هر مادبردي كه PCi-Express داشته باشه با اينها سازگار هست شما بايد بودجتون پردازندتون و اينكه ميخوايد اوركلاك كنيد يا نه مشخص كنيد
هر مادبردي كه PCi-Express داشته باشه با اينها سازگار هست شما بايد بودجتون پردازندتون و اينكه ميخوايد اوركلاك كنيد يا نه مشخص كنيد
منتظر جوابتون هستم دوستان عزیز
با تشکر![]()
ببخشید مادربردهای asus مثل p5k-e,p5k,p5kc بدرد OC میخورن؟؟؟؟؟ کدوم مدل بهتر از بقیه س
طوری راهنمایی کنید که امروز دیگه می خوام انتخاب کنم!
سلام بجه ها.
1. به نظر شما ارزش داره 10 تومن بیشتر پول بدم و به جای ip35pro XE -ip35Proبگیرم؟
2.کسی از دوستان میدونه قیمت IX38 QuadGT چنده؟
سلام
منم بین این 3 مین مونده بودم کدومو بگیرم
ولی همکاران انمجمن توصیه کردن که مین های ترکیبی رو نگیرو ، دلیلش هم مخالفت کمپانی اینتل با مین های combo بود
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فرق های این 3 مین رو نوشتم
صفحه 232 رو هم بخون
حالا یه سوال : اگه رم از نوع ddr2 باشه بازم p5k-e توصیه نمیشه؟
صفحه قبل رو مگه نخوندي؟
سلام
من برای خرید کیس 500 تومان می خوام هرینه کنم از این مقدار 100 یا 160 صرف هزینه گرافیک می شه ( هنوز تصمیم نگرفتم کدوم رو بردارم ) هارد و رم و cpu و ... مونده فکر می کنم بهتر بوده که من اول می رفتم سراغ cpu؟
با این حال :
100 فی تا 20-30 بالا تر هم می توانم هزینه کنم اگر چیز واقعا بهتری باشه بعد اگر زحمتی نیست می شه درباره این قابلیت یه کم صحبت کنیدو مدلی که این قابلیت را داشته باشه معرفی کنید
Last edited by ox3blue; 07-07-2008 at 13:38.
دوستان لطفا جواب بدین!ممنون!
شرمنده جواب قبلیت رو ندیدم مرسی که راهنمایی می کنی
مادربردم :p4p800x asus dual channel ddr400 intel 865pe socket 478
رم:512 ddr400
سی پی یو:celeron 2.8
کارت گرافیک:geforce 5700 256
اگه بخوام سی پی یو رو هم عوض کنم مادر برد و کارت گرافیک و سی پی یو رو هم بیشتر از 75 تومن فروش نمیره 250 تومن هم نقد دارم بهترین کار چیه؟ نمی تونم سی پی یو رو نگه دارم در ضمن از این پول 150 برای کارت گرافیک کنار گذاشتم که 175 تومن می مونه!؟(رم رو چند می خرند؟)
بازم متشکرممنتظر جوابتون هستم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)