تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2419 از 3347 اولاول ... 141919192319236924092415241624172418241924202421242224232429246925192919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,181 به 24,190 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

برای استفاده توی ویندوز با کابل usb tethering کردید؟ درسته؟
    بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.
    Usb 2 هست يا
    Usb3
    ?!
    اگه ٢ هست امكانش هست سرعت بالاترم باشه كابل نتونه برسونه سرعت رو

Sent from my iPad using Tapatalk

3. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام. تست های امروز از سرور داخلی و خارجی:
    سرور خارجی (آلمان) با سرعت دانلود بیش از ۱۶۳ مگابیت بر ثانیه:
    سایت testmy.net هم که دوستمون گفتند، اندازه گیری سرعتش مشکل پیدا کرده و کار نکرد. ( با ADSL هم چک شد کار نکرد)
    سرعت فوق العاده ایه !! بی نظیره
    آنتن فول و بدون یوزر ! محشره !
    البته با افزایش کاربر ها سرعت کمتر میشه ! ولی بازم محشره 163 مگابیت !

5. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان
    ببخشید بی ربطه به موضوع تاپیک
    چجوری میشه کلا پیام هایی که ایرانسل میده غیر فعال کرد ؟ تمام تبلیغات اهنگ پیشواز و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

Usb 2 هست يا
    Usb3
    ?!
    اگه ٢ هست امكانش هست سرعت بالاترم باشه كابل نتونه برسونه سرعت رو

Sent from my iPad using Tapatalk
    سلام. خب نظر شما نظر خوبی بود و از شما تشکر میکنم، چون باعث شد در این زمینه بررسی و تست انجام بدم که محدودیت احتمالی از نظر سرعت اتصال USB در این مورد وجود نداشته باشه. اول از همه که طبق اطلاعات سخت افزاری گوشی ای که باهاش تست انجام دادم، پورت میکرو یو اس بی ورژن ۲ داره که حداکثر این ورژن ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه یعنی معادل ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داره. آزمایش عملی و انتقال یک فایل از روی گوشی به روی لپ تاپ هم صحت این اطلاعات را ثابت کرد و سرعت دانلود از روی حافظه ی داخلی گوشی به روی هارد لپ تاپ تا حداکثر ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود. هر چند که پورت لپ تاپ USB 3 هست اما با توجه به پورت USB 2 گوشی و همچنین احتمال زیاد کابل USB 2 گوشی (که به صورت استاندارد همراهش هست و بنده همون کابل را استفاده کردم)، سرعت نهایتاً ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد انتقال فایل ها بدست خواهد اومد. با توجه به اینکه گوشی هم Cat 6 هست و این دسته بندی تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود و ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود داره، این پورت و کابل (َUSB 2) با سرعت ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد گوشی منطقی به نظر میرسه.

سرعت فوق العاده ایه !! بی نظیره
    آنتن فول و بدون یوزر ! محشره !
    البته با افزایش کاربر ها سرعت کمتر میشه ! ولی بازم محشره 163 مگابیت !

آره،همین طوره، سرور خوبی باشه، شبکه خلوت باشه و کلاً شانس با شما یار باشه () یه فیلم فول اچ دی با حجم معمول ۱.۴ گیگابایت رو ۱/۵ -۱ دقه دانلود میکنه، یا کاربردهای دیگه مثل استریم که تست انجام ندادم

8. 2 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

تو منطقه ما 4 جی هنوز راه اندازی نشده و ما فقط 3 جی داریم.
    میخواستم بپرسم با 3 جی چقدر سرعت میشه گرفت؟
    ارزش داره سیم کارت و بسته بخرم؟

ممنون
    دوست عزیز هیچ کس نمی تونه به شما در این زمینه ارقام و اعداد بده . چون به متغیرهای زیادی وابسته است.
    شما ساعت 6 یا هفت صبح با نرم افزار ایرانسل من بسته یک ساعته بگیر خودت می فهمی چه سرعتی داری. البته اگر بسته 6 - 12 5 گیگ بگیری بهتر می تونی توی ساعت 8 تا 9 سرعت منطقه رو بسنجی
    اگر شانس یارت باشه می تونی 20 مگ بگیری
    البته گوشی هم مهم و باید از حالت دوال کریر ساپرت کنه تا از طرف شما همه چیز آماده باشه
    اگر توی مشخصات گوشیت نوشته سرعت تا 42 مگ یعنی دوال کریر هست

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام. خب نظر شما نظر خوبی بود و از شما تشکر میکنم، چون باعث شد در این زمینه بررسی و تست انجام بدم که محدودیت احتمالی از نظر سرعت اتصال USB در این مورد وجود نداشته باشه. اول از همه که طبق اطلاعات سخت افزاری گوشی ای که باهاش تست انجام دادم، پورت میکرو یو اس بی ورژن ۲ داره که حداکثر این ورژن ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه یعنی معادل ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داره. آزمایش عملی و انتقال یک فایل از روی گوشی به روی لپ تاپ هم صحت این اطلاعات را ثابت کرد و سرعت دانلود از روی حافظه ی داخلی گوشی به روی هارد لپ تاپ تا حداکثر ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود. هر چند که پورت لپ تاپ USB 3 هست اما با توجه به پورت USB 2 گوشی و همچنین احتمال زیاد کابل USB 2 گوشی (که به صورت استاندارد همراهش هست و بنده همون کابل را استفاده کردم)، سرعت نهایتاً ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد انتقال فایل ها بدست خواهد اومد. با توجه به اینکه گوشی هم Cat 6 هست و این دسته بندی تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود و ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود داره، این پورت و کابل (َUSB 2) با سرعت ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد گوشی منطقی به نظر میرسه.

آره،همین طوره، سرور خوبی باشه، شبکه خلوت باشه و کلاً شانس با شما یار باشه () یه فیلم فول اچ دی با حجم معمول ۱.۴ گیگابایت رو ۱/۵ -۱ دقه دانلود میکنه، یا کاربردهای دیگه مثل استریم که تست انجام ندادم
    والا اون عدد ۴۸۰ مگ که فقط تئوری هست!
    من خودم با یو اس بی ۲ حداکثر ۳۰ مگ گرفتم! حالا اگه شما تا ۶۰ مگ گرفتین نمیدونم دیگه!
    ولی سرعت مثلا کپی کردن از هارد اکسترنال با یو اس بی ۲ همیشه دورو بره ۲۳-۲۴ مگ هست واسه من! ( البته به حجم فایلهای دریافتی ربط داره و تعداد)
    اما یو اس بی ۳ دورو بر ۸۰-۱۲۰ هست البته به خیلی چیزها ربط داره اما از نظر هارد لپتاپ چون اس اس دی هست ازون نظر موردی نیست

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تست همین الان
    72 تن ... قم

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk

13. 5 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تست همین الان
    72 تن ... قم

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
    از وقتی تست 150 تایی رو دیدم اینا دیگه به چشمم نمیاد هر چند خودم هم همینو ندارم[emoji1]
    متاسفانه نمیدونم چرا ایرانسل اینجور شده با گوگل پلی سرعت فیکس 2.5 مگابایت هست اما با دانلود منیجر چه گوشی چه پیسی سرعت از 1.9 مگابایت بیشتر نمیشه

sent from Huawei mate 8

15. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان
    ببخشید بی ربطه به موضوع تاپیک
    چجوری میشه کلا پیام هایی که ایرانسل میده غیر فعال کرد ؟ تمام تبلیغات اهنگ پیشواز و...
    با کد
    *800#

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •