تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2419 از 4105 اولاول ... 1419191923192369240924152416241724182419242024212422242324292469251929193419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,181 به 24,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، دوستان هیچ راهی نداره از معاف از رزمی انصراف بدم؟ دکتر متخصص دید و امضا کرد رفت، گفتن یکشنبه بیا نظام وظیفه، هنوزم امیدی هست که کنسلش کنم؟ کمیسیون هست بعد این؟ میشه بگم هیچیم نیست نمی خوام؟ من می خوام برم سپاه با این وضع برم نمیدارن
    سوالم خیلی سخته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کی گفته معاف از رزم بر نمیدارن ؟! اگر شما این رو میگفتی خوب بود !
    عزیز توی سپاه یکمی سخت میگیزن که مثلا ما معاف از رزم نمیخوایم و ... ولی بر عکس تمام امور اداری دست سربازان معاف از رزم هست و پست و امور این چنینی دست سربازان سالم ... مثلا سرباز معاف از رزم ساعت دو شیفتش تموم میشه ولی لیسانس سالم شده مسئول شیفت و 24 و 24 هست! یا مثلا در آتش نشانی پادگان به صورت 24 و 24 خدمت میکنه .
    معمولا ما دیدیم به رای کمیسیون اعتراض کنن که چرا معاف نشدیم ! ولی ندیدیم که اعتراض کنن نمخیوایم معاف از رزم و .. شیم! به هر حال اگر معاف از رزم بودن شما ثابت شه و شما به رای کمیسیون اعتراض کنید به کمیسیون تخصصی ارجاع داده میشید . معمولا دیگه برش نمیدارن ... مگر سربازانی که معافیت پزشکی گرفتن و میخوان برن شورای ابطال کارت و اون رو باطل کنن . که باز هم فکر نکنم کسی در این حد ... باشه که بخواد کارت معافیت پزشکی خودش رو باطل کنه ... بعد از چند سال که پایان خدمت داریم یکی بهمون نگفته خدمت هم کردی یا نه ... باور کن تا الان این کارت سه باز از جیب ما بیرون نیومده که بدیم برای کاری یا ...
    وقتی تازه کارتم رو گرفته بودم هر روز میکردمش توی جیبم و همیشه همرام بود ... فکر میکردم چیز خیلی خاصی هست الان وقتی میخوام برم خیابون اگر کاغذ باطله همرام ببرم پایان خدمتم رو نمیبرم فکر کنم فقط بدرد برادرانی میخوره که میخوان برن اونطرف اب ... اونم مطمئن نیستم که راه در رو داره یا نه ...

3. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کی گفته معاف از رزم بر نمیدارن ؟! اگر شما این رو میگفتی خوب بود !
    عزیز توی سپاه یکمی سخت میگیزن که مثلا ما معاف از رزم نمیخوایم و ... ولی بر عکس تمام امور اداری دست سربازان معاف از رزم هست و پست و امور این چنینی دست سربازان سالم ... مثلا سرباز معاف از رزم ساعت دو شیفتش تموم میشه ولی لیسانس سالم شده مسئول شیفت و 24 و 24 هست! یا مثلا در آتش نشانی پادگان به صورت 24 و 24 خدمت میکنه .
    معمولا ما دیدیم به رای کمیسیون اعتراض کنن که چرا معاف نشدیم ! ولی ندیدیم که اعتراض کنن نمخیوایم معاف از رزم و .. شیم! به هر حال اگر معاف از رزم بودن شما ثابت شه و شما به رای کمیسیون اعتراض کنید به کمیسیون تخصصی ارجاع داده میشید . معمولا دیگه برش نمیدارن ... مگر سربازانی که معافیت پزشکی گرفتن و میخوان برن شورای ابطال کارت و اون رو باطل کنن . که باز هم فکر نکنم کسی در این حد ... باشه که بخواد کارت معافیت پزشکی خودش رو باطل کنه ... بعد از چند سال که پایان خدمت داریم یکی بهمون نگفته خدمت هم کردی یا نه ... باور کن تا الان این کارت سه باز از جیب ما بیرون نیومده که بدیم برای کاری یا ...
    وقتی تازه کارتم رو گرفته بودم هر روز میکردمش توی جیبم و همیشه همرام بود ... فکر میکردم چیز خیلی خاصی هست الان وقتی میخوام برم خیابون اگر کاغذ باطله همرام ببرم پایان خدمتم رو نمیبرم فکر کنم فقط بدرد برادرانی میخوره که میخوان برن اونطرف اب ... اونم مطمئن نیستم که راه در رو داره یا نه ...

