دوستان راهی برای چک کردن اینکه کنسول فلگ شده یا نه هست؟!
یه نگاهی به این بندازین ببینین به درد این کار میخوره. به نظر یه کم قدیمی میاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان راهی برای چک کردن اینکه کنسول فلگ شده یا نه هست؟!
یه نگاهی به این بندازین ببینین به درد این کار میخوره. به نظر یه کم قدیمی میاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به اساتید
یه سؤال فنی
من الان یک سال و نیم هست که x360 گرفتم الان آنالوگهای دسته هاش به طرز خیلی بدی خشک شدن و مخصوصا تو بازیهای ریسینگ خیلی عذاب آور میشه.می خواستم بدونم که ماده ای روغنی! احیانا نیست که اینا رو روون کنه؟
تنها راهش چک کردن کد Z هست که نشون میده شما Flag شدی یا نه ...
----------
برای چک کردن این مسئله باید:
● هارد کنسول رو وقتی خاموشه، خارج کنی ...
● بعد از روشن کردنش، فقط میشه وارد System Setting شد!
System Setting → Network Setting → Test Xbox Live Connection
● به هیج وجه نباید کنسول رو آپدیت کنی. (پس اگه کنسول درخواس آپدیت کرد، اول گزینه No و بعد گزینه Cancel باید انتخاب بشه)
● حالا باید Y رو کلیک کنی تا یک صفحه پر از کد بیاد که هیچ کدوم از کدها به جز اون کدی که زیر حرف Z نوشته شده، مهم نیستن.
● الان دو حالت بیشتر نداریم ... یا کد Z برابره با 8015 - 1002 که یعنی فلگ نشدی!
یا این کد برابره با 8015 - 190D که نشون میده شما فلگ شدی ...
بچه ها یک سوال: الان درایو من lite-on هست
من xbox رو تازه خریدم. دسته دوم. LT+ هم روش هست. مدل arcade
یعنی الان نمیتونم اگه LT 1.9 بیاد update کنم؟ فلگ میشم؟ اخه DVD Key اصلش رو از کجا بیارم؟
دوستان من یک LCD LG L1752S هفده اینچ با کنتراست 1:5000 دارم آیا میارزه برم یک کابل VGA بگیرم ایکس باکسو بهش وصل کنم. از نظر کیفیت و .... البته خرید مانیتور برام مقدور نیست
دوستان من سفارش دادم هفته دیگه برام از کانادا یک دستگاه xbox 360 slim 250gb +kinect رو برام میارن
حالا میخواستم بدونم برای استفاده از بازی های کپی شده چکار باید بکنم نمیدونم روی لایو و یا آفلاین فرق میکنه یا نه ؟
اگر کامل توضیح بدید ممنون میشم .
سلام... مبارکه
اگر باندال ( یعنی کینکت و 360 توی یه جعبه با هم ) سفارش دادید که هـــک بشو نیس کلاً یعنی بازی کپی اجرا نمیکنه !
اما اگر جدا سفارش دادید هکش توی راهه و بزودی میاد اما باید منتظر بود !
به نظرم شما برای اینکه خیالتون راحت بشه بگید یدونه X360KEY هم بیارن که راحت هکش کنید ....
آقا یه سووال شاید تکراری. این X360key الان چنده؟
می صرفه من واسه ایکس باکسم بگیرم؟؟ من باندل 250 گیگ ( با کینکت) دارم!! تاریخ ساختش واسه 2010/8/23 هست
البته شما باید ببینی که درایوتون چیه ؟ 360key انگار برای درایو باندال(0500) هنوز پشتیباین نمیکنه ، و برای داریو 1041 هم 100 درصد تائید نشده![]()
بهترین بازیهای آنلاین 360 چیا هستن بخوام ارجینالشونو بخرم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)