این که بهتره...مال N95 یکی از فک و فامیل هامون 2 روز طول کشید! عوضش حالا خیلی حال میکنه...خدا یمی از اونا به هم بده چی میشه...
این که بهتره...مال N95 یکی از فک و فامیل هامون 2 روز طول کشید! عوضش حالا خیلی حال میکنه...خدا یمی از اونا به هم بده چی میشه...
از هردو طریق ممکنه
با چه اینترنتی دو روز طول کشید؟
سلام دوستان عزیز من قصد دارم 5700 بخرم کسی حدود قیمتش و میدونه
از 260 هست تا 290
بستگی به انصاف طرف داره
با سلام..دوستان من تمام فیلم های روی قسمت video کوشی را پاک کردم..اما وقتی در قسمت مموری گوشی میرم و مشخصات کامل مموری در هر قسمت را میبینم نوشته فضای اشغال شده در قسمت video 1734kb ..چرا اینجوریه؟؟من همه را پاک کردم ..حتی مخفی هم ندارم..با pcsuite رفتم داخل video بازم چیزی نبود!!این حجم اشغال شده به خاطر چی هست؟؟
سلام DJ.Mamal من اگه بخوام بدم برام آپگرید کنی باید چکار کنم
حالا چقدر قیمتش می شه
من خونمون تهران پارسه لطفا جوابمو بده
اگه زحمتی نیس بگو بیرون چقدر پول می گیرن تا آپ کنن
کمکم کن لطفا
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم اگه تو تهران سرعت اینترنت تو کافی نت 512 باشه کل زمان برای دانلود همه چیز و اپ گوشی چقدر هست
لطفا بهم بگو کمک
آقا اینو بخونید مهم ببخشید طولانی هستش:
آقا یه اتفاق خفن من بعدچهار ساعت و چهل دقیقه دانلود آپگرید اومدم برای آپدیت کردن از اونجایی که شارژررو نکنده بودم یه هو وسط اون مرحله آخر و حساسه ارور داد گفتم یا زهرا بگیر که اومدالان گوشیم میترکه؟میگفت باتری و شارژر رو بکن دوباره وصل کن گوشی رو روشن کن.آقا انجام دادیم میگفت نه گوشی رو نمیشناسم دیگه پورت usb هم کار نمیکرد .دیگه بیخیال شدم نشستم عذا گرفتن که 70 مگ پرید بدبخت شدم.آقا سه ساعت بعد گفتم یا علی عملیات آپدیت دوباره شروع شد میدونید چی شد؟به جای اینکه دوباره دانلود کنه اومد سراغ مرحله خطرناک یعنی فقط آپدیت نرم افزار الانم گوشیم مثل بنز کار میکنه.خدا رو شکر هیچ اتفاقی نیافتاد.پس نتیجه میگیریم 70 مگ دانلود نمیپره فقط به صورت مستقیم قابل استفاده نیست یعنی میشه به نظرم یه گوشی دیگه5700 رو بدون دانلود 70مگ آپگرید کرد.نظرتون چیه؟
Last edited by vanta; 05-10-2007 at 13:23.
rammyy جون فکر کنم اون فضا مربوط به ویدیوهای اصلی گوشی هستند که حتی اگه پاکشون کنی وقتی گوشی رو مستر ریست کنی دوباره برمیگردند!
درسته فیرم ور تو بخش Temporary نرم افزار دانلود میشه و قابلیت ریزوم هم داره
منتهی آپگرید که تموم بشه پاک میشه و دیگه نمیشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)