سلام. ممنون از نظرتون. بله، درسته، بنده هم تقریباً دانلود خاصی انجام نمیدم. اگرمحتوای حجیم مثل یک فیلم یا انیمیشن Full HD یا بالاتر باشه، معمولاً پیشنهاد دوستام هست که دانلود کنم و خودم به ندرت سمت دانلود محتوای حجیم میرم. صرفاً علاقه به مباحث عملی حوزهی مخابرات و نیز به اشتراک گذاری نتایج قابل توجه با دیگران هست که باعث میشه در این زمینه های مخابراتی فعال باشم.
سلام. متاسفانه الان من این مکان نیستم. اگر فردا شد برای شما از سرورهای خارجی هم تست میگیرم. یک موضوعی را میخواستم بگم و اون اینکه این سرعت مطمئناً با همه ی سرورها نیست و این موضوع هم لزوماً ربطی به کشور ایران نداره که سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارجی پایین میاد. اول از همه که ایرانسل ثابت کرده که برخلاف اپراتورهای دیگه ی اینترنت ADSL، سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارج از کشور معمولاً بالا هست و اگر مشکلی باشه از شبکه داخل ایران نیست در این حالت. ثانیاً، شما تست های سرعت اینترنت کشورهای مطرح دیگه را در یوتیوب اگه ببینید متوجه میشید که این کاهش سرعت اینترنت با سرورهای خارج از یک کشور فقط مربوط به ما نیست و بسته به پهنای باند سرور، پینگ تایم وعوامل دیگه سرعت آپلود و دانلود با یک سرور کاهش پیدا میکنه. من تست های سرعتی را دیدم قبلا در یوتیوب که اتصال فیبر نوری ۱۰۰ مگابیت بر ثاینه در توکیو ژاپن، با سرور توکیو سرعت تقریباً همان ۱۰۰ مگ را داشت و با سروری در آمریکا پینگ تایم ۱۲۸ میلی ثانیه و سرعت دانلود ۱۵ مگابیت بر ثانیه داشت! پس شما میبینید که در یک کشور مطرح و قدرتمند در زمینه اینترنت هم سرعت دانلود از سرورهای خارجی کاهش پیدا میکنه و این مربوط به شبکه داخل همون کشور نیست!