حیف.
یاد اون موقع بخیر.
اینترنت رایگان ایرانسل با پراکسی.
خیلی حال میداد.
Sent from my K00E
حیف.
یاد اون موقع بخیر.
اینترنت رایگان ایرانسل با پراکسی.
خیلی حال میداد.
Sent from my K00E
اقا محمد برنامه کار میکنه ولی باید برای هر عملیلت یک 10 دقیقه یک ربعی صبر کنی.من دیروز سرویس شدم تا یک بسته زاغارت 2 تومنی بخرم.بار اولم بود که اصلا از سیمکارت اعتباری استفاده میکردم مثل ادمایی بودم که تازه از غار اومده بیرون.پستهای دیروزم هستم خیلی ضایع بازی دراوردم.چرا برنامه کار نمیکنه؟؟ نمیشه واردش شد
راه دیگه ای نداره بسته نامحدود بگیریم
کلا برنامه شون خیلی کند هست.
اقا مرسی از راهنماییت.این سه سایزه نیست فقط سه پانچه هست ولی اون سیمی که همراه مودم اشانتیون دادند سه سایزه هست ، سه تا برش داره اصلا ظاهرش با این کلا فرق داره.فکر کنم مشکلم بخاطر همین سیمکارته باشه.چون مودم رو هم ریست فکتوری کردم باز حل نشد.مطمئنم دکل 4g هست چون تو سرچ دستی پیدا میکنه مودم ولی بهش کانکت نمیشه.الان فقط تنها مورد سیمکارت میمونهسه سایز بودن سیم کارت تو عکس معلوم نیست به نظر معمولی میاد .
اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست
اقا برای استفاده از بسته ساعتی شبانه نامحدود باید فعالش کرد؟ من بسته رو دیروز خریدم الان زدم دانلود (بعد از ساعت 2 بامداد زدم دانلود) حدود 40 مگ دانلود کرد بعد متوقف شد بعدش دیگه حتی سایتها رو هم باز نکرد.بنظرم تو همون چند دقیقه هم که 40 مگ دان کرده از شارژی که داشته استفاده کرده.چه جوری باید شبانه رو فعال کنم؟
ديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن
ببین سه سایزه همین جدیدهاست ، هر سایز اون پلاستیکهاش میره کنار.فکر کنم خشاب خور مودمها و گوشیها متفاوت هست برای این اینجوری میسازند.سایز اخرش تقریبا فقط همون بخش چیپش که طلایی رنگ هست میمونه.اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست
سیم عکس من سه پانچه هست ولی انقدر کیفیت دوربینم داغون هست نتونستم فوکوس کنم
مرسیديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن
خرید رو که پریروز انجام دادم از طریق برنامه ایرانسل من.الان پس سیمکارت رو باید از مودم دربیارم دوباره بندازم گوشی.چقدر سخته این جابجایی سیمکارت
سیمکارت رو زدم تو گوشی تو برنامه ایرانسل من میگه موجودی 0 ریال!من 5 تومان خرید کرده بودم که 2 تومانش برای نت نامحدود شبانه بود.طرح من رو زده "طرح پایه ثانیه ای".
بسته فعال رو پیدا نمیکنم تو منوها!
اقا فهمیدم چی شده.تو تاریخچه رفتم دیدم تاریخ انقضا بسته همون دیشب بود (چون پریروز خریده بودم) امروز هم که دانلود کرده از اعتبارم کسر کرده که صفر شده.5 تومان پرید
راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟
Last edited by GHAGHALEELEE; 15-09-2016 at 01:42.
نه لازم نيست سيم مارت در بياري
برنامه ايرانسل من احتياجي به تعويض سيم كارت نداره كه يوزر پسوررود ميزني ميره تو ديگه
براي دانلود هر شب بايد بخري!
ماهيانه نيست كه [emoji3]
هر شب كه ميخري مال همون شب هست
سیمکارت های سه سایزه که 4 جی هم هستن باید این شکل باشن :
برای شما خیلی شبیه سیمکارت های معمولی نسل قبلی میمونه
بچه ها این سوال ما رو هم میتونید جواب بدید؟راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)