احتمالا مشكل از كرك باشه.. تو صفحه هاي قبل كرك درستش پيدا ميشه. بگرد.
احتمالا مشكل از كرك باشه.. تو صفحه هاي قبل كرك درستش پيدا ميشه. بگرد.
من بازی resident evil4 با یک کارت گرافیک geforce 128 5200 بدون مشکل بازی میکنم و لی زمانی که کارت گرافیکم رو با یه کارت گرافیک radeon 128 9200 عوض میکنم زمانیکه خود بازی شروع به لود کردن میکنه صفحه سیاه میشه و اجازه بازی کردن نمیده. در ضمن درایور کارت گرافیکم رو update کردم .
cpu: 2.4
سلام خدمت oracle_olderado و بقیه دوستان :
مدل کارت گرافیکم : (XFX-6200 (256M
در ضمن از شرکت srayaneh سی دی ام رو گرفتم.
و سی دی بازی ام کرک نداره.
Last edited by rezapazahr; 25-03-2007 at 12:16.
جديد ترين ورژن درايو كارت گرافيك رو كجا دانلود كنم واسه بازي رزيدنت اويل 4
كارت گرافيك 128 ati
برای ATI 9200-250 میتونی از اینجا بگیریش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط rezapazahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در حين انجام بازي resident evil4 كه هستم وقتي اشياي روي زمين رو بر ميدارم و يا زمانيكه به مرد فروشنده مهمات ميرسم پيغام زير مياد و بازي قطع ميشه.مشكل از كجاست؟
مشخصات سيستم
ram: 512
hard: 80G
cpu: 2.8
graphic card: 256
در ضمن به راهنمايي هاي كليه دوستان توجه شد اما هنوز اين مشكل بر طرف نشده است
(نكته قابل توجه: اين مشكل پس از گذراندن حدودا يك مرحله بوجود آمده است نه اينكه همان ابتداي بازي بوجود آيد)
مدل کارت گرافیکم : (XFX-6200 (256M
در ضمن از شرکت srayaneh سی دی ام رو گرفتم.
و سی دی بازی ام کرک نداره.
اگه میشه بگید مشکل کار کجاست؟(پاسخ های دوستان متاسفانه تاکنون پس از گذشت یک هفته اثری نداشته است)
Last edited by rezapazahr; 25-03-2007 at 18:34.
سلام دوستان من يک مشکلی با بازی پرو 6 پيدا کردم که ميدونم نميتونيد حال کنيد امّا ميگم شايد يکی پيدا شد
چون مشکلم خيلی عجيبه! دوستان من از سری 4 اين بازی رو بدون مشکل بازی ميکنم و 6 رو هم چند ماه بدون مشکل بازی کردم
امّا نه سخت افزار رو تغيير دادم نه هيچی که يک باره اونجا که آرم کونامی رو نشون ميده رد ميکنه و بعد بايد استارت بزنی که بری تو بازی ديگه هيچ چيز اجرا نميشه
در واقع نات ريزپونديگ ميده تصوير سياه ميشه و ديگه اجرا نميشه اين مشکل کاملاً يک باره ايجاد شد حالا کار هايی هم که ميگم رو کردم امّا بازم فرق نکرد تو تول اين چند ماهی که اين مشکل رو پيدا کردم
windows عوض کردم 1 بار بازی اجرا شد امّا ديگه نشد
سی دی بازی رو هم عوض کردم امّا بازم فرقی نکرد
ويروس نداره سيستم کاملاً مطمئنم
سخت افزار تغيير ندادم و با همين سيستم هميشه بازی ميکردم
از موقع که ديگه بازی اجرا نميشه هم 30 دقيقه شايد صبر کردم که ازاد شه امّا فرقی نميکنه گير ميکنه و ديگه اجرا نميشه
امّا حدس خودم اين هست که فکر ميکنم به خاطر نصب يکی از نرم افزار هايی باشه که هميشه برای کارم روی windwos ام نصب ميکنم که نميدونم کدوم هست چون اين همه نرم افزار روی کامپيوتر نصب دارم از کجا بدونم کدومه
دوستان اگه بتونيد راهنمايی کنيد که خيلی خوبه
خوش باشيد
سلام رضا جان .سلام دوستان من يک مشکلی با بازی پرو 6 پيدا کردم که ميدونم نميتونيد حال کنيد امّا ميگم شايد يکی پيدا شد
چون مشکلم خيلی عجيبه! دوستان من از سری 4 اين بازی رو بدون مشکل بازی ميکنم و 6 رو هم چند ماه بدون مشکل بازی کردم
امّا نه سخت افزار رو تغيير دادم نه هيچی که يک باره اونجا که آرم کونامی رو نشون ميده رد ميکنه و بعد بايد استارت بزنی که بری تو بازی ديگه هيچ چيز اجرا نميشه
در واقع نات ريزپونديگ ميده تصوير سياه ميشه و ديگه اجرا نميشه اين مشکل کاملاً يک باره ايجاد شد حالا کار هايی هم که ميگم رو کردم امّا بازم فرق نکرد تو تول اين چند ماهی که اين مشکل رو پيدا کردم
windows عوض کردم 1 بار بازی اجرا شد امّا ديگه نشد
سی دی بازی رو هم عوض کردم امّا بازم فرقی نکرد
ويروس نداره سيستم کاملاً مطمئنم
سخت افزار تغيير ندادم و با همين سيستم هميشه بازی ميکردم
از موقع که ديگه بازی اجرا نميشه هم 30 دقيقه شايد صبر کردم که ازاد شه امّا فرقی نميکنه گير ميکنه و ديگه اجرا نميشه
امّا حدس خودم اين هست که فکر ميکنم به خاطر نصب يکی از نرم افزار هايی باشه که هميشه برای کارم روی windwos ام نصب ميکنم که نميدونم کدوم هست چون اين همه نرم افزار روی کامپيوتر نصب دارم از کجا بدونم کدومه
دوستان اگه بتونيد راهنمايی کنيد که خيلی خوبه
خوش باشيد
من ميدونم مشكل از كجاست !
شما به احتمال زياد هاردت 40 هستش . با همين هارت زياد Reply سيو كردي . حالا بايد بري توي My Document از اونجا سيوت رو پاك كني و دوباره بري داخل بازي . مشكلت حل ميشه
من gta san andreas رو گرفتم بازي اجرا شد ولي هر وقت نوشت فرانسه اين پيامو داد:
![]()
![]()
Last edited by playstation 3; 26-03-2007 at 08:09. دليل: error picture
در هنگام نصب پيغامي مبني بر اينكه يك فايل خرابه يا نميتونه نصب بشه رو نداد ؟من gta san andreas رو گرفتم بازي اجرا شد ولي هر وقت نوشت فرانسه اين پيامو داد:
چون اين پيغام ميگه يك فايل خرابه . در ضمن يه آنتي ويروس هم نصب كن . p30 رو نذار به امان خدا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)