زمان ما که خدمت 18 ماه بود 30 روز بود که من هم همش رو استفاده کردم like a boss : دی
اما الان که خدمت شده 21 ماه شاید این هم بیشتر شده باشه
زمان ما که خدمت 18 ماه بود 30 روز بود که من هم همش رو استفاده کردم like a boss : دی
اما الان که خدمت شده 21 ماه شاید این هم بیشتر شده باشه
45 روز مال قانون قدیم بود(3-2سال پیش)
الان سی روزه
سلام دوستان خوبم
من ترم آخر دوره فوق لیسانس هستم ، رشته ام زبان انگلیسی هست (آموزش زبان انگلیسی) ، 24 ساله هستم
می خوام برای امریه اقدام کنم ولی هیچ اطلاعی ندارم، لطفا کمکم کنید
برای رشته من کدوم سازمان ها امریه قبول می کنند؟
آیا موسسات خصوصی هم امریه می گیرند؟
آره به منظور سپاس و قدردانی از دوستانی که غیبت دارن براشون کسر در نظر گرفتن
کسر ایثارگری برای متولدین 72 و ماقبل بدون غیبت و یا با غیبت به شرط اعزام تا پایان سال 93 هست که پدرشون در جبهه و مناطق درگیر حضور داشته/
البته یه عده این مسئله را با خدمت در زمان جبهه اشتباه میگیرن، خدمت در جبهه نه در زمان جبهه.
من 30 روز اطلاع دارم.
رشته های زبان با توجه به ماهیتشون در امریه پذیرش زیادی ندارن ...نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا قرار گاه خاتم اکثرا تا حدود90 درصد رشته های مهندسی میگیره...
شرکت نفت هم مهندسی میگیره بیشتر....
میمونه آموزش پرورش و یه سری ارگان های دولتی مثل وزارت کار و ...
اونا هم نمیشه خیلی روشون حسابی باز کرد .
امریه برای گروه پزشکی که در دانشکده های خوب فارغ التحصیل شدن خیلی خیلی اسونه ... مثلا درمانگاه بقیه الله شیراز و مسلمین شیفت بعد از ظهر 50 تا 60 درصد دکتراش سرباز هستند ...
برای گروه های مهندسی یکمی سخت تره امریه شدن و برای گروه علوم انسانی هم تقریبا صفر ... مگر رشته های خیلی تاپ.![]()
سلام، دوستان هیچ راهی نداره از معاف از رزمی انصراف بدم؟ دکتر متخصص دید و امضا کرد رفت، گفتن یکشنبه بیا نظام وظیفه، هنوزم امیدی هست که کنسلش کنم؟ کمیسیون هست بعد این؟ میشه بگم هیچیم نیست نمی خوام؟ من می خوام برم سپاه با این وضع برم نمیدارن
خدمت 21 ماهه من هم تموم شد
با اینکه پنج شنبه و جمعه تعطیل بودیم و ساعت کاریمون تا 2 بعدازظهر بود ولی خیلی دیر گذشت
منظور همون عملیات پیاده
واسه 31 شهریور همش داریم رژه میریم
اسمشو کد رژه میذاشتن بهتر بود
یه پیشنهادی به دوستان:
زیاد در مورد امریه و... دچار رویا نشین تا بعدا تاسف بخورید
اخباری قبلا داشتیم
این مقام انتظامی در پاسخ به سئوال دیگری در مورد اینکه آیا سازمان، ساز و کاری برای ساماندهی بحث جذب سرباز به صورت امریه در دستور کار دارد نیز گفت: امریه یک روش مشخص دارد و مطابق آن ارگانها و سازمانهای دولتی با توجه به سهمیهای که از ستاد کل نیروهای مسلح گرفتهاند میتوانند، سربازانی را به کارگیری کنند.
وی ادامه داد: آنچه مشخص است طبق اطلاع من با توجه به نیاز نیروهای مسلح در مقطع کنونی، ممکن است تعداد امریه بگیرها کمتر شود.
رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا توضیح داد: در قانون هم پیش بینی شده نیروهای مسلح در صورتی که به توان آنها خللی وارد نشود میتوانند نیروهای خود را در اختیار دولت و ارگانهای دولتی قرار دهند. بنابراین با توجه به اینکه تعداد نیروهای سرباز کمتر شده این امکان وجود دارد که جذب سرباز به صورت امریه کاهش یابد.
و در خبر دیگری که من پیدا نکردم صحبت از کاهش 70-80 درصدی امریه بود.
یعنی تعداد خیلی کمی اون هم اکثرا با پارتی شانس امریه دارن، اینطور نیست که هر کسی بتونه امریه بگیره.
در ضمن مدت زمان خدمت برای امریه 24 ماه هست و کسری هم محسوب نمیشه.
سلام
من تا حالا بسیج و این چیزها نرفتم
میگم یک دوره میرن دیگه اموزشی نمیرن. این جریانش چیه؟ چند روز هست دوره اش؟
برای بسیجی های فعال هست؟ باید چقدر بسیجی فعال باشی تا این دوره بشه رفت؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)