تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 242 از 358 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من امشب صورت فلکی جبار و ستاره سیروس رو بررسی میکنم میگم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من از اون شی دیشب عکس گرفتم.
    ولی متاسفانه هیچی معلوم نیست. در هر صورت میزارم.
    (رشته رشته بودنش به خاطر لرزش دستمه). دوربین حرفه ای می خواد.

زرد: چراغ دکل مخابرات
    آبی: چراغ آنتن همسایه
    سبز: شی

اینم سیاره مشتری در افق جنوب غربی

3. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محمد جان حرف شما در صورتی میتونه درست باشه که تغریبا این شی بی حرکت باشه و...
    اگه سیرویس بود حداقل من میفهمیدم!
    ببین این شی حرکت میکنه و یه جا وایمیسه و بعد از برای مثال 5 دقیقه دوباره حرکت میکنه
    با سرعت زیاد و اینکه حرکتش همیشه در یک جهت نیست!
    در جهت های مختلف هستش و...
    ببینید سعید جان ، شما در مورد چیزی صحبت می کنید که فقط خودتون دیدید !!! آخه بابک هم مثل شما چشم داره ، تو تهران هم زندگی میکنه ... چیزی ندیده . به نظرت عجیب نیست ؟؟؟

نظر من که مشخصه ...

ماهواره جاسوسی که از اون نظرهای جالب بود ... من میخوام از شما جاسوسی کنم میام یه دوربین کوچیک مخفی میزارم تو اتاقت یا یه دوربین هندی کم ؟؟؟ بعد من بخوام از شما شب فیلم مخفیانه بگیرم فلاش دوربینمو روشن میکنم ؟؟؟ اصلا این با منظق جور در میاد ؟
    بعد اینا ماهواره جاسوسی فرستادن بالا ، بعد اونجوری تابلوش میکنن شما ببینیش ؟ اصلا فرض هم ماهواره جاسوسی اون بالا باشه ... مگه ارتفاعش چقدره که نورش اینجوری باشه... ISS به اون بزرگی اونم تو اون ارتفاع تازه نور خورشید رو منعکس میکنه (بخاطر بالهای خورشیدیش) و میشه برای لحظاتی دیدش وگرنه اگه بال خورشیدی نداشت عمرا اینجوری دیده میشد ... اینا نه ارتفاع بالایی دارن و نه لامپ های بزرگ .
    arzeva هم میگفت اینا از هواپیما بوئینگ هم بزرگترن !!!! جل الخالق !!! انتظار دارید باور کنم اینا رو ؟!!!

5. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

arzeva هم میگفت اینا از هواپیما بوئینگ هم بزرگترن !!!! جل الخالق !!! انتظار دارید باور کنم اینا رو ؟!!!
    شنيدن كي بود مانند ديدن !
    شما طرز ساختش روبلدي؟
    يااين كه ميدوني اون نور رو روي اون به وجود آوردن ؟
    اگر از طرز كارش باخبري پس ميتوني بگي كه اون چراغ رو نبايد ميگذاشتن ولي اگه از ساخت اين وسيله خبر نداري دليل نداره بگي كه چراغ رو روشن نميكنند !
    اصلا احتياجي نيست من بگم كه بزرگترن اگه شما لطف كني بري دنبال بشقاب پرنده و بخواي عكسش رو داشته باشي ميفهمي كه خودبه خود بزرگ هستن و نيازي به گفتن من نيست ! ممكنه جاسوسي نباشن ولي ممكن نيست كه ستاره باشن !
    ممكنه بعد از يه مدت تحقيق ، شب ساكت به اين نتيجه برسه كه اون چيزي كه ديده ستاره بوده ولي اين دليل نميشه كه ا ون چيزي كه من ديده باشم هم ستاره باشه ! من و سعيد و شب ساكت هر كدام يك شئ پرنده ي نوراني ديديم و ممكنه اصلا اين سه هيچ ربطي به هم نداشته باشن ولي فقط ما هر سه ميدونيم كه چنين اشيايي وجود دارند و حركت ميكنند!

7. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

9. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ببینید سعید جان ، شما در مورد چیزی صحبت می کنید که فقط خودتون دیدید !!! آخه بابک هم مثل شما چشم داره ، تو تهران هم زندگی میکنه ... چیزی ندیده . به نظرت عجیب نیست ؟؟؟

نظر من که مشخصه ...

ماهواره جاسوسی که از اون نظرهای جالب بود ... من میخوام از شما جاسوسی کنم میام یه دوربین کوچیک مخفی میزارم تو اتاقت یا یه دوربین هندی کم ؟؟؟ بعد من بخوام از شما شب فیلم مخفیانه بگیرم فلاش دوربینمو روشن میکنم ؟؟؟ اصلا این با منظق جور در میاد ؟
    بعد اینا ماهواره جاسوسی فرستادن بالا ، بعد اونجوری تابلوش میکنن شما ببینیش ؟ اصلا فرض هم ماهواره جاسوسی اون بالا باشه ... مگه ارتفاعش چقدره که نورش اینجوری باشه... ISS به اون بزرگی اونم تو اون ارتفاع تازه نور خورشید رو منعکس میکنه (بخاطر بالهای خورشیدیش) و میشه برای لحظاتی دیدش وگرنه اگه بال خورشیدی نداشت عمرا اینجوری دیده میشد ... اینا نه ارتفاع بالایی دارن و نه لامپ های بزرگ .
    فقط من ندیدم!
    این همه آدم فقط سعیدن؟!
    بابک جان دقت نمیکنه وگرنه مطمئن هستم میبینه!
    قرار شده اگه وقت شد با بابک عزیز همکاری کنیم که ببینیم میتونیم به نتیجه ای برسیم یا نه...
    ببینید وقتی طیف وسیعی مورد نره من از یک هندی کم یا یک دوربین جاسوسی استفاده میکنم؟!!!!
    حالا من یک سوال از شما میپرسم
    فکر کنید که یک تابلو با ارزش دارید
    به نظر شما اونو بین تابلوهای بی ارزش و روزمره بزارید امنتره یا داخل گاو صندوق؟!
    این روشی بوده که در چین باستان یکی از پادشاهان استفاده کرد
    یک شی مهم(دقیقآ یادم نیست)رو که همه فکر میکردن در جایی محافظت شده پنهان هستش رو سر در قصر قرار داده بود!
    جواب سوال شما هم معلومه
    چون اینطوری شبیه ستاره به نظر میاد و کسی هم متوجه نمیشه!
    حرکتش رو هم با اسم شهاب ماسمالی میکنن میره و...
    اگه تابلو بود مردم عادی هم میدیدن!
    گرچه میبینن ولی تشخیص نمیدن!
    من نگفتم ماهواره هست!!!
    من اطلاعی در این مورد ندارم پس در موردش حرف نمیزنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

آقا صورت فلکی جبار و ستاره سیروس رو هم بررسی و رصد کردم.
    اینا نیستن.
    در بررسی اونا یه چیز رو متوجه شدم.
    این شی به هیچ عنوان ستاره نیست.
    به احتمال زیاد سیاره هم نیست.(دارم بررسی ش میکنم).
    در ضمن دیروز یک چیز متوجه شدم که بسیار جالبه. شی به طور ناگهانی و یکباره ظاهر میشه.
    قبلا فکر میکردم از ابتدای دید من از زمین طلوع میکنه و میاد بالا. اما دیروز متوجه شدم ناگهانی و یکباره دیده میشه.
    در ضمن با دوربین دوچشمی هم نگاه کردم. این شی بسیار نزدیک سطح افق حرکت میکنه و خیلی به زمین نزدیکه.
    به طور چشمگیری پرنور تر از اونی بوده که فکر میکردم. با دوربین دوچشمی با اینکه به مانند نقطه مونده هنوز ولی رنگاش خیلی تفکیک پذیرتر شدن. آبی قرمز زرد نارنجی سبز. به طور یکباره رنگش عوض میشه ولی اغلب اوقات سبز میمونه.
    یه چیز جالب دیگه هم اینکه یکباره و به مدت یک ثانیه نورش شدیدتر میشه و به حالت اول بر میگرده.
    و یک چیز جالب دیگه. حدود 10 روز پیش که من این شی رو دیدم راس ساعت 10 شب ظاهر میشد.(اوایل فکر میکردم 12 شب)
    اما حالا بعد از گذشت حدود 10 روز راس ساعت 11 شب به یکباره ظاهر میشه و شروع به حرکت میکنه.
    بچه ها یک چیز رو درباره ذهنیت این شی عوض کنید. این شی بسیار بسیار پایین تر از ستارگان ه. نزدیک سطح افق.
    اگه بتونم در روزهای آینده این شی رو با تلسکوپ بررسی میکنم.

12. 6 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

حالا فرض کنیم اون شی مذکور سفینه (یا هرچیزه دیگه ای از عالم دیگه!) هست...
    آیا آدم فضایی ها/موجودات بیگانه (یا هرچی/هرکی که داره اونو راه میبره) بیکاره که هرروز سر یه ساعتی بیاد خودشو به شما نشون بده بعد غیب بشه بعد باز دوباره فردا بیاد و .... روز از نو روزی از نو؟!

شعور باکتری هم میرسه....!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا فرض کنیم اون شی مذکور سفینه (یا هرچیزه دیگه ای از عالم دیگه!) هست...
    آیا آدم فضایی ها/موجودات بیگانه (یا هرچی/هرکی که داره اونو راه میبره) بیکاره که هرروز سر یه ساعتی بیاد خودشو به شما نشون بده بعد غیب بشه بعد باز دوباره فردا بیاد و .... روز از نو روزی از نو؟!

شعور باکتری هم میرسه....!
    نه هر روز میاد به من سلام میکنه میره
    هنوز معلوم نیست داریم تلاش میکنیم بفهمیم دیگه !

15. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ما داریم اون و بررسی میکنیم ببینیم چیه نه اینکه از اولش بگیم بشقاب پرنده پیدا کردیم.

17. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •