بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.
بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.
Usb 2 هست يا
Usb3
?!
اگه ٢ هست امكانش هست سرعت بالاترم باشه كابل نتونه برسونه سرعت رو
Sent from my iPad using Tapatalk
سرعت فوق العاده ایه !! بی نظیره
آنتن فول و بدون یوزر ! محشره !
البته با افزایش کاربر ها سرعت کمتر میشه ! ولی بازم محشره163 مگابیت !
![]()
دوستان
ببخشید بی ربطه به موضوع تاپیک
چجوری میشه کلا پیام هایی که ایرانسل میده غیر فعال کرد ؟ تمام تبلیغات اهنگ پیشواز و...
سلام. خب نظر شما نظر خوبی بود و از شما تشکر میکنم، چون باعث شد در این زمینه بررسی و تست انجام بدم که محدودیت احتمالی از نظر سرعت اتصال USB در این مورد وجود نداشته باشه. اول از همه که طبق اطلاعات سخت افزاری گوشی ای که باهاش تست انجام دادم، پورت میکرو یو اس بی ورژن ۲ داره که حداکثر این ورژن ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه یعنی معادل ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داره. آزمایش عملی و انتقال یک فایل از روی گوشی به روی لپ تاپ هم صحت این اطلاعات را ثابت کرد و سرعت دانلود از روی حافظه ی داخلی گوشی به روی هارد لپ تاپ تا حداکثر ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود. هر چند که پورت لپ تاپ USB 3 هست اما با توجه به پورت USB 2 گوشی و همچنین احتمال زیاد کابل USB 2 گوشی (که به صورت استاندارد همراهش هست و بنده همون کابل را استفاده کردم)، سرعت نهایتاً ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد انتقال فایل ها بدست خواهد اومد. با توجه به اینکه گوشی هم Cat 6 هست و این دسته بندی تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود و ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود داره، این پورت و کابل (َUSB 2) با سرعت ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد گوشی منطقی به نظر میرسه.
آره،همین طوره، سرور خوبی باشه، شبکه خلوت باشه و کلاً شانس با شما یار باشه () یه فیلم فول اچ دی با حجم معمول ۱.۴ گیگابایت رو ۱/۵ -۱ دقه دانلود میکنه، یا کاربردهای دیگه مثل استریم که تست انجام ندادم
![]()
دوست عزیز هیچ کس نمی تونه به شما در این زمینه ارقام و اعداد بده . چون به متغیرهای زیادی وابسته است.
شما ساعت 6 یا هفت صبح با نرم افزار ایرانسل من بسته یک ساعته بگیر خودت می فهمی چه سرعتی داری. البته اگر بسته 6 - 12 5 گیگ بگیری بهتر می تونی توی ساعت 8 تا 9 سرعت منطقه رو بسنجی
اگر شانس یارت باشه می تونی 20 مگ بگیری
البته گوشی هم مهم و باید از حالت دوال کریر ساپرت کنه تا از طرف شما همه چیز آماده باشه
اگر توی مشخصات گوشیت نوشته سرعت تا 42 مگ یعنی دوال کریر هست
والا اون عدد ۴۸۰ مگ که فقط تئوری هست!
من خودم با یو اس بی ۲ حداکثر ۳۰ مگ گرفتم! حالا اگه شما تا ۶۰ مگ گرفتین نمیدونم دیگه!
ولی سرعت مثلا کپی کردن از هارد اکسترنال با یو اس بی ۲ همیشه دورو بره ۲۳-۲۴ مگ هست واسه من! ( البته به حجم فایلهای دریافتی ربط داره و تعداد)
اما یو اس بی ۳ دورو بر ۸۰-۱۲۰ هست البته به خیلی چیزها ربط داره اما از نظر هارد لپتاپ چون اس اس دی هست ازون نظر موردی نیست
تست همین الان
72 تن ... قم
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
از وقتی تست 150 تایی رو دیدم اینا دیگه به چشمم نمیاد هر چند خودم هم همینو ندارم[emoji1]
متاسفانه نمیدونم چرا ایرانسل اینجور شده با گوگل پلی سرعت فیکس 2.5 مگابایت هست اما با دانلود منیجر چه گوشی چه پیسی سرعت از 1.9 مگابایت بیشتر نمیشه
sent from Huawei mate 8
با کد
*800#
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)