تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 2376 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پگاه تو جام حذفی، تو زمین خودش که شدیدن به برد احتیاج داشت، با اون همه هوادارش، با یه گل، اونم رو ضربه ایستگاهی ما رو برد.. تازشم، این پگاه، اون پگاه نیست. مثلاً تقی پور رو نداره. نمیدونم یارگیریش چطوری بوده. ولی به نظرم میتونیم انتقام لیگ قبل رو ازشون بگیریم، باشه که بازی تو گیلانه.. فقط خدا کنه کیفیت زمین خوب باشه. نریم تو باتلاق بازی کنیم، مطمئنم میبریم.. خوبم میبریم..
    با توجه به این حرفهای شما + اینکه پگاه میخواد انتقام جام حذفی رو بگیره + اینکه پگاه هفته اول فکر کنم بازیش مساوی شد + اینکه هرتیمی جلوی استقلال بازی میکنه 2 برابر توانش رو تو بازی می زاره = پیش بینی من تو پست بعدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پگاه 1 - استقلال 1

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قلعه نويى: براى ديدن استقلال واقعى صبر كنيد

استقلال اولين بازى در ليگ برتر را با يك پيروزى خانگى مقابل ابومسلم آغاز كرد تا از همين هفته اول نشان دهد كه يكى از مدعيان جدى كسب عنوان قهرمانى ليگ برتر است.امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان با اشاره به پيروزى ۲ بر صفر تيمش مقابل ابومسلم گفت: «خوشحالم كه شروع خوبى داشتيم و مزد زحماتمان را گرفتيم. بازيكنان ما در اردوى تركيه تمرينات طاقت فرسايى را پشت سر گذاشتند و روزى ۲۰ كيلومتر مى دويدند، با اين شرايط شكست دادن ابومسلم كمترين پاداش آنها بود.» قلعه نويى ادامه داد: اولين بازى هميشه سختى هاى خاص خودش را دارد و بازيكنان ما در نيمه اول نتوانستند با كيفيت بالا فوتبال بازى كنند اما در نيمه دوم به هماهنگى لازم رسيديم و اين باعث شد تا ۲ بار به گل برسيم. من معتقدم كه در اين هفته هاى ابتدايى هيچ تيمى بدون ضعف نيست و از حالا زود است كه در مورد شخصيت فنى تيم ها نظر بدهيم. سرمربى استقلال در مورد رويارويى با حريف مشهدى گفت: ابومسلم تيم بسيار خوبى بود و من بايد از آقاى برگى زر تشكر كنم كه چنين تيمى را به ميدان فرستاد. مطمئن باشيد كه آنها در هفته هاى آينده حرف هاى زيادى براى گفتن خواهند داشت. قلعه نويى در پايان افزود: استقلال براى رسيدن به شرايط ايده آل احتياج به زمان دارد و مطمئن باشيد كه چهره واقعى تيم ما هنوز نمايان نشده است. براى اينكه استقلال واقعى را ببينيد بهتر است كه تا چند هفته صبر كنيد.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض گاف حاجي در برنامه زنده تلويزيوني

علي فتح‌الله‌زاده به شبكه جام‌جم رفته بود تا در يك برنامه ورزشي زنده شركت كند. برنامه كمي متفاوت بود. وسط صحبت‌ها، مجري برنامه از مديرعامل استقلال خواهش كرد يك ليوان شربت بخورد تا بحث را ادامه دهند. فتح‌الله‌زاده به مجري گفت: «مديرعامل استقلال را دعوت كرده‌ايد و به او شربت قرمز مي‌دهيد؟» مجري جواب داد: «شرب آبي نداشتيم.» اما مجري جوابي كه انتظارش را داشت، نشنيد. فتح‌الله‌زاده گفت: «اين را مي‌خورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران»؛ حرفي كه تهيه‌كننده را مجبور كرد همان‌جا برنامه را قطع كند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده گفت: «اين را مي‌خورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران»؛
    نوششششششششششششششش.....
    دمه حاجی گرم عجب حرفی زده! خیلی حال کردم........
    ==============================
    يك واكنش قابل پيش بينى از قلعه نويى
    اين استقلال من نيست.
    ايران ورزشى- شايد پيروزى در اولين گام آنقدر برايش عادى بوده كه ديگر مثل گذشته ژست نمى گيرد! امير قلعه نويى وقتى مقابل پرسشگران قرار گرفت سعى مى كرد خوشحالى اش را پنهان كند: خدا را شكر مى كنم كه ليگ را با پيروزى آغاز كرديم. براى اين شروع خوب و صدرنشينى در هفته اول از بازيكنان و اعضاى كادر فنى تشكر مى كنم. ما در دوران آماده سازى پيش فصل تمرينات خوبى را پشت سرگذاشتيم. در تركيه كشور روزانه ۲۰ كيلومتر مى دويديم كه اين به آمادگى مان كمك بسيارى كرد. چون اين بازى اول ما در ليگ برتر بود، بازيكنان نتوانستند در نيمه اول تمام كيفيت بازى خود را بروز دهند و همين شد كه دو نيمه متفاوت را از استقلال شاهد بوديم.
    اعتقاد دارم كه در همان نيمه اول هم بد كار نكرديم و شانس و موقعيت گلزنى داشتيم اما در نيمه دوم با شناختى كه نسبت به تيم ابومسلم پيدا كرديم تغييراتى جزيى در تركيب تيم ايجاد كرديم كه همين مسأله باعث تحول بازى تيم و به ثمر رسيدن گلهاى برترى در نيمه دوم شد.
    قلعه نويى از ابومسلم تمجيد و تعريف مى كند: آقاى برگى زر تيم جوان و خوبى دارد كه همين جا با جرات مى گويم در ادامه مسابقات ليگ برتر مقابل ديگر تيم ها مى ايستد چرا كه اين تيم، تيمى است كه از نيروهاى جوان سود مى برد و مربى آينده دارى دارد.
    در فصلى كه استقلال قهرمان مسابقات ليگ برتر شد، تيم ما بهترين خط دفاعى و كمترين باخت را داشت. در اين فصل هم بازيكنان ما در ساختار دفاع و حمله به بلوغ تاكتيكى رسيده است اما با تيم ايده آلى كه مدنظر من است فاصله داريم اما جاى نگرانى نيست و قطعاً تا هفته هاى آينده به آنچه مدنظر ماست، دست خواهيم يافت. قلعه نويى دلايل ضعف ابومسلم را هم بيان مى كند: اينكه تيم فوتبال ابومسلم به دروازه تيم ما فشار زيادى نياورد، چيزى از شايستگى هاى اين تيم كم نمى كند. شك نداشته باشيد همين خط حمله ابومسلم در ادامه مسابقات ليگ براى هر تيمى مشكل ايجاد خواهد كرد.
    قلعه نويى از استراتژى استقلال هم كه شايد از ديد همه پنهان مانده باشد پرده برمى دارد: ما از تجربه تيم فوتبال سپاهان در فصل گذشته استفاده كرديم. فشار بازيهاى پى در پى باعث شد تا اين تيم كه در سه جام مدعى بود در گام آخر تمام عناوين را از دست بدهد. به همين دليل در فصل نقل و انتقالات به نوعى يارگيرى كرديم كه در مسابقات پيش رو توان مقابله با تمام تيم ها را داشته باشيم. در اين بين چيدمان تركيب ما بر اساس قدرت تيم خود و حريف است و سيستم چرخشى را اجرا نخواهيم كرد.

zoom
    نگرانى ات را باور مى كنيم

امير قلعه نويى در واكنشى منتظره مى گويد: «اين تيم ايده آل من نيست و از وضعيت كنونى استقلال نگران هستم» قلعه نويى تملق نمى كند. او راست مى گويد! اين عين واقعيت است كه او احساس خطر كند. نگرانى قلعه نويى از اين بابت است كه او نتواند استقلال را در ليگ برتر قهرمان كند براى همين او استقلال را چنين توصيف مى كند كه به نوعى با معيارهاى او فاصله دارد. نگرانى قلعه نويى را باور داريم همانطور كه او وعده داده استقلال يكى از جام هاى ليگ برتر يا ليگ قهرمانان آسيا را به چنگ آورد.

================
    يكى مثل عنايتى مى خواهيم
    نظرى جويبارى: مطمئن باشيد پگاه را هم شكست مى دهيم
    برترى استقلال مقابل ابومسلم باز هم باعث فروكش كردن نگرانى نظرى جويبارى از خط حمله استقلال نمى شود. جويبارى پس از بازى حرف هايى مى زند: «مهاجمان ما همگى خوب هستند ولى هنوز هم براى رفع مشكل گلزنى، مهاجمى مثل رضا عنايتى را مى خواهيم.بازى مقابل ابومسلم بعد از چند ديدار تداركاتى، خيلى خوب بود و بچه ها با وجود بازى ضعيف نيمه اول توانستند در نيمه دوم نمايش خوبى ارائه كرده و به پيروزى برسند. استقلال بازيكنان جديد زيادى دارد كه به هماهنگى آرمانى نرسيده اند. مطمئن باشيد كه در بازى با پگاه بهتر خواهيم شد و نتيجه بازى هم به سود ما تمام مى شود. قلعه نويى با درايت خود مى تواند اين هماهنگى را هرچه زودتر در تيم ايجاد كند.
    پگاه تيم خوبى است كه مربى با دانشى چون ذوالفقارنسب را در اختيار دارد. آنها تماشاگران خوبى دارند و به طور حتم بازى مشكلى خواهيم داشت. با اين حال تمام تلاش خود را براى ۳ امتياز انجام خواهيم داد.»
    ==============================
    اميدوارم امير خان مرا ببخشد
    صادقى: به عشق پيروز شماره ۲۰ مى پوشم

امير حسين صادقى هنوز همان مدافع متعصب هميشگى است كه حالا در صحبت هايش مشخص مى شود كه خيلى دلش براى استقلال تنگ شده ولى در مس كرمان هم به افق هاى دورتر كه براى خودش ترسيم كرده مى انديشد. بازى در تيم ملى و حضور در جام جهانى با پيراهن شماره ۲ استقلال آرزوى مدافع جديد مس كرمان است.

بازى ذوب آهن چطور بود
    فشار روى تيم ما زياد بود. ناهماهنگى باعث شد تا به نتيجه دلخواه نرسيم. يك ربع آخر بازى به دليل كارهاى هجومى نتوانستيم در دفاع تيمى خوب كار كنيم. از همه مهم تر خسته بوديم چون ۱۲ ساعت طول كشيد تا از كرمان به اصفهان برويم.
    به نظر مى رسد انگيزه هاى زيادى دارى... چقدر به تيم ملى فكر مى كنى
    تمام تلاشم فقط رسيدن به پيراهن تيم ملى است. صد در صد تمرينات را با جديت دنبال مى كنم تا دوباره بتوانم به حق خودم در تيم ملى برسم. مى خواهم در جام جهانى بازى كنم و مطمئن هستم آقاى دايى همه آماده ها را انتخاب مى كند.
    چقدر طول كشيد تا خودت را با تيم هماهنگ كنى
    اينجا شرايط خيلى خوب و جو دوستانه اى بر تيم حاكم است. از لحاظ رقابت هم، رقابت شديد و دوستانه اى ميان بچه ها وجود دارد. اينجا هواداران به دنبال اسم و رسم نيستند و تنها بازيكن بايد به فكر تمرينات و بازى هاى خودش باشد پس تمام تلاش من براى اين است كه با بقيه تيم هماهنگ شوم.
    اخبار استقلال را پيگيرى مى كنى
    صد در صد به خاطر گل مجتبى هم خيلى خوشحال شدم، تا قبل از بازى مدام برايش دعا مى كردم كه مجتبى با روحيه بالايى بازى كند؛ از گل مهدى اميرآبادى و از بازى خوب پيروز قربانى كه هميشه مثل يك برادر بزرگتر براى من بود هم خيلى خوشحالم. اين را هم اضافه مى كنم كه به عشق پيروز شماره ۲۰ را در مس مى پوشم.
    خدا را شكر استقلال اين فصل خيلى خوب يارگيرى كرده اما اسكلت تيم حفظ شده؛ اميرخان هم كه از خانواده استقلال است و اين تيم را خوب درك مى كند.
    با اين اوصاف چرا از استقلال جدا شدى
    من نمى خواستم از استقلال بروم؛ با امير خان صحبت كردم و مشكلات مالى ام را گفتم؛ من كاپيتان استقلال بودم در ضمن بازيكن پيرى هم نيستم كه به درد تيم نخورم اما رفتار بعضى از مسوولان با من خوب نبود. اما هنوز شرمنده اميرخان هستم و اميدوارم مرا ببخشد.

