دوستان من که الان مشمولم اگه درخواست گرفتن پاسپورت بدم پاسپورتی که به من میدن تا چند وقت اعتبار داره !؟
tanQ
دوستان من که الان مشمولم اگه درخواست گرفتن پاسپورت بدم پاسپورتی که به من میدن تا چند وقت اعتبار داره !؟
tanQ
من دفترچه فرستادم برام تاریخ اعزام اومده ولی دانشگاه قبول شدم و گواهی اشتغال به تحصیلم گرفتم از دانشگاه حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
میدونم سپاه و نیروی انتظامی پایین آوردن که به ترتیب:
فوق لیسانس و دکتر: ستوان سه
لیسانس استوار 1
فوق دیپلم گروهبان 2
البته نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد، چون این کم کردن به صورت آزمایشی هست و تقریبا هر ارگانی سلیقه ای عمل میکنه شاید شما تو ناجا کلانتری با لیسانس بشی استوار 2 و تو راهنمایی رانندگی بشی ستوان 2
تو ارتش درجه ها پایین نیومده:
دکتر و فوق لیسانس: ستوان یک ( افسر)
لیسانس: ستوان 2 ( افسر)
فوق دیپلم: سر گروهبان ( درجه دار)
دیپلم به پایین: سرباز
شما الان مشغول تحصیل هستی؟ یا تو فرجه پست دفترچه؟
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
خود دانشگاه نامه معافیت تحصیلی شما را به نظام وظیفه می فرسته، باز برای اینکه خیالت راحت شه به نظام وظیفه شهرتان بگو، نگفتی هم نگفتی
Last edited by rozbeh85; 04-10-2010 at 21:34.
کسی پادگان خاتمی یزد واسه آبان نیفتاده ؟
داداش من كه در حالت فشن رفت اونجامنم همین سوال رو دارم . ولی فکر نمیکنم وسایل بخاد چون جای ما مشخص شده احتمالا بگن فلان روز بیاین ترمینال
من تازه سوالم اینه که به جز وسایل کچل هم باید کنیم اون روز یا نه !؟![]()
![]()
به نظر دوستان كسي كه فوق ليسانس داره اگه نتونه امريه بگيره كجا بيوفته بهتر و راحتر هست؟
شنيدم سپاه راحتر ميگيره ايا راهي داره كه بيوفتيم سپاه؟
پارتی، عضو بسیچ بودن
کلا با فوق هرجا بیوفتی راحته
اگه من دفترچه رو آخر آبان ماه پست کنم سربازی من به چه زمانی و کدوم ماه احتمالش خیلی بیشتره بیفتم
لیسانس عمران
با اولین ورود و خروجت باطل میشه تا وقتی که بری سربازی و پایان خدمت بگیری
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
فشن میره روز اول ... ولی فشن نمیره داخل میشه گوسفند پشم چیده (بلانسبت)
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
میدونم سپاه و نیروی انتظامی پایین آوردن که به ترتیب:
فوق لیسانس و دکتر: ستوان سه
لیسانس استوار 2
فوق دیپلم گروهبان 2
البته نمیشه در این مورد با اطمینان صحبت کرد، چون این کم کردن به صورت آزمایشی هست و تقریبا هر ارگانی سلیقه ای عمل میکنه شاید شما تو ناجا کلانتری با لیسانس بشی استوار 2 و تو راهنمایی رانندگی بشی ستوان 2
تو ارتش درجه ها پایین نیومده:
دکتر و فوق لیسانس: ستوان یک ( افسر)
لیسانس: ستوان 2 ( افسر)
فوق دیپلم: سر گروهبان ( درجه دار)
دیپلم به پایین: سرباز
اصلاح شود :
لیسانس استوار یک
احتمالا میفتی اول اسفند آرش جان . اگه هم نیفتی نهایت اول اردیبهشت میشه که میتونی بندازی خودت اسفند .
====
آقا کسی پادگان خاتمی یزد نبود ؟ (سپاه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)