فارسی را پاس بداریم!
فارسی را پاس بداریم!
جالب بود...نمی دونستم!![]()
ولی خوب... اینجا ایران هست (همون سرای من!)سلام دوست عزیز.مبارکت باشه. این کار تو ان95 امکان پذیر نیست و در هر صورت شاتر عکس صدا می ده. ولی من موبایل دوستم رو که آپدیت کردم بعد از آپدیت در پروفایل سایلنت صدای شاتر قطع شد.شما هم آپدیت کن.احتمالا درست میشه.
این یه مشکل نیست! یه سیاسیته که سعی می کنه جلوی عکاسی مخفی رو بگیره. جالبه بدونید که تو ژاپن این یه آیین نامست که همه دوربین های دیجیتال موظفند صدای بلندی موقع عکس در بیارن.
تو 8 گیگ چطور؟ کسی می دونه؟
در مورد صدای شاتر دوربین تو گوشی های نوکیا من قبلا هم توضیح دادم اگر یه سرچ کوچیک میکردید حتما جواب میگرفتید. صدای شاتر دوربین تو بعضی از پروداکت کدها مثلا پروداکت کد اروپا تو حالت سایلنت قطع میشه ولی اگه پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا باشه به هیچ وجه صدای دوربین قطع نمیشه. اگه خیلی صداش اذیتت میکنه و تایپ فارسی هم نمیخوای به پروداکت کد اروپا آپدیت کن که من خودم تستش کردم و مطمئنم در حالت سایلنت هیچ صدایی نمیده.
این که کاری نداره دستتو بگیر جلوی اسپیکرش یا وقت عکس گرفتن یه اوهومی سرفه ای چیزی بکن حله.
یه کاره دیگه میشه کرد ......... اصلا عکس نگیری
وااااای گوشیم افتاد رو یخا روشن نمیشه!!!!! چیکارش کنم!!!!سکته رو زدم!!
باید روشنش نکنی تا کاملا خشک بشه ...
با سلام به دوستان گرامي خوبم
من چه جوري مي تونم نقشه راه هاي ايران پيدا كنم .
و در كجا بايد ذخيره كنم
و...
لطفا منو راهنمايي كنيد
Gps
با تشكر از همگي.
![]()
برو قسمت نقشه garmin رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه ....(من نخوندمش چون gps ندارم ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)