=================
    در امريكا با قطبى همكار بودم
    اميد نمازى: امروز فردا با قلعه نويى حرف مى زنم

ايران ورزشى- اوايل هفته بود كه نام اميد نمازى مربى ايرانى مقيم امريكا براى كمك به امير قلعه نويى مطرح شد. نمازى كه فعاليت چشمگيرى در فوتبال و فوتسال امريكا داشته است اين خبر را تكذيب نمى كند. ديروز با نمازى حرف زديم، مردى كه به لحاظ رفتارى شباهت بسيارى با افشين قطبى دارد.
    آقاى نمازى سلام! انگار قرار است به ايران بياييد
    نمى دانم اين اخبار چگونه در اختيار شما قرار مى گيرد! بله! راستش را بخواهيد من با امير قلعه نويى حرف زدم.
    ميان شما توافق صورت گرفته است
    هنوز نه اما قرار است امروز - فردا بار ديگر با قلعه نويى حرف بزنم. اگر مذاكرات موفقيت آميز باشد اوايل هفته آينده به ايران مى آيم.
    در امريكا مشغول به مربيگرى هستيد
    فعلاً دوران استراحت را پشت سر مى گذاريم.
    مشكلى براى سفر به ايران نداريد
    اگر دعوتنامه بفرستند نه هيچ مشكلى وجود ندارد.
    مگر پاسپورت ايرانى نداريد
    من از ۶ تا ۱۸ سالگى در ايران بودم. الان هم پاسپورت ايرانى دارم و هم يك شهروند امريكايى محسوب مى شوم. براى آمدن به ايران هيچ مشكلى ندارم و پدر و مادرم در ايران زندگى مى كنند.
    در استقلال به عنوان مربى فعاليت خواهيد كرد يا فقط آناليزور خواهيد بود
    گفتم كه هنوز حرف هاى نهايى را نزديم اما بحث همكارى ام به شكل آناليزور است.
    شنيديم با افشين قطبى هم در تماس هستيد
    افشين خان از دوستان قديمى من هستند!
    با ايشان كار هم كرده ايد.
    بله! در تيم جوانان.
    ========================

قهرمان ليگ برتر مى شويم
    احمد خذيراوى: جواب اعتماد اميرخان را مى دهم
    ايران ورزشى- استقلال در اولين بازى ليگ هشتم، ابومسلم گربه سياه هميشگى اش را ۲ - صفر شكست داد تا با ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين هفته اول لقب قرار بگيرد. احمد خذيراوى مهاجم جوان استقلال كه در بازى هاى تداركاتى پيش از آغاز فصل خوش درخشيده بود، در اين بازى در حضور مجيدى و برهانى دقايقى فرصت حضور در ميدان را پيدا كرد تا اميدوار به روزهاى آينده باشد.
    با برد ابومسلم، مقتدرانه شروع كرديد.
    بازى خيلى خوبى بود هرچند نيمه اول به خاطر اينكه مدت زيادى از تمرينات بدنسازى تيم نگذشته بود بچه ها خسته بودند اما با گذشت زمان، بازى را در اختيار گرفتيم و توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم.
    با اين ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين شديد، آيا اين صدرنشينى را مى توانيد تا انتهاى فصل حفظ كنيد.
    صد در صد، استقلال هم از نظر بازيكن و هم از نظر كادر فنى واقعاً در شرايط خوبى به سر مى برد. هرچه از زمان شروع ليگ بگذرد تيم بازى هاى بهتر و روانترى را براى رسيدن به قهرمانى ليگ به نمايش خواهد گذاشت.
    فكر نمى كنى فشردگى بازى هاى اين فصل استقلال به خاطر حضور در ۳ جبهه جام باشگاه هاى آسيا، ليگ برتر و جام حذفى تيم را دچار مشكل كند.
    نه، امير خان به همين خاطر در هر پست ۳ يا ۴ بازيكن خوب جذب كرده تا مشكلى بابت اين فشردگى نداشته باشيم.
    بگذريم، در بازى با ابومسلم، در حالى كه مجيدى و برهانى نيز روى نيمكت بودند قلعه نويى تو را به زمين فرستاد.
    امير خان به من لطف دارند و با اين حركتشان به من انگيزه و روحيه دادند. خوشحالم كه آقاى قلعه نويى به جوانان بها مى دهد. اميدوارم روزى با بازى هاى خوبم جواب اعتماد ايشان را بدهم. از اميرخان و كليه كادر فنى تشكر مى كنم. برهانى و مجيدى نيز با وجودى كه نيمكت نشين بودند مرا تشويق كردند.

=====================

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهدى اميرآبادى: اميدوارم چشم مربيان تيم ملى باز شود

ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى دوباره به همان بازيكن تند و تيزى كه روزگارى در سايپا بهترين پيستون راست بود تبديل شده است. بازيكنى كه چند فصل در استقلال يك روند معمولى را پشت سر گذاشت حالا همان بازيكن مورد پسند امير قلعه نويى شده است. به طور حتم او با اين پشتكار مى تواند دوباره به تيم ملى دعوت شود. اميرآبادى با وجود حضور بازيكننى نظير بيك زاده و ميثم منيعى به نظر مى رسد تبديل به بازيكن فيكس پازل تاكتيكى امير قلعه نويى شده است.

كمى در مورد بازى صحبت كنيد
    - بازى خوبى بود، ما به فكر ۳ امتياز بازى بوديم و خدا را شكر تلاش بچه ها نتيجه داد و توانستيم اولين بازى را با برد شروع كنيم.
    با توجه به اينكه يكى از گل هاى تيم را هم به ثمر رساندى از بازى خودت راضى هستى
    - من اگر هم توانستم گل بزنم تنها نتيجه تلاش كل تيم بود و من فقط خوشحالم كه زحمات بچه ها به ثمر رسيد و از لحاظ بدنى هم به دليل اردوهايى كه برگزار شد به خصوص اردوى تركيه خيلى پيشرفت كرده ام و به شرايط آرمانى كامل رسيده ام.
    با اين بازى كه انجام دادى اميد دارى كه به تيم ملى دعوت بشى
    - اميدوارم كه سرانجام چشم مربيان باز شود و من هم بتوانم دوباره پيراهن تيم ملى كشورم را بپوشم.
    از بازگشت جبارى خوشحال بوديد
    - نه تنها من بلكه تمامى بچه ها از اينكه مجتبى (جبارى) توانست پايش به گل باز شود و اين گل را تقديم به پدرش كرد خيلى خوشحال بوديم و اين خود يك روحيه مضاعف براى ما به همراه داشت.
    Last edited by M_Abieteh; 07-08-2008 at 11:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مجتبى جبارى: 5 دقيقه هم بازى مى كردم گل مى زدم
    اين شوت وصيت پدرم بود...

قرار نبود وارد زمين شود اما يك مصدوميت ناخواسته حكم به حضورش در ميدان داد. در آن لحظه كه اميدرضا روانخواه روى زمين مى غلطيد مجتبى جبارى آرزو مى كرد همبازى اش خيلى زود از زمين بلند شود و به بازى ادامه دهد اما مصدوميت روانخواه آنقدر شديد بود كه راهى جز تعويض شدنش وجود نداشت. امير قلعه نويى در آن لحظات نگاهى به نيمكت استقلال كرد. او بايد كدام بازيكن را انتخاب مى كرد فرهاد مجيدى، آرش برهانى يا ميثم منيعى شايد هم احمد خذيراوى اما انتخاب امير، مجتبى جبارى بود چرا كه از ديدگاه او مجتبى بهترين گزينه براى قرار گرفتن در ميانه ميدان محسوب مى شد. جبارى وقتى به ميدان آمد لحظاتى سر در گرم بود اما هرچه از دقايق بازى را پشت سر مى گذاشت بر آمادگى اش افزوده مى شد گل زيباى او در نيمه دوم مهر تأييد زد بر توانايى هاى جبارى و حسن انتخاب امير قلعه نويى.

اولين بازى استقلال در ليگ برتر با يك صحنه به ياد ماندنى از تو همراه شد! تو فكر مى كردى آن شوت وحشتناك را بزنى
    بايد بگويم مطمئن بودم! باور كنيد مى دانستم گلزنى مى كنم.
    چطور اين قدر مطمئن بودى
    انگار يك نفر مدام توى گوشم مى گفت گل مى زنى. مى دانستم حتى اگر ۵ دقيقه هم بازى كنم گل مى زنم.
    خوشحالى
    بالاتر از خوشحالى، چون احساس مى كنم پدرم خوشحال شده است.
    با پدرت خيلى راحت بودى
    ما مثل دو تا دوست بوديم. هميشه كنارم بود، از بچگى.
    و تو هم قدرش را خيلى مى دانستى
    نمى دانم!
    چون پس از گلزنى عكس پدر را از زير پيراهنت بيرون آوردى!
    اين كمترين كارى بود كه مى توانستم بكنم. اين طورى پدر هميشه كنار من است. دوست دارم آن پيراهن هميشه تنم باشد.
    و حتماً اشتياقت براى گلزنى بيشتر مى شود.
    بله! دوست دارم دوباره تصويرش را به همه نشان بدهم. من مديون او هستم.
    چرا از ابتدا در تركيب نبودى
    آماده نبودم. براى همين از امير خان خواستم بيشتر از ۴۵ دقيقه به من بازى ندهد.
    اما مصدوميت روانخواه، قلعه نويى را مجبور كرد تا زودتر از موعد تو را به ميدان بفرستد.
    واقعاً فكر نمى كردم اميد آن طورى نقش بر زمين شود. خيلى برايش ناراحت هستم.
    شوت عجيبى بود.
    كدام شوت ! آن كه وارد گل نشد
    نه آن كه از ۳۵ مترى به قعر دروازه ابومسلم رفت!
    فكر كردم آن صحنه تك به تك را مى گوييد! بله من هم فكر مى كنم شوت قشنگى شد. با خودم مى گفتم هر جا توپ روى پايم جفت و جور شود شليكش مى كنم.
    توصيه پدر بود !
    خدا بيامرز هميشه مى گفت مجتبى بيشتر شوت بزن.
    اين شايد يك وضعيت به ياد ماندنى باشد.
    فكر مى كنم به حرف پدرم خوب عمل كردم (و بعد مى خندد)
    قبل از اينكه فصل شروع شود يك شوك عجيب به هواداران دادى.
    من هم دوست ندارم از استقلال جدا شوم اما خب انسان مجبور است براى پيشرفت بعضى وقت ها پا روى دلش بگذارد.
    مى روى
    نه! چون ديگر نمى توانم از استقلال جدا شوم. مى خواهم بمانم تا شرايط رو به راه شود.
    ممكن است نيم فصل به اروپا بروى
    نيم فصل شايد اما خودم فكر مى كنم به آخر فصل بكشد. دوست دارم استقلال را در جام باشگاه هاى آسيا همراهى كنم.
    استقلال قهرمان مى شود
    به اين تيم شك نكنيد. مطمئن باشيد ما قهرمان مى شويم. ما بازى به بازى بهتر مى شويم.

انتقال جبارى منتفى شد
    جبارى لحظاتى پس از پايان بازى با ابومسلم به طور قطعى حضورش در ليگ فرانسه را منتفى اعلام كرد: كار حضورم در فرانسه به طور كامل منتفى شد و تا پايان فصل در استقلال باقى خواهم ماند.در دو روزى كه آنجا بودم،احساس دلتنگى شديدى كردم و نمى توانستم از خانواده ام دور باشم. به همين دليل نيز تصميم گرفتم در همين جا بمانم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اول خليلى، بعد روانخواه
    دربى بدون گلزنان
    رفت و برگشت

ايران ورزشى- درد وحشتناكى تمام وجودش را فرا گرفته بود؛ زمانى كه دكتر نوروزى با اشاره به امير قلعه نويى پيغام داد كه بايد او تعويض شود نگرانى در چهره اش موج مى زد، به محض اينكه دوربين سيار آزادى روى صورتش زوم كرد ديگر نتوانست ناراحتى خود را پنهان كند، دستهايش را روى صورتش گذاشت تا اشك هايش را كسى نبيند.
    جواد رزاقى مدافع ابومسلم باور نمى كرد اميد روانخواه به اين روز بيفتد، او درباره لحظه اى كه شماره ۲۳ استقلال سرنگون شد مى گويد:« اصلا باورم نمى شد اميد مصدوم شود؛ صداى عجيب و وحشتناكى بود، خدا كند رباطش پاره نشده باشد!»
    خداداد افشاريان كه در سوت خود به نشانه پايان نيمه اول دميد امير قلعه نويى به سمت اميد رفت تا ببيند اوضاع او در چه حالى است؛ سرمربى آبى ها با چهره اى مغموم سرش را به نشانه تاسف تكان مى دهد و به سوى رختكن مى رود.
    دكتر نوروزى هنوز نمى داند چه سرنوشتى در انتظار شمار ه ۲۳ است؛ وقتى با سيل سؤالات مشابه رو به رو مى شود، با اضطراب مى گويد:« نمى دانم اما اميدوارم آن چيزى كه همه تصورش را مى كنند نباشد، اميد بدنش آماده است واقعاً خدا به او رحم كند.»
    از حرفهاى استقلالى ها پيداست كه اتفاق ناخوشايندى در انتظار هافبك جوان آبى هاست ولى كسى جرات نمى كند دراين باره حرف بزند. بازيكنان استقلال يكى پس از ديگرى از رختكن بيرون مى آيند اما اميد يكه و تنها در رختكن مى ماند؛ دوربين هاى تلويزيونى پشت در رختكن منتظرند تا اجازه ورود پيدا كنند و با او مصاحيه كنند اما امير قلعه نويى براى حفظ روحيه هافبك تيمش به جويبارى مى گويد:« كسى داخل نرود! به اندازه كافى اين بچه عصبى و ناراحت است اگر با او مصاحبه كنند بدتر مى شود.»
    امير با قيافه اى درهم از پله ها بالا مى رود، مشخص است كه از دست دادن اميد برايش تلخ است اما بايد سوخت و ساخت!
    بازى تمام مى شود، آبى ها خوشحال از دشت اول با لبخند رضايت وارد رختكن مى شوند. امير از همه زودتر مى آيد، اميد مى خندد و به امير خان تبريك مى گويد، ژنرال سعى مى كند ناراحتى خود را پشت لبخندهاى مصنوعى اش پنهان كند.
    بازيكنان دور هم جمع مى شوند تا امير حرف بزند:« شما جزو بهترين ها هستيد اما نبايد در باد اين پيروزى بخوابيد، بازى ابومسلم همين جا تمام شد از امروز به شكست پگاه فكر مى كنيم.»
    مجتبى جبارى لباسش را عوض مى كند و به سراغ اميد مى رود؛ حرفهاى اميدوار كننده مجتبى اشكهاى اميد را سرازير مى كند اما مجتبى دوست ندارد روحيه او خراب شود. او را در بغل مى گيرد و مى گويد:« انشاا... چيزى نيست.» دكتر نوروزى تأكيد مى كند كه پايش تكان نخورد.
    دو نفر از بچه هاى استقلال با دستهاى قلاب كرده او را از روى نيمكت رختكن بلند مى كند اما درد ناشى از مصدوميت امان روانخواه را بريده، على نظرى كه كلافه از اين كابوس تلخ است با صداى بلند مى گويد:« آقا مدد برو به آمبولانس بگو بيايند اين بچه درد دارد.» خبرى از آمبولانس نيست، مجتبى جبارى كنار اميد ايستاده و يك لحظه از كنار او تكان نمى خورد. جبارى تنها كسى است كه شرايط او را درك مى كند.
    زمان به سرعت مى گذرد و درد اميد لحظه به لحظه بيشتر مى شود، از آمبولانس و برانكارد هيچ خبرى نيست، با زحمت فراوان بازيكن مصدوم استقلال را تا جلوى پله هاى تونل مى آورد، تكنسين هاى اورژانس ورزشگاه زمانى كه پاى يخ پيچى شده او را مى بينند سريع دست به كار مى شوند تا او را داخل آمبولانس ببرند.
    عرق سرد بر پيشانى اميد نشسته اما با همان حال لبخند مى زند و مى گويد:« قسمت اين بود. حالا مى فهمم محسن خليلى چه مى كشد. خدا كند رباطم پاره نشده باشد.»
    چراغ هاى گردون آمبولانس كه روشن مى شود راه باز مى شود تا ماشين از لابه لاى جمعيت عبور كند. دكتر نوروزى كه مجبور است در آزمايش تست دوپينگ بازيكنان استقلال حضور داشته باشد درباره آخرين وضعيت اميد مى گويد:« نمى دانم چرا اينطور شد؛ درشرايط كنونى هيچ اظهار نظرى درست نيست بايد ابتدا Mriپاى او بگيريم بعد در خصوص وضعيت او اظهار نظر كنيم اما آنچه فعلاً مسلم است اين است كه او فعلاً قادر به همراهى استقلال نيست و اين موضوع را به امير قلعه نويى و كادر فنى استقلال اعلام كردم چون شدت آسيب ديدگى او زياد است و بايد تحت مداوا قرار بگيرد.»
    پزشك استقلال دوست ندارد درباره روانخواه حرف زيادى بزند اما از نوع صحبت هاى او كاملاً پيداست كه مصدوميت اميد زياد هم عادى نيست.

مصدوميت اميد روانخواه به همان اندازه آبى هاى پايتخت را نگران كرد كه پرسپوليسى ها از شنيدن خبر مصدوميت محسن خليلى در اردوى تيم ملى در اسپانيا خواب از چشمانشان گرفته شد. بازيكنانى كه در دربى رفت و برگشت ليگ هفتم گل هاى دو تيم را به ثمر رساندند حالا ديگر قادر به همراهى تيمهايشان نيستند. شباهت مصدوميت روانخواه و خليلى بيانگر اين است كه اين دو به جز رقابت فوتبالى در مصدوميت هم سرنوشتى نظير ديگرى دارند.
    با اين تفاسير فكر مى كنيد امسال دربى بدون گلزنان رفت و برگشت گلزن ديگرى خواهد داشت يا....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ویرایش شد.........
    Last edited by M_Abieteh; 07-08-2008 at 11:48.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جالبه که دوتاگلزن مصدوم شدند اما ما داریم کسانی که متخصص گلزدن به پیروزی هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •