تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2416 از 4105 اولاول ... 1416191623162366240624122413241424152416241724182419242024262466251629163416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,151 به 24,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز سلام ممنون بابت پاسخ کامل وجامع واینکه وقت و حوصله به خرج دادین و کامل راهنمایی کردین. اگر امکان داره این چند مورد رو هم راهنمایی بفرمایین: 1 کلا جذب حین خدمت توی ارگانهای مختلف به چه شکلیه مخصوصا ناجا و سپاه که خودتون حضور داشتین؟آیا داشتن غیبت مانعی محسوب میشه؟اگر جواب مثبت هست آیا بعد از پایان خدمت میشه اقدام کرد؟ 2 من که بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام دارم طبق دفترچه به دادگاه معرفی میشم؟و اونجا مجازات چیه؟ 3 من تک فرزند ذکور خانواده هستم این چه امتیازاتی داره؟و آیا داشتن غیبت مانع استفاده از این مورد میشه؟ 4 آیا شانسی برای افتادن توی سپاه در تقسیم نظام وظیفه هم هست؟ شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. باز هم تشکر فراوان
    با سلام
    و با اجازه از آقا امین.
    بله غیبت مانعی اساسی برای خدمت در سپاه محسوب میشه و اگر غیبت دارید پذیرش سپاه رو بیخیال شید .
    این مساله به این معنا نیست که شما 100 درصد در سپاه خدمت نمیکنید اما به این معنی هست که صد درصد سپاه شما رو پذیرش نمیکنه ... مگر که جایی خالی بشه یا ... که شما بری سپاه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=3196

معمولا جذب ذر این ارگان ها برای افراد مساله دار مثل شما سخت تر هست و احتمال اینکه بگن شما باید تا آخر خدمتت رو ادامه بدی وبعد جذب بشی وجود داره اما در نظام صد درصدی وجود نداره ...
    موفق باشید.
    Last edited by مُعین; 17-09-2014 at 15:10.

2. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوست عزیز سلام ممنون بابت پاسخ کامل وجامع واینکه وقت و حوصله به خرج دادین و کامل راهنمایی کردین. اگر امکان داره این چند مورد رو هم راهنمایی بفرمایین: 1 کلا جذب حین خدمت توی ارگانهای مختلف به چه شکلیه مخصوصا ناجا و سپاه که خودتون حضور داشتین؟آیا داشتن غیبت مانعی محسوب میشه؟اگر جواب مثبت هست آیا بعد از پایان خدمت میشه اقدام کرد؟ 2 من که بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام دارم طبق دفترچه به دادگاه معرفی میشم؟و اونجا مجازات چیه؟ 3 من تک فرزند ذکور خانواده هستم این چه امتیازاتی داره؟و آیا داشتن غیبت مانع استفاده از این مورد میشه؟ 4 آیا شانسی برای افتادن توی سپاه در تقسیم نظام وظیفه هم هست؟ شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. باز هم تشکر فراوان
    والله این مورد رو خودم اقدام نکردم ، ببینم چجوریه ، ولی از زبون یکی دو تا از بچه هایی که حین خدمت رفتن جذب شدن ، اینطور برداشت کردم که روند جذبت سریعتر و راحتتره ولی به اونصورت امتیاز مثبتی نداره ، یعنی کسی که الان سربازه و بخواد جذب بشه ، به جهت پرونده هایی که توی رده های بالاتر واسش تشکیل شده ، و استعلامی که اونا از رده های پایینتر میکنن ، اگه مشکلی از نظر اطلاعاتی و انضباطی و قانونی نداشته باشه ، مراحل گزینشش سریعتر انجام میشه ، ولی الزاما این نیست که طرف پیش خودش حساب کنه چون سربازه ، اونا هم یه امتیاز مثبت واسش قائل میشن و میگن بچه خوبیه باید حتما بیاریمش تو نظام استخدامش کنیم ، البته بازم میگم این برداشت خودمه ، صحتش رو نمیدونم تا چه حد درست باشه

فکر نمیکنم ، یعنی تا جایی مشکل ایجاد نمیکنه ، که سن شما از سن استخدامی مجاز بیشتر نباشه ، مثلا فراخوان میدن که امسال از متولدین 72 تا 75 در مقطع دیپلم واسه استخدام دعوت به عمل میاد ، و اگه کسی سربازی هم رفته باشه ، مدت سربازی به حداکثر سن مجاز افزوده میشه ، حالا اگه شما با احتساب مدت غیبت توی این بازه ی سنی باشی ، قاعدتا نباید مشکلی ایجاد کنه

تا جایی که میدونم واسه اضافه دفترچه ای و غیبت قبل از اعزام دادسرا نمیفرستن ، و اون در صورتی که طرف اعزام شده باشه و بعد ترک خدمت کنه (سرباز فراری) ،من رفیقم متولد 64 بود سال 91 اعزام شد(لیسانس) ، ولی به خاطر غیبت بیش از یک سالش ، دادسرا نرفت ، ولی خب 6 ماه اضافه دفترچه ای میخوری (که البته احتمال عفو رهبری به صورت کلی یا بخشی از این 6 ماه واسه مناسبت هایی مث 22 بهمن هست)

احتمال اینکه شهر خودت خدمت کنی رو افزایش میده ، و غیبت هم تاثیری نداره تو این قضیه

اگه منظورت بدون پذیرش و ایناست ، بله احتمالش هست ، ولی احتمالش کمه ، شاید توی خوشبینانه ترین حالت 15-10 درصد از سربازای سپاه

با سلام
    و با اجازه از آقا امین.
    بله غیبت مانعی اساسی برای خدمت در سپاه محسوب میشه و اگر غیبت دارید پذیرش سپاه رو بیخیال شید .
    این مساله به این معنا نیست که شما 100 درصد در سپاه خدمت نمیکنید اما به این معنی هست که صد درصد سپاه شما رو پذیرش نمیکنه ... مگر که جایی خالی بشه یا ... که شما بری سپاه .
    اجازه ما هم دست شماست
    توی پست قبلی طول کـــ ، ببخشید عرض کردم که در شرایط بدون پارتی و اینکه شما رو حساب سوابق بسیج بخواین برید توی یه پادگان و پذیرش بشین ، ممکنه مشکل ساز بشه ، و مثلا مسئول کارگزینی از شما خوشش نیاد و بگه که چون غیبت داری نمیتونیم پذیرشت کنیم ، ولی اینا همه بهانه های دهن پر کنه ، و با پارتی خیلی راحت میشه از روی این به اصطلاح قوانین رد شد ، اگه اینجوری باشه توی سپاه نباید سربازی وجود داشته باشه که اضافه دفترچه ای داره ، در صورتی که من خیلی ها رو تو پادگان میبینم که اضافه دفترچه ای دارن به خاطر همین غیبت های قبل از اعزام...
    Last edited by amin khan; 17-09-2014 at 15:24.

4. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

روم نمیشه چیه؟! پاشو برو بسیج فعالیت کن حداقل کسری خدمت بگیری!!!! (البته اونطور که شنیدم در دانشگاه معمولا فعال نمیدن مگر این که آشنا داشته باشی. باز بپرس از بچه ها ببین چی میگن)
    ارزش که داره اگر بتونی پرونده ای درست کنی که کسری خدمت داشته باشه. اگر هم فعال بگیری میتونی دوره تکمیلی بری که در صورتی که آموزشی سپاه باشی، کلا آموزشی میپره، اگر هم غیر از سپاه باشی دو ماه کسر خدمت برات داره
    اشتباه نکنم خدمت امریه 24 ماه هستش. واسه امریه باید اول مشخص کنی کجا میخوای کار کنی (مثلا فنی حرفه ای). بعد باید از طریق سازمان وظیفه عمومی و سازمان مربوطه (مثلا فنی حرفه ای کشور) اقدامات لازم رو انجام بدی. خودشون خوب راهنماییت میکنن. معمولا مصاحبه رو در شهر خودت انجام میدن ولی احتمال 50% هم هست که برای مصاحبه بیافتی تهران. مصاحبه هم شامل سوالات دینی، عقیدتی، سیاسی و اطلاعات عمومی هست. فقط یه نکته خیلی خیلی مهم:
    هرگز هرگز هرگز در مصاحبه گزینش امریه با شخص مصاحبه کننده رو راست نباش! در جهت منافع خودت فقط دروغ بگو!!! چون راست بگی بر علیه خودت استفاده میکنن و رد میشی...
    بنده خدا رفیقم این همه راه کوبید اومد تهران. گزینش کننده پرسید پارسال تابستون چند روز روزه گرفتی؟ راستشو به اون مردک مصاحبه کننده گفت. گفتش که به جز 10 روز بقیه رو گرفتم. پرسید چرا اون 10 روز رو نگرفتی؟ رفیقم گفت که مریض بودم و شرایطشو نداشتم (خدایی توی دمای 60 درجه اهواز روزه گرفتن خیلی مردونگی میخواد). هیچی... مرتیکه خر سر همین مساله ردش کرد! دو دفعه اعتراض کردیم جواب نگرفتیم آخرش من به مسئولش با عصبانیت گفتم شماها لیاقت شخص راستگو رو ندارید! لیاقتتون دروغ و دغله و بس! طرف هیچی نداشت بگه سکوت کرد. ما هم برگشتیم
    دوست عزیز بنده عرض کنم شما مطمئن باش و باز هم میگم مطمئن باش اگر شخصی بدرد بخور برای امریه باشه زیر ابروش رو هم برداشته باشه و با روسری هم بره پذیرشش میکنن! .
    بقیشو حذف کردم ... خدای نکرده توهینی نباشه به کسی ...
    همگی موفق باشید .
    Last edited by مُعین; 17-09-2014 at 15:43.

6. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وی پست قبلی طول کـــ ، ببخشید عرض کردم که در شرایط بدون پارتی و اینکه شما رو حساب سوابق بسیج بخواین برید توی یه پادگان و پذیرش بشین ، ممکنه مشکل ساز بشه ، و مثلا مسئول کارگزینی از شما خوشش نیاد و بگه که چون غیبت داری نمیتونیم پذیرشت کنیم ، ولی اینا همه بهانه های دهن پر کنه ، و با پارتی خیلی راحت میشه از روی این به اصطلاح قوانین رد شد ، اگه اینجوری باشه توی سپاه نباید سربازی وجود داشته باشه که اضافه دفترچه ای داره ، در صورتی که من خیلی ها رو تو پادگان میبینم که اضافه دفترچه ای دارن به خاطر همین غیبت های قبل از اعزام...
    خودمون هم زیاد داشتیم و به همین خاطر گفتم در نظام صد درصدی وجود نداره ...
    اما در حال حاضر که نظام وظیفه طبق این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمناً رده های سپاه مجاز به پذیرش مشمولان غایبی که در دوره های قبلی اعزام شرکت ننموده اند نمی باشند.ََ
    میگه غیبت دار ها پذیرش نمیشن ... نه اینکه صد درصد نمیفتن توی سپاه ... البته والا سپاه خیلی هم اش دهن سوزی نیستا مگر برخی مراکز وسط شهرش که اگر اونا هم پادگان خارج از محدوده شهر زیر نظرشون نباشه ... و نخوان به اونجا نیرو بدن که اگر اینطور باشه که اکثرا هم هست دیگه دعا میکنن که کاشکی بشه به انتظامی انتقالی گرفت

8. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا:

کسرخدمت ایثارگری شامل مشمولان غایب می‌شود

مشمولان متولد 1372 و ما قبل که تا پایان سال 1390 به سن مشمولیت رسیده و به خدمت اعزام نشده و دارای غیبت هستند اگر تا پایان سال 93 خود را معرفی کرده و به خدمت اعزام شوند در شمول مقررات کسرخدمت ایثارگران قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار انتظامی فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حجت اله واعظی نژاد، معاون مشمولان و امور معافیت های این سازمان بیان داشت: برابر ابلاغیه اخیر ستاد کل نیروهای مسلح، همه مشمولان متولد 1372 و ما قبل که تا پایان سال 1390 به سن مشمولیت رسیده و به دلایلی تا کنون به خدمت اعزام نشده و دارای غیبت هستند چنانچه تا پایان سال 93 خود را معرفی کرده و به خدمت اعزام شوند در شمول مقررات کسر خدمت ایثارگران مصوب سال90 قرار می گیرند.

وی تصریح کرد: مشمولان غایب مورد اشاره که از اول فروردین 1394 و بعد آن، به خدمت اعزام شوند نمی‌توانند از کسر خدمت ایثارگری سال 90 استفاده کنند.

واعظی نژاد یاد آور شد: مقررات کسر خدمت ایثارگری مصوب سال 90، برای مشمولان غیر غایب متولد سال 1372 و ما قبل که به دلایل قانونی مانند ادامه تحصیل تاکنون به خدمت اعزام نشده و در آینده در مهلت های قانونی به خدمت اعزام می شوند کماکان به قوت خود باقی است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه مهلت داده شده جهت بهره مندی از تسهیلات کسر خدمت برای مشمولان غایب تا پایان سال 93 است و قابل تمدید نیست، افزود: مشمولان غایب برای بهره مندی از تسهیلات مذکور در اولین فرصت ممکن درخواست خود را برای اعزام به خدمت، از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به ثبت رسانند تا امکان اعزام آنان تا پایان سال 93 فراهم شود زیرا ملاک بهره مندی از تسهیلات کسر خدمت برای مشمولان غایب اعزام به خدمت آنان در سال 93 است.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشمولان متولد 1372 و ما قبل که تا پایان سال 1390 به سن مشمولیت رسیده و به خدمت اعزام نشده و دارای غیبت هستند اگر تا پایان سال 93 خود را معرفی کرده و به خدمت اعزام شوند در شمول مقررات کسرخدمت ایثارگران قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار انتظامی فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حجت اله واعظی نژاد، معاون مشمولان و امور معافیت های این سازمان بیان داشت: برابر ابلاغیه اخیر ستاد کل نیروهای مسلح، همه مشمولان متولد 1372 و ما قبل که تا پایان سال 1390 به سن مشمولیت رسیده و به دلایلی تا کنون به خدمت اعزام نشده و دارای غیبت هستند چنانچه تا پایان سال 93 خود را معرفی کرده و به خدمت اعزام شوند در شمول مقررات کسر خدمت ایثارگران مصوب سال90 قرار می گیرند.

وی تصریح کرد: مشمولان غایب مورد اشاره که از اول فروردین 1394 و بعد آن، به خدمت اعزام شوند نمی‌توانند از کسر خدمت ایثارگری سال 90 استفاده کنند.

واعظی نژاد یاد آور شد: مقررات کسر خدمت ایثارگری مصوب سال 90، برای مشمولان غیر غایب متولد سال 1372 و ما قبل که به دلایل قانونی مانند ادامه تحصیل تاکنون به خدمت اعزام نشده و در آینده در مهلت های قانونی به خدمت اعزام می شوند کماکان به قوت خود باقی است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه مهلت داده شده جهت بهره مندی از تسهیلات کسر خدمت برای مشمولان غایب تا پایان سال 93 است و قابل تمدید نیست، افزود: مشمولان غایب برای بهره مندی از تسهیلات مذکور در اولین فرصت ممکن درخواست خود را برای اعزام به خدمت، از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به ثبت رسانند تا امکان اعزام آنان تا پایان سال 93 فراهم شود زیرا ملاک بهره مندی از تسهیلات کسر خدمت برای مشمولان غایب اعزام به خدمت آنان در سال 93 است.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر یه خورده اخلاقشون رو درست میکردن ... و توی پادگان ها با سرباز مثل آدم و نه مثل خر حمال رفتار نمیکردن ...
    نمیخواست این امتیازات رو حتی در نظر بگیرن برای هیچ کسی ... چه برسه به کسانی که غیبت دارن و ... فراری اند و...
    اما متاسفانه در برخی مراکز یعنی 90 درصد یگان ها رفتار با سرباز به خصوص سرباز دیپلمه به گونه ای هست که انگار این افراد قاتل و بی شعور و دزد بودن بلا به نسبت ...
    اگر رفتار ها اصلاح میشد همین شخص دیپلمه میرفت و خدمت میکرد نه اینکه پدر و مادر رو مینداخت توی مضیغه که بره دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و... که سربازیش مثلا راحت تر باشه ... غافل از اینکه میاد توی پادگان و حسرت سرباز دیپلمه ی معاف از رزم و سرباز دیپلمه ی پارتی دار رو میخوره! ...
    این سربازی کلا مبناش مساله دار هست ! گاها به ما طوری رفتار میشد که انگار گله ی گوسفند هستیم و نه انسان! ... اگر این مسایل درست میشد و مدت خدمت رو هم یه مقداری جوانمردانه تر میکردن الان از زیاد بودن سرباز مینالیدن نه کمبود اون! چون بیشتر از مساله کاهش جمعیت و ... مساله ترس جوون ها هست که نیمزاره برن خدمت! ... شخصا توی محلمون تعداد افرادی که میشناسم و سنشون چند سال از خدمت گذشته و به خاطر مسایلی اینچنینی نمیرن خدمت خیلی زیاده ... ! یکی خودش رو با ماشین سرگرم کرده ... شخصی دیگه با دانشگاه ازاد ... کسی دیگه با کاری با برجی 500 تومن ... و ...
    Last edited by مُعین; 18-09-2014 at 06:47.

12. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این کثر خدمت ایثارگری چیه? یعنی هر کس غیبت داشته بهش کثر خدمت میدن? یا فقط کسای که مثلا فرزند شهید بودن?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من 92/05/30فارغ التحصیل شدم با مدرک کاردانی حالا تاریخ اعزامم 93/08/01 خورده بدون غیبت هستم برای ثبتنام کارشناسی ناپیوسته بدون ازمون دانشگاه ازاد معافیت تحصیلی برای من صادر میشه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 92/05/30فارغ التحصیل شدم با مدرک کاردانی حالا تاریخ اعزامم 93/08/01 خورده بدون غیبت هستم برای ثبتنام کارشناسی ناپیوسته بدون ازمون دانشگاه ازاد معافیت تحصیلی برای من صادر میشه؟
    مشکلی نیست دوست عزیز اگر غیبت ندارید میتونید ثبت نام کنید خود دانشگاه کارهای معافیت تحصیلی رو برای شما انجام میده

این کثر خدمت ایثارگری چیه? یعنی هر کس غیبت داشته بهش کثر خدمت میدن? یا فقط کسای که مثلا فرزند شهید بودن?
    طبیعتا افرادی که مشمول اینگونه کسر خدمت میشوند میتوانند از این کسری استفاده کنند نه همه افراد !
    پست اول درمورد این کسری توضیح داده شده

16. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مرخصی استعلاجی گرفتن در طول خدمت 30 روز هست مجاز یا 45 روز؟ من فکر می کردم 30 روز باشه ولی عده ای اصرار داشتند که 45 روزه. نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •