تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2418 از 4105 اولاول ... 1418191823182368240824142415241624172418241924202421242224282468251829183418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,171 به 24,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    من تا حالا بسیج و این چیزها نرفتم
    میگم یک دوره میرن دیگه اموزشی نمیرن. این جریانش چیه؟ چند روز هست دوره اش؟
    برای بسیجی های فعال هست؟ باید چقدر بسیجی فعال باشی تا این دوره بشه رفت؟
    دوره تکمیلی هست . برای بسیجی های فعال حدود45 روز تا دو ماه کلاس هست روزی دو ساعت و در اخر دوره هم بین سه روز تا یه هفته اردو.(جمعا بیش از 60 روز نمیشه اما کمتر چرا)
    صرفا اگر در سپاه خدمت کنید نمیخواد دو ماه آموزشی رو برید .
    اگر جایی غیر از سپاه افتادید فقط دو ماه کسر خدمت داره و آموزشی رو باید بگذرونید .
    نکته دیگه : همه ی بسیجی هاتوی سپاه نمیفتن ... تعداد افرادی که توی سپاه میفتن و بسیجی هستن انگشت شمار هست 90 درصد پارتی دار هستن و نسبت به کلمه بسیج هم آلرژی دارند 90درصد سربازان سپاه .

2. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من 31 شهریور مدت معافیت تحصیلیم تموم میشه
    هرکاری کردم یه نفرو پیدا کنم تا پول بگیره معافیت پزشکی برام درست کنه نشد!
    البته اگه دو سه ماه وقت داشتم پیدا میکردم (ولی خب نشد دیگه بگذریم)
    واسه من زمان خدمت از هرچیزی مهمتره... سختی، بیگاری، توهین، ... اصلا مهم نیست
    فقط یه راهی باشه تا زودتر خدمتم تموم بشه (با توجه به زمان باقی مونده که 31 شهریور میشه)
    چند سوال خیلی مهم دارم لطفا دوستان از روی مستند جواب بدن یعنی نظر شخصی ندن
    من کارشناس کامپیوتر هستم (لیسانس با معدل بالا) و در هر زمینه از کامپیوتر مهارت دارم
    برنامه نویسی(سیستمی، دیتابیس، سوکت، API، ...)، طراحی و گرافیک، امنیت، هک، کرک، کرایپتو گرافی، استگانو گرافی، شبکه و ...
    حالا سوالاتم:
    .1 من شنیدم اگه پروژه ای چیزی انجام بدیم مدت سربازی کم میشه _ مثلا شنیدم یه نفر یه مقاله انگلیسی رو برای فرمانده ترجمه کرد و 6 ماه از خدمتش کسر شد!
    حالا اگه صحت داره، تو ارتش بهتره یا نیرو انتظامی؟
    *من میخوام یک سال یا بیشتر کسری بگیرم!

.2 در خدمت از تخصصی که داریم میتونیم استفاده کنیم؟ یا براشون اصلا مهم نیست؟
    ( من شنیدم همون اول ازتون میپرسن: کی چی بلده؟ هرکی هرچی بلده بگه)

.3 اگه غیبت کنیم ( مثلا چند روز ]یا ماه[ دیرتر دفترچه پست کنیم ) چه اتفاقی می افته؟
    مدت اضافه خدمتش چقدره؟ و غیر این، چه مزایای دیگه رو از دست میدیم؟

.4 آیا ممکنه که من الان نرم خدمت و یه مدتی ( حدود دو سه ماه ) دنبال کسی بگردم که بتونه قانونی منو پزشکی معاف* کنه؟ یا نه به دلیل اینکه غیبت خوردم دیگه نمیشه معاف بشم؟
    *منظورم از معافی حالتیه که یکی پیدا بشه با پزشکا جور باشه یا رشوه بده تا منو معاف کنن وگرنه من هیچیم نیست!

.5 آیا میشه وقتی دفترچه پست کردی ]واسه اینکه غیبت نخوری[ ، یه مدتی وقت داری دیگه تو این مدت بری دنبال معافیت پزشکی؟

.6 شنیدم ب_س_ی_ج فعال 6 ماه کم میکنه، چه کسی باید بگه من بسیج فعال هستم؟ میشه اونو خرید؟ یعنی الکی واسم بسیج فعال صادر کنه

.7 آیا فرمانده اون ارگان میتونه یه همچین کاری بکنه؟ مثلا من باهاش جور بشم یا پول بدم تا یک سال کسری واسم رد کنه (منظورم اینه که اصلا همچین قابلیتی داره؟ یا فقط میتونه بگه برو مرخصی و زمان خدمت اصلا دست اون نیست؟)

.8 آیا مکاتبه با بیت ر_ه_ب_ر_ی یا خود نظام وظیفه در مورد قابلیت هام فایده ای داره؟
    اینکه مثلا بگم من این کارهارو بلدم پس منو یه جایی بذارین تا استفاده کنین ( عوضش کمتر خدمت کنم )

.9 مهمتر اینکه همه ی این کارهارو باید قبل رفتن انجام بدم؟ یعنی اگه برم خدمت اونجا دیگه نمیشه کاری کرد؟

.10 اگه از فرمانده اونجا خوشم نیومد یا خلافی کرد و یا قانون رو نقض کرد و خواستم حالشو بگیرم چه کاری میتونم بکنم؟ مثلا به کی میتونم نامه بنویسم؟ اگه مخ صد نفرو بزنم که همگی باهم نامه بنویسیم و امضا کنیم اون کاری که میخوایم انجام میشه؟!

.11 من فوق العاده روابط عمومی بالایی دارم ( راحت میتونم با هرکی که دلم بخواد دوست بشم ) در خدمت رو مخ کی بیشتر از همه کار کنم به نفعمه؟
    و اینکه در خدمت با همه ی بچه ها دوست بشم و با همه خوب باشم بهتره یا زیاد با کسی جور نشمو کاری به کار کسی نداشته باشم؟
    مثلا من تو دانشگاه با همه خوب بودم و اونا هم همینطور با من ( خیلی خوب ) ولی پشت سرم همیشه حرف بود و یه چیزای عجیب غریبی که اصلا نمیدونم از کجاشون در میومد

.12 حالا اگه بخوام برم دفترچه رو باید چه زمانی پست کنم؟ اگه دقیقا 31 شهریور پست کنم که مشکلی نداره؟ و اینکه چقدر طول میکشه تا برم خدمت؟ (مثلا 2 ماه میشه؟)

.13 در مورد وسایلی که باید همرام ببرم سرچ کردم، یعنی همون اولین روزی که دارم میرم همه ی اینارو ببرم؟ یا وقتی رفتم اونجا چند روز بعد برمیگردیم خونه تا وسایل مورد نیازمونو بیاریم؟

.14 در بردن وسایل محدودیتی نداریم؟ مثلا من میخوام 30 تا کتاب ببرم مشکلی نیست؟
    حالا اگه به وسیله ای گیر بدن، باید این وسیله رو چکار کرد؟ باید بندازیمش؟ یا ازمون میگیرن و آخرسر بهمون برمیگردونن؟

.15 اتاق ها چند نفرست؟ وسایلامون امنیت داره؟ اصلا دوست ندارم کسی وسایلمو بدزده! من که نمیتونم همیشه همه چیزای مهمم رو همرام نگه داشته باشم پس باید چکار کرد؟

.16 کتابی مقاله ای چیزی نیست که مطالعه کنیم اطلاعات عمومیمون بالا بره در مورد خدمت؟ واسه این میگم که اگه فرمانده یه سوال پرسید ما سریع جواب بدیم تشویقی بگیریم خخخ
    مثلا بگه: کی میدونه پدافند یعنی چی؟ ما سریع بگیم ...
    البته چندتا سایت پیدا کردم ولی همشون تکراری بودن و فقط چند مورد اصطلاحات دوره آموزش رو گفتن. من یه چیز جامع میخوام که در مورد همه چی باشه حتی تفنگ ها، درجه های نظامی و غیره...

.17 کادری ها بیشتر با چه جور آدم هایی حال میکنن؟ یعنی اگه چجوری باشی ازت خوششون میاد؟ (همیشه خندون، اخمو، سرحال، با نظم، سنگین، کم حرف، سرخوش، با علم، احمق، با قابلیت، توسری خور، متدین، خجالتی، شجاع، باهوش، قوی و هیکلی، ورزشکار، ...)

.18 من زیاد آب میخورم (روزی 6 لیتر) و زیاد هم دستشویی میرم، مشکلی نداره؟
    و همینطور هم غذا (روزی 7 وعده) آیا امکان داره اونجا خودمون غذا درست کنیم؟
    یا مثلا دوست دختری، آشپزی چیزی پیدا کنیم که واسمون هر روز غذا بیاره! آیا اجازه میدن از بیرون کسی غذا بفرسته داخل؟ (من باید 20 تا سفیده تخم مرغ بخورم هر روز)

.19 اگه کارمون تا ساعت اداری باشه ]و اگه تو یه شهر دور باشیم[ بعد از ساعت 14 باید کجا بریم؟ یعنی باید خونه بگیریم اونجا؟ یا باید تو همون پادگان بمونیم؟ و یا اختیاریه؟

.20 و سوال آخر: من بدنسازی کار میکنم، اونجا باشگاهی چیزی نداره؟ با بردن پودر بدنسازی به داخل پادگان مشکلی ندارن؟ ( گلوتامین، پروتئین، مولتی ویتامین، کراتنین، پمپ ) و استروئید ها ( همون آمپول های بدنسازی )
    اگه اجازه نمیدن ببریم، میتونیم قاچاقی ببریم؟ یا هر روز میان چک میکنن وسایلامونو؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم، ولی اینا کاربردی هستن شاید به درد بقیه بخوره
    اگه لطف کنید جواب های جامع و کاملی بدید ممنون میشم
    هرکس هر موردی رو میدونه جواب بده لطفا
    ممنون از همتون

در آخر اگه کسی آشنایی داره که پول بگیره تا معاف کنه بهم خصوصی بگه
    شیرینی خودشم سر جاشه

4. این کاربر از This_is_ALireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1.اینطوزیا نیست ، دلتو خوش نکن 2.اگر واقعا داشته باشی به کارت میگیرن اما زیاد تاثیری نداره رژه و بیگاری سر جاشه 3.غیبت می خوری و برات بد میشه نزار اینطور بشه 4.شما دیگه وقت این کارارو نداری ، برو خدمت و اگر واقعا میتونی معاف شی از توی پادگان اقدام کن ، اگر قانونن معاف نشی اخرشم نمیشی و داشتن پارتی ... اصلا در معافی تاثیری نداره 5.وقتی بخوای دفترچه پست کنی از همون لحظه برای معافیت پزشکی بفرست و برای اعزام نفرست تا اول وضعیتت در بیمارستان و کمیسیون معلوم شه بعد اگر نشد بری اعزام (2 تا 3 ماه طول میکشه با کلی هزینه) کلا زمان ارسال دفترچه باید همه برای معاینه اولیه برن که اونجا به دکتره میگی برات معافیت پزشکی بزنه تا مراحل معافیت رو طی کنی 6.نمیشه خرید باید داشته باشی مثلا کارت بسیج که چند سال از داشتنش بگزره 7.به هیچ وجه 8.نمیدونم 9.چه چیزایی میگی دلت خوشه ها 10.کاریش نمیشه کرد و اگر نامه راه بندازی فقط خودتو توی سربازی عذاب میدی 11.با فرمانده گروهانت دوست باش و احترام بزار و سعی کن با همه دوست باشی اما شخصیت خودتو حفظ کن تا روشون تو روت باز نشه 12. 31 شهریور مشکلی نیست اما 1 مهر غیبت داری ، اگر 31 بفرستی ابان میری 13.روز اول هیچی نبر خودشون میگن ( فقط مدارک اصلیتو که روی برگه اعزام نوشته ببر) 14.تو وقت نداری سر بخوارونی اونوقت می خوای کتاب بخونی !!! ارزوت اینه یه لحظه رو کمر بخوابی ( ولی مشکلی نیست میتونی ببری) 15.امنیت داره اما چند نفرشو باید به محل اعزامت نگاه کنی ، به هر حال حداقل 20 تا 30 نفر باید باشن 16.گفتن اینا تشویقی نداره 17.احترام بزار و کاری که میگه انجام بده و انقدر مشکل دارمو و خشته شدمو و ... نگو تا تازه کاری بهت داشته باشن ولی بخوای یا نخوای یکسره داد میزننو و دعوا دارن 18.اب مشکلی نیست بخور ، غذا اونجا کمه مگه بری بوفه بخری ، از بیرونم فقط روز های خاص ملاقات میتونی مثلا 2 روز در هفته 19.تو اموزشی شبا اونجایی (100 درصد) و اخر هفته هام اگر دور باشی همونجا میمونی 20.ندااااره و قاچاقی ریسکش بالاس بفهمن دهنت سرویس میشه اصلا این کارارو نکن ( به نظر شخصی خودم دلت زیادی خوشه ، بخوای یا نخوای 2 ماه اموزشی رو باید با عذاب بگذرونی بی خودی دنبال میونبور نباش )

6. 5 کاربر از sdahcrit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

بچه ها سربازی تو دادگستری چطوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1.اینطوزیا نیست ،
    دلتو خوش نکن 2.اگر واقعا داشته باشی ...
    ممنون دوست عزیز
    این دکمه ی تشکر نمیدونم کجاست
    فقط یکم آدمو ناامید میکنی
    چرا فکر میکنی دلم خوشه؟ تو ایران همه کاری میشه کرد
    ولی خب تاحالا تجربه خدمت نداشتم حالا ببینیم چی میشه
    البته میتونم برم تو تیم نظامی بازی کنم و بعد از آموزشی کل خدمتم رو اونجا بگذرونم
    یعنی صبح ها فقط 2 ساعت برم سر تمرین فوتبال
    بعدش دیگه آزادم
    ولی باید کل مدت خدمت رو بگذرونم و کسری در کار نیست
    بازم ممنون از جوابت
    Last edited by This_is_ALireza; 19-09-2014 at 11:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    من تا حالا بسیج و این چیزها نرفتم
    میگم یک دوره میرن دیگه اموزشی نمیرن. این جریانش چیه؟ چند روز هست دوره اش؟
    برای بسیجی های فعال هست؟ باید چقدر بسیجی فعال باشی تا این دوره بشه رفت؟
    دوستمون جواب لازم را داد، بعد فعال شدن بستگی به پایگاه داره که کی بفرسته ولی کمتر از یکسال فعالی سخت می فرستن.

