسخه ی Boysteam که مشکلی نداشته برای من اون هنگ کردن هم با دستکاری تو تنظیماتش درست شدش
منم تا چند روز پیش از boysteam تعریف میکردم ولی دوست من تاپیک رو نگاه کم دوستان لطف کردن چند تا فایل رو فراموش کردن تو dvd رایت کنن از chapter4 نمیشه بازی کرد!!!!!!!!!!!
vertical synce خیلی مهمه حتما روشن باید باشه این گزینه برای تنظیم فرکانس عمودی هست که باعث جلوگیری از فریم فریم شدن و دیده شدن خط عمودی که در فریم های بالا پیش می یاد می شه. شما احتمالا فریم خیلی بالایی در بازی ها دارید بهتره با رزولوشن خیلی بالا و Antilaising 4 یا بالاتر بازی ها رو اجرا کنید.سلام
بازی رو گرفتم روی XP SP3 نصب کردم تنظیمان رو گذاشتم رو بالاترین کیفیت ولی وقتی رفتم تو بازی خیلی فریم فریم میشد
من نمیدونم چرا رو سیستمم این مشکل رو دارم بازی ها فوقالعاده روون هستند ولی فریم فریم میشند
مثل: PES 2009 روی XP یا Mirror Edge با یه سری بازی دیگه که همه تو ویستا مشکلشون حل شد ولی این رو تو ویستا هم نصب کردم با DX 10 اجراش کردم بازم فرم فریم میشه نمیدونم باید کدوم تنظیماتش رو درست کنم که خوب بشه اصلا علتش چیه؟ مطمعنا مشکل سخت افزاری نیست درسته؟
راستی گذینه Vertical Synce (اگه درست نوشته باشم) برای چیه؟ باید روشن باشه یا خواموش؟
وقتی روشنش میکنم فرمت فریم شدن کمتر میشه ولی یه افکت مزخرف میاد تو کار که اصلا حال نمیکنم
نظرم در مورد گیم پلی: خوش بختانه بهتر از 4 شده با تونستم یکم بازی کنم
گرافیک: گرافیکش خوبه ولی فوقالعاده نیست الان خیلی بازی ها هستند که گرافیکشون از این سر تره
مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
ممنون
دوست من وست گیم سمت غرب تهران نمایندگی داره؟؟ اگر نداره یا نمیدونی لطف کن بگو ار کجا تهیه کنیم!
آقا ایولت راست میگی chaptere 4-1 باز نمیشه...نداره فایلشو...بازی nfs هم خیلی داغونه نمیاد اصلا..آقا خوب نیست اصلا
اقا درسته منم به این مشکل بر خوردم ali_ranger جان از boys team گرفتی ؟؟ اگه اون فایل رو داری واس ما اپلود کن
یا هرکسی دیگه اگه اون فایل رو داره به ما برسونه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)