متوجه صفر اضافی نشدم، ببینم چی میشه هرچند گمونم سقف سرعت خیلی کمتر از این باشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متوجه صفر اضافی نشدم، ببینم چی میشه هرچند گمونم سقف سرعت خیلی کمتر از این باشه.
00 رو بولد کردم !!
اون ها رو از لینک بردار و بروتو سایت
kmplayer اول که میخواد اجرا بشه check new version داره اگر به اینترنت وصل باشی
من میدیدم وقتی پینگ خوبه زود اجرا میشه وقتی پینگ وضعیتش خرابه با 2 ثانیه تاخیر اجرا میشه !ولی کاریش نداشتم
امشب موقع دانلود با 32 کانکشن km رو زدم اجرا بشه بعد 10 ثانیه اجرا نشد
دیگه زدم به سیم اخر انداختمش تو فایروال ویندوز الان در صدم ثانیه اجرا میشه
همه جا باید خشونت به کار برد![]()
منظورم صفر اضافی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *1000* کد اینترنت نامحدود یک روزه از ساعت 2 الی7
من اینو زدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *100* ! مورد 4/4 شبانه است(از 2 الی 7) و شامل سه نوع بسته: یک روزه(900مگ) هفتگی(10 گیگ) و ماهانه(22 گیگ).
امروز وصل شدم اینترنت وصل نشد.
چاره ای نیس باید بین دانلود شبانه و اینتنت سالم انتخابی کرد.
تو خدمات 3g فقط و فقط رایتل سرعت عالی میده ایرانسل از اولش گیچ کننده و پیچیده کننده هست فقط بلده اسمس مزاحم کننده بده.قیمت های رایتل خیلی عالین قیمت مودم با تخفیف 57 خورده در حای که ایرانسل بین 60 300 موجوه تازه تعرفه هاشونم متفاوته رایتل به اینترنت 6g ماهانه سرعت حرفه ای 15 تومنه! ایرانسلو خودتون چک کنید تا اون اینترنت 4g که ایرناسل میگه همش تبلیغه!
بهترین نرم افزار مدیتریت کانکشن های ناخواسته net limiter هستش
خود ویندوز + هزاران نرم افزار همیشه به صورت مخفی از اینترنت استفاده میکنن که باید بلاکشون کرد
سرعت دانلود +3G ایرانسل تو محله ی ما حدودا 3 کیلوبایت در ثانیه است... بسته ی 7 روزه خریدم هر روز اینجوری بود... قبل از خریدن بسته بهتره اول تست سرعت بگیرین که مثل من پولتون رو دور نریزین![]()
این مخابرات هم شبانش میخواد بازی دربیاره ، ISP دیگه ای هست که رایگان شبانه داشته باشه ؟؟
ستتون کاملا متعصبانه هست
مودم داریم تا مودم مودم 60 تومنی با 300 تومنی که یکی نیست
البته من اگه بخوام مودم بخرم میرم بازار میخرم نه از ایرانسل یا رایتل
از نظر تعرفه ایرانسل خیلی بهتره شما اصلا از تعرفه ها اطلاع نداری همینجوری یه چیزی میگی
ایرانسل تنوع تعرفه زیادی داره که به درد همه میخوره از وبگردی تا فقط دانلود با قیمت مناسب اما تنها مورد مناسب رایتل همین 3+3 گیگ هست که شما گفتی بقیه اصلا به درد نمیخوره
سرعتی که 4جی ایرانسل میده هیچ اپراتوری نداره البته این مورد به منطقه بستگی داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)