تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2419 از 3745 اولاول ... 1419191923192369240924152416241724182419242024212422242324292469251929193419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,181 به 24,190 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من حدود 3 سال پیش آسیاتک داشتم. اون موقع تازه چند ماهی بود که آسیاتک سرعت سرویس‌هاش رو افزایش داده بود و خط من رو روی 6مگابیت بسته بود. سرعت دانلود روزانه‌ام تا700 کیلوبایت هم می‌رسید. اوائلش شبانه رایگان هم حداقل تا 500 - 600 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای خارجی سرعت می‌داد. اما بعد از یکی دو ماه شبانه من فیکس شد روی 128 کیلوبایت (نصف سرعت اسمی سرویس 2مگابیتم). اون موقع هم مثل شما بعضی شبا سرعت شبانه رایگان بدون محدودیت بود. (برای من هفته‌ای حداقل 1 شب بدون محدودیت بود.)

به نظرم این به دو دلیل می‌تونه باشه:
    یا محدودیت‌های شبانه به صورت بازه‌های هفته‌ای یا 10 روز اعمال می‌شه. یعنی بعد از اتمام دوره محدودیت ریست می‌شه. شما یه شب دانلود با سرعت بالا و حجم زیاد می‌کنی دوباره محدودیت اعمال می‌شه.

یا روی بعضی از IPها محدودیت سرعت شبانه رایگان اعمال نمی‌شه. حالا شانسیه که به شما اون IPها بخوره یا نه.

من خودم فکر می‌کنم که حالت دوم محتمل‌تره. (چون ظاهراً «آزاد شدن سرعت دانلود شبانه رایگان در بعضی شب‌ها» برای همه اتفاق نمی‌افته.)
    اتفاقا بنده باهاشون صحبت کردم که چرا در ماه فقط یک یا دو شب سرعت دانلود رایگان خوبه و باقی شبها حتی با 10 مگ هم روی 200 هست و فرمودند که چون محدودیت سرعت دانلود با اکانتینگ یعنی همون نرم افزاری که شما میری داخل پنل محدودیت اعمال میشه بعضی از شبها به دلیل ارتباط برقرار نشدن سرور نرم افزار با روتر منطقه مخابراتی و یا پروسس های بالای اون ساعت و اولویت سنجی ها در سرور های Mirror و محاسبه اولویت در حجم مصرفی باعث این میشه که گاهی توان محدودیت دانلود در اون پروسه زمانی از بین بره چون بالاترین اولویت برای محاسبه حجم در نظر گرفته شده و بعد محدودیت.
    Last edited by amin885; 26-09-2015 at 12:12.

2. 5 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان.

چون اولویت من فقط دانلود هست و توان کششه خطم نهایت تا 8مگ شما چه سرویسی رو پیشنهاد میدید که ساعت دانلود رایگانش از 2 شروع بشه با قیمت و گیگ منطقی برای هر ماه ،چون اینی که برای شهاب گذاشته ماهی 20 گیگ خیلی زیاد هست برای سه ماه هزینش ..
    غیر از شهاب ،کولاک نهایت چه سرعتی رو برای سرور خارجی میده تو دانلود؟
    یه مورد دیگه اینکه بعد از خرید سرویس هزینه هر گیگ تو آسیا تک چقدر هست؟اگه حجم مصرفی در طول دوره تموم بشه امکان تمدید موقت تا خرید حجم از طریق سامانه یا سایت هست؟

ممنون.

ممنون.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

چرا توی پنل نشون نمیده که ترافیک مصرفی شبانه چه قد بوده؟ فقط مصرف رو نشون میده، من اینجوری نمیتونم بفهمم که سیستم کم کرده چیزی از شبانه یا نه !

خیلی تند تند داره نت مصرف میشه !

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوباره دوستان من بخاطر تبلیغ خلاف واقع در مورد ( حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه آسیا تک ) به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شکایت کردم . و گفتم اگه محدودیت رو برداشتن پس چرا شبانه رایگان و نیم بها اینطوری نیست و هنوز محدود هست ! و گفتم اگه این مورد رو هم قبول ندارن پس لااقل ذکر کنن که این محدودیت سرعت در سرویس های رایگان شبانه و نیم بها اعمال نمیشه تا ملت آگاهانه از آسیا تک سرویس بگیرن . و گول تبلیغات خلاف واقع و اشتباه رو نخورن .

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسانی که از آسیاتک استفاده میکنن لطفا بگن آیا با اینستاگرام مشکل دارن یا نه؟
    الان نزدیک 2 هفته ست که عکس های اینستاگرام یکی در میون باز میشن!!!
    من اول فک کردم داره فیلتر میشه به همین خاطره اما بعدا دیدم گویا نت آسیاتک این مشکل رو داره!
    چون من خودم و داداشم از آسیاتک استفاده میکنیم و حتی نت دفتر بنده هم آسیاتکه و همین مشکل رو داریم اما وقتی نت همراه اول رو فعال میکنم و اینستا رو باز میکنم به راحتی همه عکسا باز میشن!
    از دوستان آیا چنین مشکلی دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من اول فک کردم داره فیلتر میشه به همین خاطره اما بعدا دیدم گویا نت آسیاتک این مشکل رو داره!
    چون من خودم و داداشم از آسیاتک استفاده میکنیم و حتی نت دفتر بنده هم آسیاتکه و همین مشکل رو داریم اما وقتی نت همراه اول رو فعال میکنم و اینستا رو باز میکنم به راحتی همه عکسا باز میشن!
    بعضی از عکس ها شیلترن ولی نه یکی درمیون
    من مشکلی ندارم ..... ولی جای دیگه ای که آسیاتک داشت تست کردم خیلی دیر باز می کرد .... خودمم نفهمیدم مشکل کجا بود !!

کلا اینیستاگرام خیلی جاها مشکل داره ... رفیقم مخابرات داشت اصلا اینیستاگرام باز نمی شد !

9. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    بنده که مشکلی ندارم

11. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعضی از عکس ها شیلترن ولی نه یکی درمیون
    من مشکلی ندارم ..... ولی جای دیگه ای که آسیاتک داشت تست کردم خیلی دیر باز می کرد .... خودمم نفهمیدم مشکل کجا بود !!

کلا اینیستاگرام خیلی جاها مشکل داره ... رفیقم مخابرات داشت اصلا اینیستاگرام باز نمی شد !
    منم دقیقا متوجه نمیشم مشکل از کجاست!

سلام
    بنده که مشکلی ندارم
    مرسی دوست عزیز چون من در سه جا که آسیاتک داشتیم تست کردم همین مشکل رو داشتم!

من الان نزدیک 3 ساله مشتری آسیاتکم
    همیشه راضی بودم ولی اخیرا قطعی و نوسان سرعت زیاد دارم
    هی میخوام دل بکنم اما نمیتونم
    حجم دانلود برام خیلی مهمه و دوس دارم هر شب حداقل 7-8 گیگ بتونم دانلود کنم
    سرعت سرویس الانم عالیه و حدود 1.1m.s دانلود میده بهم اما چه فایده که شبا میره رو 260-270!

13. این کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    بعضی عکسا ( البته خیلی کم ) بعضی وقتا باز نمیشن
    ولی در کل الان 2 ماهی هست سرعت اینستاگرام با اسیا تک عالی شده ! قبلا خیلی طول میکشید عکس ها رو باز کنه ولی الان خیلی خوب شده

15. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایتای خارجی یکی در میون باز میشه! باید چندبار ریفرش کنم تا باز بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •