بچه ها اینم آمار بازی![]()
بچه ها اینم آمار بازی![]()
اینم آمار بازیکنان بوسکتس عالی بازی کرده
![]()
از کي ميخواستي بتشکري مجي جانحیف که اینجا دکمه ی تشکر نداره!
ولي ايول کهگوارديولا به شايعات که تيم رفته تو بحران با اين بردش خاتمه داد
البته خياباني باز هم اگه بخواد واسه بارسا گزارش کنه حتما تيم رو بحراني ميبينه !!
بابا این چیز میزایی که اون توی هر خط نوشته چیه؟من نمیدونم کودوم پاس درسته کودوم غلط.یکی توضیح بده
accurate صحيحه و bad هم بده ديگه![]()
منظورت همين بيد ؟
از بالا ماکيت - شوت - شوت به چار چوب و ...
گرچه باشگاه فوتبال منچسترسيتي انگليس تلاش براي جذب ليونل مسي فوق ستاره بارسلونا را رد كرده اما شايعات اخير حاكيست اين باشگاه ميخواهد تيه ري هانري را به تركيب خود اضافه كند.
نشريه مردم چاپ انگليس نوشت، مالكان عرب منچسترسيتي بعد از اينكه تقريبا از جذب كريم بنزما نااميد شدند، در حال آماده كردن پيشنهادي يازده ميليون يورويي براي بازگرداندن هانري به ليگ برتر هستند.
هانري فقط يكي از بيشمار بازيكنان صاحب نام مورد نظر منچسترسيتي است كه با توجه به تمايلش براي بازگشت به انگليس ممكن است اين پيشنهاد را قبول كند.
مهاجم ۳۱ساله سابق آرسنال پس از فصلي سخت و نه چندان موفق، در اين فصل دوباره گلزنيهاي خود را در بارسلونا شروع كرده و تاكنون ۱۸گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
البته چندي پيش نيز مطبوعات اسپانيا اعلام كردند، باشگاه بارسلونا قصد دارد به منظور تامين بودجه لازم براي نقل و انتقالات تابستاني، هانري را با وجود آمادگي خوبي كه دارد، در فهرست فروش قرار دهد.
اين بازيكن فرانسوي تا سال ؟ ؟؟؟؟؟با بارسلونا قرارداد دارد و با وجود اينكه گفته ميشود جوزپه گوارديولا سرمربي اين تيم، يكي از هواداران هانري است اما باشگاه حتي جانشينان وي را نيز تعيين كرده.
هانري در ژوئن سال ؟ ؟؟؟؟؟در ازاي ؟ ؟؟؟ميليون يورو از آرسنال به بارسلونا ملحق شد.
خووان لاپورتا رئيس بارسلونا بر اين عقيده است كه پپ گوارديولا رئيس آينده باشگاه خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، وي در اين خصوص اظهار داشت: "نميدانم او بهعنوان سرمربي بارسلونا سالها اينجا بماند. او مرد خستگيناپذيري است. همواره بهدنبال پيشرفت بوده و مستقيم يا غيرمستقيم او از سوي باشگاهي مورد توجه قرار گرفت كه عاشقش است. او مردي است كه ميتواند روزي رئيس باشگاه بارسلونا شود.
: " سرجیو بوسکت " اعتقاد دارد که بارسلونا از شانس بیشتری نسبت به تیم ---- برخوردار است تا به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
بازیکن خط میانی تیم بارسلونا اعتقاد دارد که پیروزی شنبه شب آبی و اناری پوشان باعث شده است که آنها در شرایط خوبی قرار بگیرند.
بوسکت به سایت بارسلونا گفت: دیدار چهارشنبه شب یک دیدار مهم است، زیرا در آنجا اگر اشتباهی صورت بگیرد، دیگر شانسی برای جبران وجود نخواهد داشت. ما در مورد نقاط ضعف و قوت تیم ---- آگاهی داریم و اگر بتوانیم برنامه های خودمان را در زمین مسابقه اجرا کنیم، می توانیم پیروز آن دیدار شویم.
بوسکت در دیدار شنبه شب تیمش در مقابل اتلتیک بیلبائو موفق شد اولین گل تیمش را به ثمر برساند. این بازیکن جوان از اینکه موفق شده است این گل را به ثمر برساند احساس خشنودی کرد و گفت: در این دیدار نوبت من بود که گلزنی کنم، همانطور که در دیدارهای آینده سایر بازیکن ها برای تیم گلزنی می کنند. اینکه بازیکنی از خط هافبک تیمش موفق به گلزنی می شود بسیار خوب است، مخصوصا برای من که موفق شدم اولین گل لالیگایی خودم را به ثمر برسانم.
تیم بارسلونا در چهارشنبه شب از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، میزبان تیم ---- فرانسه خواهد بود.
منبع:سایت گل
ترجمه:آرین اسپورت دات کام
نه این.اینو میدونم.آمار بازیکنا رو میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)