سلام به همه
    من 31 شهریور مدت معافیت تحصیلیم تموم میشه
    هرکاری کردم یه نفرو پیدا کنم تا پول بگیره معافیت پزشکی برام درست کنه نشد!
    البته اگه دو سه ماه وقت داشتم پیدا میکردم (ولی خب نشد دیگه بگذریم)
    واسه من زمان خدمت از هرچیزی مهمتره... سختی، بیگاری، توهین، ... اصلا مهم نیست
    فقط یه راهی باشه تا زودتر خدمتم تموم بشه (با توجه به زمان باقی مونده که 31 شهریور میشه)
    چند سوال خیلی مهم دارم لطفا دوستان از روی مستند جواب بدن یعنی نظر شخصی ندن
    من کارشناس کامپیوتر هستم (لیسانس با معدل بالا) و در هر زمینه از کامپیوتر مهارت دارم
    برنامه نویسی(سیستمی، دیتابیس، سوکت، API، ...)، طراحی و گرافیک، امنیت، هک، کرک، کرایپتو گرافی، استگانو گرافی، شبکه و ...
    حالا سوالاتم:
    .1 من شنیدم اگه پروژه ای چیزی انجام بدیم مدت سربازی کم میشه _ مثلا شنیدم یه نفر یه مقاله انگلیسی رو برای فرمانده ترجمه کرد و 6 ماه از خدمتش کسر شد!
    حالا اگه صحت داره، تو ارتش بهتره یا نیرو انتظامی؟
    *من میخوام یک سال یا بیشتر کسری بگیرم!
    .2 در خدمت از تخصصی که داریم میتونیم استفاده کنیم؟ یا براشون اصلا مهم نیست؟
    ( من شنیدم همون اول ازتون میپرسن: کی چی بلده؟ هرکی هرچی بلده بگه)
    .3 اگه غیبت کنیم ( مثلا چند روز ]یا ماه[ دیرتر دفترچه پست کنیم ) چه اتفاقی می افته؟
    مدت اضافه خدمتش چقدره؟ و غیر این، چه مزایای دیگه رو از دست میدیم؟
    .4 آیا ممکنه که من الان نرم خدمت و یه مدتی ( حدود دو سه ماه ) دنبال کسی بگردم که بتونه قانونی منو پزشکی معاف* کنه؟ یا نه به دلیل اینکه غیبت خوردم دیگه نمیشه معاف بشم؟
    *منظورم از معافی حالتیه که یکی پیدا بشه با پزشکا جور باشه یا رشوه بده تا منو معاف کنن وگرنه من هیچیم نیست!
    .5 آیا میشه وقتی دفترچه پست کردی ]واسه اینکه غیبت نخوری[ ، یه مدتی وقت داری دیگه تو این مدت بری دنبال معافیت پزشکی؟
    .6 شنیدم ب_س_ی_ج فعال 6 ماه کم میکنه، چه کسی باید بگه من بسیج فعال هستم؟ میشه اونو خرید؟ یعنی الکی واسم بسیج فعال صادر کنه
    .7 آیا فرمانده اون ارگان میتونه یه همچین کاری بکنه؟ مثلا من باهاش جور بشم یا پول بدم تا یک سال کسری واسم رد کنه (منظورم اینه که اصلا همچین قابلیتی داره؟ یا فقط میتونه بگه برو مرخصی و زمان خدمت اصلا دست اون نیست؟)
    .8 آیا مکاتبه با بیت ر_ه_ب_ر_ی یا خود نظام وظیفه در مورد قابلیت هام فایده ای داره؟
    اینکه مثلا بگم من این کارهارو بلدم پس منو یه جایی بذارین تا استفاده کنین ( عوضش کمتر خدمت کنم )
    .9 مهمتر اینکه همه ی این کارهارو باید قبل رفتن انجام بدم؟ یعنی اگه برم خدمت اونجا دیگه نمیشه کاری کرد؟
    .10 اگه از فرمانده اونجا خوشم نیومد یا خلافی کرد و یا قانون رو نقض کرد و خواستم حالشو بگیرم چه کاری میتونم بکنم؟ مثلا به کی میتونم نامه بنویسم؟ اگه مخ صد نفرو بزنم که همگی باهم نامه بنویسیم و امضا کنیم اون کاری که میخوایم انجام میشه؟!
    .11 من فوق العاده روابط عمومی بالایی دارم ( راحت میتونم با هرکی که دلم بخواد دوست بشم ) در خدمت رو مخ کی بیشتر از همه کار کنم به نفعمه؟
    و اینکه در خدمت با همه ی بچه ها دوست بشم و با همه خوب باشم بهتره یا زیاد با کسی جور نشمو کاری به کار کسی نداشته باشم؟
    مثلا من تو دانشگاه با همه خوب بودم و اونا هم همینطور با من ( خیلی خوب ) ولی پشت سرم همیشه حرف بود و یه چیزای عجیب غریبی که اصلا نمیدونم از کجاشون در میومد
    .12 حالا اگه بخوام برم دفترچه رو باید چه زمانی پست کنم؟ اگه دقیقا 31 شهریور پست کنم که مشکلی نداره؟ و اینکه چقدر طول میکشه تا برم خدمت؟ (مثلا 2 ماه میشه؟)
    .13 در مورد وسایلی که باید همرام ببرم سرچ کردم، یعنی همون اولین روزی که دارم میرم همه ی اینارو ببرم؟ یا وقتی رفتم اونجا چند روز بعد برمیگردیم خونه تا وسایل مورد نیازمونو بیاریم؟
    .14 در بردن وسایل محدودیتی نداریم؟ مثلا من میخوام 30 تا کتاب ببرم مشکلی نیست؟
    حالا اگه به وسیله ای گیر بدن، باید این وسیله رو چکار کرد؟ باید بندازیمش؟ یا ازمون میگیرن و آخرسر بهمون برمیگردونن؟
    .15 اتاق ها چند نفرست؟ وسایلامون امنیت داره؟ اصلا دوست ندارم کسی وسایلمو بدزده! من که نمیتونم همیشه همه چیزای مهمم رو همرام نگه داشته باشم پس باید چکار کرد؟
    .16 کتابی مقاله ای چیزی نیست که مطالعه کنیم اطلاعات عمومیمون بالا بره در مورد خدمت؟ واسه این میگم که اگه فرمانده یه سوال پرسید ما سریع جواب بدیم تشویقی بگیریم خخخ
    مثلا بگه: کی میدونه پدافند یعنی چی؟ ما سریع بگیم ...
    البته چندتا سایت پیدا کردم ولی همشون تکراری بودن و فقط چند مورد اصطلاحات دوره آموزش رو گفتن. من یه چیز جامع میخوام که در مورد همه چی باشه حتی تفنگ ها، درجه های نظامی و غیره...

