تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2418 از 3745 اولاول ... 1418191823182368240824142415241624172418241924202421242224282468251829183418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,171 به 24,180 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان
    این محدودیت سرعت استانی اعمال میشه ؟
    چون من و blu-ray و یکی از اشناها استان کرمانیم و سه تا شهر متفاوت و هر سه تامون سرعت دانلود شبانه سرویس شهاب روی 500!!!!!!!!!!
    سلام.سرویس 10مگ دارم . سرعت شبانه از سرورهای داخلی مانند سرورهای خارجی محدودشده است و روی سرعت 200 تا 240 در نوسانه!تعجب میکنم بعضیا میگن سرعت سرور داخلیشون بالاست.البته اینو هم بگم فقط روز اولی که اعلام کردن محدودیت سرعت سرورای داخلی را برداشتن سرعتم بالا بود اما بعد از یک روز دوباره روی سرعت 200 محدود شده است.الان چند روزه اینترنت را قطع کردن با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن در حال پیگیرین

2. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من یکی از آشناهامون مخابرات گرگان اینترنت داره که واگذار کرده دست یک شرکت خصوصی حالا این شرکتشون یک قانون گذاشته که اگه حجم دوره تموم بشه دیگه شبانه رایگان حساب نمیشه حتی اگه ترافیک اضافی بخری باید کل دوره رو تمدید کنی خیلی مسخره هست مگه نه؟ ساعات رایگانشم فقط ۵ ساعته ۱ تا ۶ صبح. این قانون مسخره ای که تنظیم مقررات برای ساعات رایگان گذاشته خیلی مسخره هست که میگه هر شرکتی در ساعات رایگان مختاره که هر کار دلش بخواد بکنه در زیر صفحه تعرفه های شرکت ها نوشته که در ساعات رایگان در صورت فراهم بودن بستر مناسب همین در صورت فراهم بودن خودش دیگه دستشون رو باز گذاشته و شکایت هم نمیشه کرد برای ساعات رایگان
    Last edited by sorooshfm; 25-09-2015 at 15:55.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من یکی از آشناهامون مخابرات گرگان اینترنت داره که واگذار کرده دست یک شرکت خصوصی حالا این شرکتشون یک قانون گذاشته که اگه حجم دوره تموم بشه دیگه شبانه رایگان حساب نمیشه حتی اگه ترافیک اضافی بخری باید کل دوره رو تمدید کنی خیلی مسخره هست مگه نه؟ ساعات رایگانشم فقط ۵ ساعته ۱ تا ۶ صبح. این قانون مسخره ای که تنظیم مقررات برای ساعات رایگان گذاشته خیلی مسخره هست که میگه هر شرکتی در ساعات رایگان مختاره که هر کار دلش بخواد بکنه
    داداش شما سرویست کاملا رایگانه شبانش یا 80 درصد؟؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    برای دانلود رایگان چه نکاتی رو باید رعایت کرد تا حجم کم نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    برای دانلود رایگان چه نکاتی رو باید رعایت کرد تا حجم کم نشه
    حداقل ۵ دقیقه بعد از شروع و حداکثر پنج دقیقه قبل از پایان شارژ دانلود کن.همین

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

7. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آسیاتک یوزرای خودشو محدود میکنه (حتی برای سرورای خود آسیاتک) حالا شما از ماکس نت سرویس داری دیگه انتظار زیادی نداشته باش!
    اینطوری نیست من امروز زنگ زدم ماکس نت گفتن دیگه ماکس نت تموم شد و برین وبسایت آسیا تک و سامانه 1544 از این به بعد هم از سرویس های آسیا تک باید خرید و شارژ کنیم . بعدش زنگ زدم 1544 آسیا تک اونها هم تآیید کردن و گفتم مگه خودتون نگفتین محدویت درون شبکه رو برداشتین گفت آره گفتم حتی تو ساعات رایگان گفت درسته حتی در ساعات رایگان منم گفتم پس چرا شب که ساعت 2 میشه کلا نت رو محدود میکنید گفت نباید اینطوری باشه و رسیدگی میکینم و یه سری چرت و پرت در مورد پهنای باند و اینکه شبها سرورهای داخلی شلوغ میشه تحویلم داد. حالا میشه من برم سامانه 195 و با دست خودشون مچ خودشون رو بگیریم به جایی میرسه ؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش شما سرویست کاملا رایگانه شبانش یا 80 درصد؟؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    خودم که مشهدم آسیاتک دارم داشتم اینترنت دیگه رو میگفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام سرویس های 4 مگ سرعت دانلود شبانشون از سرور داخلی و خارجی روی چنده ؟ سرعتشون توی روز روی چنده ؟
    من ماهانه 30 گیگ نیاز دارم که سرویس 4 مگ رو با 30 گیگ میدن و سرویس 10 مگ با 20 یا 40 گیگ در ماه داره که هیچ کدون به درد من نمی خوره و مجبورم سرویس 4 مگ بگیرم

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان سرویس های نامحدود آسیا تک هم شامل حذف محدویت سرعت درون شبکه میشن ؟ یعنی سرعت دانلود از سرورهای داخلی اسیا تک بالا هستش دیگه و محدودیتی نداره دیگه ؟ مد نظرم فقط ارتباطات درون شبکه هست . اگه کسی از این سرویس ها استفاده کرده راهنمایی کنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ما که کرمانیم سرعت شبا همیشه روی 90 هست فقط دو شب در ماه میاد روی 500 ! نمیدونم جریان اون دو شب چیه !
    من حدود 3 سال پیش آسیاتک داشتم. اون موقع تازه چند ماهی بود که آسیاتک سرعت سرویس‌هاش رو افزایش داده بود و خط من رو روی 6مگابیت بسته بود. سرعت دانلود روزانه‌ام تا700 کیلوبایت هم می‌رسید. اوائلش شبانه رایگان هم حداقل تا 500 - 600 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای خارجی سرعت می‌داد. اما بعد از یکی دو ماه شبانه من فیکس شد روی 128 کیلوبایت (نصف سرعت اسمی سرویس 2مگابیتم). اون موقع هم مثل شما بعضی شبا سرعت شبانه رایگان بدون محدودیت بود. (برای من هفته‌ای حداقل 1 شب بدون محدودیت بود.)

به نظرم این به دو دلیل می‌تونه باشه:
    یا محدودیت‌های شبانه به صورت بازه‌های هفته‌ای یا 10 روز اعمال می‌شه. یعنی بعد از اتمام دوره محدودیت ریست می‌شه. شما یه شب دانلود با سرعت بالا و حجم زیاد می‌کنی دوباره محدودیت اعمال می‌شه.

یا روی بعضی از IPها محدودیت سرعت شبانه رایگان اعمال نمی‌شه. حالا شانسیه که به شما اون IPها بخوره یا نه.

من خودم فکر می‌کنم که حالت دوم محتمل‌تره. (چون ظاهراً «آزاد شدن سرعت دانلود شبانه رایگان در بعضی شب‌ها» برای همه اتفاق نمی‌افته.)

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •