آره کلی حال کردم...
منم براش آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم یه روزی دوباره به بایرن برگرده...
آره کلی حال کردم...
منم براش آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم یه روزی دوباره به بایرن برگرده...
هفته بیست و پنجم بوندسلیگا
بایرن به یکقدمی هرتابرلین رسید
دژآگه گلزنی کرد
تیم فوتبال بایرن مونیخ از شکست هرتابرلین مقابل اشتوتگارت نهایت بهره را برد با برتری مقابل کارلسروهه خود را به یکقدمی صدر جدول رده بندی مسابقات فوتبال بوندسلیگا آلمان رساند. به گزارش خبرگزاری مهر، هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال بوندسلیگا آلمان روز گذشته با شکست تیم هرتابرلین و پیروزی تیمهای مدعی بایرن مونیخ و ولفسبورگ پیگیری شد.
هرتابرلین که تا هفته گذشته با چهار امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم جدول رده بندی مسابقات فوتبال بوندسلیگا آلمان صدرنشین جدول رده بندی این رقابتها بود، دیروز در خانه اشتوتگارت با دوگل متحمل شکست شد تا تیمهای مدعی را در یکقدمی خود ببیند. برای اشتوتگارت در این بازی کاکائو (47) و سامی خدیرا (51) گلزنی کردند تا این تیم با 42 امتیاز به رده ششم جدول رده بندی صعود کند.
بایرن یکی از مدعیان اصلی قهرمانی مسابقات فوتبال بوندسلیگا آلمان دیروز از شکست هرتابرلین نهایت بهره را برد و با غلبه بر کارلسروهه به یک امتیازی صدر جدول رده بندی این رقابتها رسید. بایرن با تک گل دقیقه 34 سوسا از سد کارلسروهه گذشت و با 48 امتیاز حضور خود در رده دوم جدول رده بندی بوندسلیگا را تداوم بخشید.
دیروز همچنین تیم فوتبال ولفسبورگ در Schüco-Arena با سه گل از سد آرمنیابیله فلد گذشت و به رقابت نزدیک خود با مدعیان قهرمانی بوندسلیگا ادامه داد. در این بازی برای ولفسبورگ کریستین گنتنر (19)، گرافیته (58) و اشکان دژآگه (87) گلزنی کردند. دژآگه، مهاجم ایرانی تیم فوتبال ولفسبورگ در این بازی پس از مدتها در ترکیب تیمش قرار گرفت و موفق شد گل سوم سبزپوشان فولکس واگن را به ثمر برساند. او در دقیقه 67 بازی روز گذشته به جای موسوویچ وارد زمین مسابقه شد.
- نتایج دیدارهای روز گذشته بوندسلیگا به شرح زیر است:
* آرمینیا بیله فلد صفر - وولفسبورگ 3
* بایرلورکوزن یک - اینتراخت فرانکفورت یک
* بایرن مونیخ یک - کالسروهه صفر
* بروسیا دورتموند یک - وردربرمن صفر
* انرژی کوتبوس صفر - کلن 2
* هوفنهایم 2 - هانوفر 2
* اشتوتگارت 2 - هرتابرلین صفر
- هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال بوندسلیگا آلمان امروز با برگزاری یک دیدار طبق برنامه زیر به اتمام می رسد:
یکشنبه - 2/1/88
* شالکه - هامبورگ
جدول رده بندی بوندسلیگا:
1- هرتابرلین 49 امتیاز
2- بایرن مونیخ 48 امتیاز- تفاضل گل 22+
3- ولفسبورگ 48 امتیاز- تفاضل گل 22+
4- هامبورگ 45 امتیاز(یک بازی کمتر)
--------------------------------------
16- بروسیا مونشن گلادباخ 22 امتیاز
17- انرگی کوتبوس 20 امتیاز
18- کارلسروهه 17 امتیاز
ریبری: بارسلونا بهترین تیم دنیاست
فرانک ریبری یک نابغه است. او اعلام کرده که بارسلونا را بزرگترین تیم کره خاکی می داند.
![]()
سایت گل: ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرده که حریف بعدی باواریایی ها در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، برترین تیم کره زمین است. بایرن و بارسلونا ، دو تیم پرافتخار این رقابتهای اروپایی ، یکی از حساس ترین دیدارهای مرحله یک چهارم پایانی را برگزار خواهند کرد و ریبری نیز مثل میلیون ها هوادار فوتبال ، در حال لحظه شماری برای این دیدار تماشایی است.
او در گفت و گو با روزنامه اسپورت گفت:« ما درمقابل بهترین تیم دنیا صف آرایی خواهیم کرد و همه به خوبی می دانند که بارسلونا چقدر خوب و قوی در آن دیدار ظاهر خواهد شد.دیدار رفت و برگشت ما در این مرحله، برای هواداران و حتی برای بازیکنان دو تیم بسیار تماشایی و فوق العاده خواهد بود و ما می بایست با احترام فراوان با کاتالونیایی ها برخورد کنیم.»
این در حالی است که این روزها شایعات زیادی در مورد احتمال انتقال این ستاره فرانسوی به نوکمپ در تابستان آتی به گوش می رسد ولی مدیران باشگاه باواریایی در این رابطه اعلام کرده اند که ریبری فروشی نیست. خوان لاپورتا، رئیس باشگاه کاتالان نیز که خواهان ادامه رابطه خوب میان این دو باشگاه است، آنها را خاطر جمع ساخته که تصمیم ندارند تا ستاره فرانسوی آلیانس آرنا را خریداری نمایند و بدین ترتیب، این قائله، دست کم برای مدتی کوتاه پایان یافته است.
بابل: خیلی راضی هستم
اشتوتگارت شکست هفته قبل مقابل وردربرمن را با پیروزی برابر هرتابرلین صدرنشین جبران کرد
![]()
سایت گل: بازیکنان اشتوتگارت به شکست سنگین هفته قبل برابر وردبرمن واکنش خوبی نشان دادند و صدرنشین بوندس لیگا هرتابرلین را در رقابتهای این هفته مغلوب کردند.گلهای کاکائو و خدیرا در نیمه دوم سه امتیاز باارزش برای سفیدپوشان به ارمغان داشت و آنها را تا رتبه ششم جدول بالا آورد.
مارکوس بابل مربی اشتوتگارت در مورد این بازی به سایت اختصاصی باشگاه می گوید:" واقعا بازی خوبی بود و تیم ما به شکست سنگین هفته قبل برابر برمن واکنش مناسبی نشان داد. ما خیلی خوب بازی کردیم و همه بازیکنان نمایشی عالی داشتند. من خیلی راضی هستم و باید بگویم که از زمان حضور من در اشتوتگارت این بهترین بازی تیم ما بوده است."
کاپیتان اشتوتگارت هیتسلزپرگر هم معتقد است که آنها کاملا شایسته این پیروزی بودند:" همه دیدند که هرتابرلین شایسته صدرنشین است ولی در عین حال همه متوجه فوتبال خوب ما هم شدند و مامستحق این برد بودیم. باید این شرایط را حفظ کنیم و در بازیهای بعدی هم نمایش خوبی داشته باشیم."
کلینزمن خوشحال از پیروزی بایرن
بایرن شنبه و در ادامه رقابت های هفته بیست و پنجم بوندسلیگا تیم قعر نشین کارلسروهه را با یک گل شکست داد...
![]()
سایت گل : تک گل خوزه ارنستو سوسا در دقیقه 34 باعث شد تا بایرن سه امتیاز دیگر بگیرد و با توجه به شکست هرتا مقابل اشتوتگارت فاصله اش را با صدر جدول به یک امتیاز کاه دهد.
بایرن در هفته های گذشته پیروزی های پر گلی را تجربه کرده بود اما در این بازی و در غیاب میروسلاو کلوزه و لوکا تونی تک گل سوزا بود که سه امتیاز شیرین را برای باواریایی ها به ارمغان آورد.
کلینزمن در پایان بازی به خبرنگاران گفت :"کسب سه امتیاز بازی بیش از هر چیز دیگری برای ما اهمیت داشت.در نیمه دوم عملکرد ضعیفی داشتیم و کارلسروهه هم برای به تساوی کشاندن بازی فشار زیادی به ما وارد کرد.خوشحالم که سه امتیاز بازی را بدست آوردیم و به صدر جدول نزدیک تر شدیم."
بایرن هفته آینده باید به مصاف کوتبوس، دیگر تیم قعر جدولی برود.
اين سايت fcbayern.ir براي من باز نميشه!!
براي همه همينطوره؟!
لوسیو: بارسلونا مدعی اصلی جام
در حالی که بارسلونا در هفته های آتی، مصافی تماشایی را مقابل بایرن مونیخ برگزار خواهد کرد، لوسیو، مدافع باشگاه آلمانی در صحبتهایی از تیم حریف ، به عنوان تیم مدعی نام برده است.
![]()
سایت گل: لوسیو مدافع باشگاه بایرن مونیخ دیدار هفته های آتی تیمش مقابل بارسا را مورد تحلیل قرار داده است. او در گفت و گو با روزنامه اسپورت گفت:« بارسلونا تیمی است که همیشه مدعی می باشد.» البته این مدافع برزیلی، باوجود احترام زیادی که برای تیم کاتالان قائل است، همچنان به توانایی های باواریایی ها اعتقاد دارد:« البته ما هنوز می توانیم در دو دیدار رفت و برگشت از سد بارسلونا عبور کنیم. به علاوه، بایرن رکورد خوبی در حضور در این رقابتها از خود به جای گذاشته است .»
بایرن مونیخ 4 بار توانسته عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کند و آخرین قهرمانی آنها به سال 2001 برمی گردد که با غلبه بر والنسیا در ضربات پنالتی، موفق شدند تا جام قهرمانی را بالای سر برند.
کلینزمن:لیگ برتر،لالیگا برتراز سریA
یورگن کلینزمن که سابقه حضور در رقابتهای باشگاهی ایتالیا را دارد، معتقد است که فوتبال این کشور درسطح پایین تری نسبت به اسپانیا و انگلیس قرار دارد
![]()
سایت گل: یورگن کلینزمن مربی بایرن مونیخ معتقد است که ناکامی تیمهای ایتالیایی درلیگ قهرمانان نشان می دهد که سری A در سطح پائین تری نسبت به لیگهای انگلیس و اسپانیا دارد. هرسه تیم رم و اینتر و یوونتوس با شکست برابر آرسنال، منچستریونایتد وچلسی از دور رقابتهای اروپایی کنار رفتند.
کلینزمن که در فاصله سالهای 1989 تا 1992 در ایتالیا بازی کرده، به خوبی فوتبال این کشوررا می شناسد. او معتقد است که تیمهای ایتالیایی باید سبک بازی خود را تغییر دهند تا بتوانند با لالیگا و لیگ برتر رقابت کنند.
کلینزمن به گاتزتادلوسپرت گفت:" خروج ایتالیاییها از چمپیونز نشان می دهد که آنها در فوتبال باشگاهی نسبت به کشورهای دیگر عقب مانده اند. تاکتیکهای تیمی در ایتالیا نکته خوبی است ولی چنین چیزی کافی نیست برای اینکه فوتبال امروز بیشتر به حرکت دادن هرچه بهتر توپ در زمین خلاصه می شود. در انگلیس و اسپانیا فوتبال سریع تر و هجومی تر است در حالیکه در سریA تیمها کندتر و بسته بازی می کنند.من خیلی از بازیهای باشگاهی ایتالیا را دیده ام و آنها تاوان همین موضوع را در اروپا پرداخته اند. میلان در رقابتهای اروپایی این فصل فاجعه بود در حالیکه یووه و اینتر به این دلیل که بیشتر روی سریA تمرکز داشتند حذف شدند. آنها دیگر اشتهایی برای رقابتهای اروپایی نداشتند."
بایرن مونیخ تیم کلینزمن در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید مقابل بارسلونا قرار گیرد.
برای منم همینطوره باز نمیشه!
Last edited by jingool; 22-03-2009 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)