.17 کادری ها بیشتر با چه جور آدم هایی حال میکنن؟ یعنی اگه چجوری باشی ازت خوششون میاد؟ (همیشه خندون، اخمو، سرحال، با نظم، سنگین، کم حرف، سرخوش، با علم، احمق، با قابلیت، توسری خور، متدین، خجالتی، شجاع، باهوش، قوی و هیکلی، ورزشکار، ...)

.18 من زیاد آب میخورم (روزی 6 لیتر) و زیاد هم دستشویی میرم، مشکلی نداره؟
    و همینطور هم غذا (روزی 7 وعده) آیا امکان داره اونجا خودمون غذا درست کنیم؟
    یا مثلا دوست دختری، آشپزی چیزی پیدا کنیم که واسمون هر روز غذا بیاره! آیا اجازه میدن از بیرون کسی غذا بفرسته داخل؟ (من باید 20 تا سفیده تخم مرغ بخورم هر روز)

.19 اگه کارمون تا ساعت اداری باشه ]و اگه تو یه شهر دور باشیم[ بعد از ساعت 14 باید کجا بریم؟ یعنی باید خونه بگیریم اونجا؟ یا باید تو همون پادگان بمونیم؟ و یا اختیاریه؟
    .20 و سوال آخر: من بدنسازی کار میکنم، اونجا باشگاهی چیزی نداره؟ با بردن پودر بدنسازی به داخل پادگان مشکلی ندارن؟ ( گلوتامین، پروتئین، مولتی ویتامین، کراتنین، پمپ ) و استروئید ها ( همون آمپول های بدنسازی )
    اگه اجازه نمیدن ببریم، میتونیم قاچاقی ببریم؟ یا هر روز میان چک میکنن وسایلامونو

ببخشید خیلی سوال پرسیدم، ولی اینا کاربردی هستن شاید به درد بقیه بخوره
    اگه لطف کنید جواب های جامع و کاملی بدید ممنون میشم
    هرکس هر موردی رو میدونه جواب بده لطفا
    ممنون از همتون

در آخر اگه کسی آشنایی داره که پول بگیره تا معاف کنه بهم خصوصی بگه
    شیرینی خودشم سر جاشه

1- خیر، مسئله پروژه معمولا برای ارشد و دکتری هست اونم شرایط و ضوابط خاص داره، کمسیون داره و اینطور نیست که همه یه مقاله ترجمه کنن یا بدن ترجمه کنن و بدن و 6 ماه کسر بگیرن!

نمی تونین یکسال و بیشتر کسری بگیرین.

2- امیدی نداشته باشین ولی چون کامپیوتر هستین معمولا به درد میخورین (البته بیشتر در سپاه و ارتش)
    در نظر داشته باشین که فقط شما کامپیوتر نیستین شاید اصلا دیگه نیازی نباشه و شاید هم اصلا داشتن تخصص بعضا دردسر ساز میشه. نسبت به شرایط متفاوته.

3- در صوریتی که یکروز تا سه ماه غیبت داشته باشین 3 ماه اضافه خدمت میخورین.

4- خیلی سخته و پارتی خیلی کلفت میخواد.

5- باید مشخص بشه.

6- تا چند سال قبل میشد ولی الان سیستم هاشون کامپیوتری شده و نمی شه پرونده سازی کرد.

برای 6 ماه کسر بسیج باید 6 سال بسیج فعال باشین (هر سال = 1 ماه)

7- خیر

8- خیر

9- چون بالایی ها خیر بود این هم N/A

10- معمولا نمی تونین کاری بکنین در عوضاونها چون کادری هستن از خجالت شما در میان

اینکه دو نفر پای یه نامه را امضا کنه تو نظام (برای این کارها) جرمه، مستقیم میرین دادگاه نظامی.

در آیین نظامی میگن حتی فرماندهتون یه دستور داد که غیر قانونی بود انجام بدین بعد مسئله را به سلسله مراتب اطلاع بدین.

11- نظام دانشگاه نیست

12- احتمالا اعزام دی باشین

13- 14- 15 - 16 - 17 حالا به اون مرحله برسیدن جواب میدیم.

18- خیلی تو رویا هستی

19- یگان میمونی جز بعضی جاها

20- باز رویا

جمع بندی: با توجه به مسایلی که پرسیدین کارتون سخته.
    Last edited by ice_man_sh; 19-09-2014 at 16:55.

10. 8 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

پست منو نقل قول کردی ولی جواب ندادی!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پست منو نقل قول کردی ولی جواب ندادی!!!
    بله ببخشید

بچه ها سربازی تو دادگستری چطوریه؟
    من دو تا جا سربازای دادگستری را دیدم.

مرکز استان نبود و شهرستان بود.

همون فرماندهی ناجا شهرستان میده، یکی که کلا رسته اش قضایی بود، و ادای خدمت میکرد.

یکی هم با اینکه اداری خدمت نمی کرد ولی خیالش راحت بود، بدون دغدغه خدمت می کرد، دیگه ماموریت و... نداشت و جلو چشم نبود.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من پیش دکتر اولی رفتم یادم رفت بگم واریکوسل هم اضافه کنه ، برم سر کمیسیون میشه بگم اونم معاینه کنن ؟!! یا اینکه میگن تو لیست نیست !
    Last edited by pm1; 19-09-2014 at 17:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فردا کمیسیون دارم :|
    کسی نکته ای داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •