با سلام من یک فرمول دارم به صورت زیر
0.2*40>(بزرگتر مساوی ) 6 + HF
که می خواهم hf رو واسم پیدا کنه می خواستم ببینم کسی دستورش رو داره بزاره
با تشکر
با سلام من یک فرمول دارم به صورت زیر
0.2*40>(بزرگتر مساوی ) 6 + HF
که می خواهم hf رو واسم پیدا کنه می خواستم ببینم کسی دستورش رو داره بزاره
با تشکر
چند سوال:
1- چه جوری میشه اندازه چند تا سلول رو یعنی عرضشون رو برابر کرد؟
2- وقتی توی تابع if میخوای بنویسی که مثلا اگه شرطمون درست بود خونه فلان رو برابر یک عددی کن چرا وقتی توی آرگومان دوم if مینویسیم مثلاa2=5 با اینکه شرطمون درسته ولی خونه a2برابر5 نمیشه؟
سلام خدمت اساتید .
یک سوال داشتم . من برای انجام پروژم به یه جا رسیدم که باید انتگرال گیری عددی انجام بدم . پروژم توسط VB6 دارم می نویسم .
خواستم بدونم Add-in یا پلاگین تو اکسل وجود داره که عدد بگیره و انتگرال حساب کنه ؟ من برای مشتق پیدا کردم اما برای انتگرال فعلا نتونستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
1- کنار سطر موردنظر روی عدد سطر راست کلیک کرده و row height آن را مشاهده می کنیم سپس سطرهای دیگر را که می خواهیم هم عرض با سطر فوق باشند انتخاب کرده و پس از راست کلیک، row height آنها را نیز برابر سطر قبلی قرار می دهیم.2- در تابع if می توانیم مقدار همان سلولی را که در آن فرمول می نویسیم تغییر دهیم و نه سلولهای دیگر را و آن هم احتیاج به نام سلول و علامت مساوی ندارد و فقط عدد مورد نظر مثلا 5 کافیست.
به عنوان مثال می توانیم در سلول a2 بنویسیم:
=if(b1=1;5;7)
سلام بر دبیر،
اگه مثلا نمرات تو ستون A باشه، فرمول مورد نیاز برای محاسبه اینه:
به شرطی که زیاد به بچه ها سخت نگیری!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من اگه بخواین از هوش برنامه استفاده کنین غیرممکنه.
ولی اگه تعداد اون اعداد کم باشه ، میشه براش فرمولی نوشت که در ازای تایپ هر عدد ، تو سل دیگه هرچیزی که میخواین نوشته بشه.
حالا اگه تعداد این اعداد کم هستند بگین تا فرمولش را براتون بزارم.
نه دوست عزیز تعداد کم نیست . برای کار حسابداری و صدور پیش فاکتور میخوام که اعداد بالاست . یعنی هیچ راهی نداره ؟؟
به نظر من که راهی نداره ، حالا اگه دوستان دیگه راهی بلد باشن میگن.
با سلام به اساتید محترم.من از office2003استفاده می کنم میشه لطفاً راهنماییم کنید. من 2 شیت دارم جدولی در شیتA کشیده ام که حاوی اطلاعاتی است من نیاز دارم گزارشی جدا در شیت B به صورت متفرقه ارائه بدهم ولی نیازی نیست تمام اطلاعات شیت A در شیت B قابل رویت باشه آیا فرمولی در excel وجود داره که زمانی که از کارکتری در سلولی از شیت A استفاده می کنیم آن سطر کامل در شیت B ثبت شود؟ و اگر از آن کارکتر استفاده نشود آن سطر در شیت B ثبت نشود.و تمام اطلاعات ثبت شده در شیت Bبه صورت پشت سر هم باشند و بین سطرها جای خالی نباشد.لطفاً راهنمایی کنید.باتشکر فراوان.
سلام،
این کد ارائه شده رو تو قسمت ماژول فایلتون قرار بدین و بعد کافیه از تابع Adad استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)