خیلی ممنونم، یک نفر پیدا شد جواب ما رو داد، واقعا ممنونم

فقط یه سوال دیگه، بدون کارت سبز بسیج احتمالش صفره سپاه لیسانس برداره؟ یا بازم با پارتی میشه؟
    Last edited by abbaskhani; 20-09-2014 at 13:23.

5. این کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

فقط یه سوال دیگه، بدون کارت سبز بسیج احتمالش صفره سپاه لیسانس برداره؟ یا بازم با پارتی میشه؟
    با پارتی میشه ، خوبم میشه ، احتمالش از کارت سبز بدون پارتی هم بیشتره...

7. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اصلا کارت سبز داشتن دلیلی بر افتادن داخل سپاه نیست! موقع آموزشی من بیش از نصف بچه ها کارت سبز داشتن و افتاده بودن ارتش!!

9. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خیلی ممنونم، یک نفر پیدا شد جواب ما رو داد، واقعا ممنونم

یکی از دوستام بدون هیچ پارتی ای افتاد سپاه لیسانس هم داشت .

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اصلا کارت سبز داشتن دلیلی بر افتادن داخل سپاه نیست! موقع آموزشی من بیش از نصف بچه ها کارت سبز داشتن و افتاده بودن ارتش!!
    نمیشه خیلی حکم کلی صادر کرد ولی تو آموزشی ما هم بودن افرادی که کارت سبز داشتن، من از 2-3 نفر که پرسیدم، خودشون نخواسته بودن برن سپاه. ظاهرا تو ناجا آشناهای بهتری داشتن
    اونطور که من فهمیدم جذب فعالان بسیج جزو اولویتهای سپاهه و نیروهاش رو به همین راحتی نمیزاره برن

جدیدا هم که شنیدم ناجا کارت سبز رو قبول میکنه و آموزشی رو چند روزه به پایان میبره. اینجا هم گفتم کسی تایید نکرد. هنوز مطمئن نیستم

13. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیزم
    خیلی استفاده کردم
    سپاس فراوان

یه سوال دیگه
    تو دفترچه در مورد کار و دستمزد قبل از اومدن به خدمت سوال پرسیده
    دلیل کارشون چی بود؟
    حتما باید راستشو بگیم؟
    اگه حقوق زیاد میگرفتیم و بگیم، چه اتفاقی می افته؟ ( ازمون پول میخوان؟ )
    یا اگه کم بگیم، بهمون پول میدن؟ (راستی به این میگن رویا، نه اون چیزایی که اون بالا گفتم خخخخخ )

من فردا دارم دفترچه رو پست میکنم زودتر جواب بدین یه وقت ضرر نکنم
    مرسی

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

یه سوال دیگه
    تو دفترچه در مورد کار و دستمزد قبل از اومدن به خدمت سوال پرسیده
    دلیل کارشون چی بود؟
    حتما باید راستشو بگیم؟
    اگه حقوق زیاد میگرفتیم و بگیم، چه اتفاقی می افته؟ ( ازمون پول میخوان؟ )
    یا اگه کم بگیم، بهمون پول میدن؟ (راستی به این میگن رویا، نه اون چیزایی که اون بالا گفتم خخخخخ )

من فردا دارم دفترچه رو پست میکنم زودتر جواب بدین یه وقت ضرر نکنم
    مرسی
    نه ، تاثیری نداره
    راستشو بنویس...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه ، تاثیری نداره
    راستشو بنویس...
    مرسی
    پس واسه چی پرسیدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •