تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2415 از 4105 اولاول ... 1415191523152365240524112412241324142415241624172418241924252465251529153415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,141 به 24,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام

اگه تو دانشگاهی قبول بشم و معافیت تحصیلی بگیریم و بعدش اقدام به گرفتن معافیت پزشکی کنم و قبول نکنن معافیت تحصیلیم هم لغو میشه؟
    سلام
    نه. شما تا پایان مدت اعتبار معافیت تحصیلی کلا معاف هستی. پس با خیال راحت کاراتو بکن.

اره - سربازی شده خونه خاله - شما کی سرباز بودی؟؟
    هیچ کاری با سرباز نمیکنن دو روز که هیچی 1 هفته هم غیبت کنه کاری نمیکنن مگر همین اذیت کردن مثل ندادن مرخصی و نگهبانی دادن و ....
    کدوم هتل تشریف داشتی شما؟ بگو که ما هم بریم همون هتل! (یعنی هتل تر از 02 تهران داریم اصلا؟؟؟؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به هر حال همین سپاه پادگان داره که به علت برخی مسایل هفته ای یه بار مرخصی میدن! وضعیتی بد تر از آموزشی ! فرض کن بخوای با قانون حاضر 21 ماه اینطوری خدمت کنی! اشخاصی که ساکن شهری بودن که اون پادگان توش بود میرفتن و التماس میکردن که بندازنشون یه شهر دیگه که حداقل خدمتشون کمتر شه! چون عملا هیچ فرقی با توی مرز و ... نداشت .
    از نقاط مرزی و حیاتی کشور خبر دارید ؟ برخی نقاط طوری هستند که سرباز اگر بتونه انتقالی بگیره باور نمیکنی که در و دیوار پادگان شهر رو بوسه بارون میکنه! . همین سپاهی که رو میگم که همه توی سر میزنن برای پذیرشش !
    همین سپاه اختیار این رو داره که به سرباز مرخصی روزانه نده! و بگه وقت استراحتت رو توی پادگان بگذرون و فقط مرخصی استحقاقی برو ! کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره!.
    همه پادگان های سپاه پادگان های وسط شهر نیستن که از آمادگی و کودکستان بد تر هستن! و راس ساعت دو اگر سرباز نیاد خونه انگار آسمون به زمین اومده! خداوکیلی فکر هم میکنن که دارن خدمت میکنن! ( بنده کلا با خدمت مخالفم ! ولی این طور خدمتی که طرف هر روز ساعت دو خونش نشسته چه فرقی با مدرسه داره ؟؟ شاید اگر من هم سربازی نکرده بودم این حرف رو نمیزدم! ) ....سپاه اگر این چیزا رو داره نقاطی رو هم تحت نظر داره که کادر رسمی نمیتونه هفته ای یه بار هم زن و بچش رو ببینه! توی همین سپاهی که برابری و برادری حاکم هست مثلا ... چه برسه به سرباز . و اما وقتی ایده ای غلط در ذهن برخی تداعی شد پاک کردنش قریب به محال هست.
    رفیق ! من الان فوق لیسانس قبول شدم واز این ترم دانشجو ارشد میشم . تا حالا بسیج نرفتم ( الان هم روم نمیشه یارو میگه کارش که گیر افتاده یاد بسیج افتاده )

به نظرت ارزشش رو داره الان برم تا 2 سال دیگه ؟

واسه امریه باید چکار کرد ؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

رفیق ! من الان فوق لیسانس قبول شدم واز این ترم دانشجو ارشد میشم . تا حالا بسیج نرفتم ( الان هم روم نمیشه یارو میگه کارش که گیر افتاده یاد بسیج افتاده )

به نظرت ارزشش رو داره الان برم تا 2 سال دیگه ؟

واسه امریه باید چکار کرد ؟
    روم نمیشه چیه؟! پاشو برو بسیج فعالیت کن حداقل کسری خدمت بگیری!!!! (البته اونطور که شنیدم در دانشگاه معمولا فعال نمیدن مگر این که آشنا داشته باشی. باز بپرس از بچه ها ببین چی میگن)
    ارزش که داره اگر بتونی پرونده ای درست کنی که کسری خدمت داشته باشه. اگر هم فعال بگیری میتونی دوره تکمیلی بری که در صورتی که آموزشی سپاه باشی، کلا آموزشی میپره، اگر هم غیر از سپاه باشی دو ماه کسر خدمت برات داره
    اشتباه نکنم خدمت امریه 24 ماه هستش. واسه امریه باید اول مشخص کنی کجا میخوای کار کنی (مثلا فنی حرفه ای). بعد باید از طریق سازمان وظیفه عمومی و سازمان مربوطه (مثلا فنی حرفه ای کشور) اقدامات لازم رو انجام بدی. خودشون خوب راهنماییت میکنن. معمولا مصاحبه رو در شهر خودت انجام میدن ولی احتمال 50% هم هست که برای مصاحبه بیافتی تهران. مصاحبه هم شامل سوالات دینی، عقیدتی، سیاسی و اطلاعات عمومی هست. فقط یه نکته خیلی خیلی مهم:
    هرگز هرگز هرگز در مصاحبه گزینش امریه با شخص مصاحبه کننده رو راست نباش! در جهت منافع خودت فقط دروغ بگو!!! چون راست بگی بر علیه خودت استفاده میکنن و رد میشی...
    بنده خدا رفیقم این همه راه کوبید اومد تهران. گزینش کننده پرسید پارسال تابستون چند روز روزه گرفتی؟ راستشو به اون مردک مصاحبه کننده گفت. گفتش که به جز 10 روز بقیه رو گرفتم. پرسید چرا اون 10 روز رو نگرفتی؟ رفیقم گفت که مریض بودم و شرایطشو نداشتم (خدایی توی دمای 60 درجه اهواز روزه گرفتن خیلی مردونگی میخواد). هیچی... مرتیکه خر سر همین مساله ردش کرد! دو دفعه اعتراض کردیم جواب نگرفتیم آخرش من به مسئولش با عصبانیت گفتم شماها لیاقت شخص راستگو رو ندارید! لیاقتتون دروغ و دغله و بس! طرف هیچی نداشت بگه سکوت کرد. ما هم برگشتیم
    Last edited by DariushGreat; 16-09-2014 at 09:32.

4. 7 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من 1 ترم دیگه درسم تمومه و می خوام برای ارشد برم خارج از کشور و آیلتس هم دارم. اینجا اصفهان از نظام وظیفه سوال کردم یه سربازی بود درست در جریان نبود گفت باید بری تهران. اینجا کسی میدونه مراحلش چیه؟ چقدر وثیقه میخاد؟ مدارک چی میخاد؟<br/>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

روم نمیشه چیه؟! پاشو برو بسیج فعالیت کن حداقل کسری خدمت بگیری!!!! (البته اونطور که شنیدم در دانشگاه معمولا فعال نمیدن مگر این که آشنا داشته باشی. باز بپرس از بچه ها ببین چی میگن) ارزش که داره اگر بتونی پرونده ای درست کنی که کسری خدمت داشته باشه. اگر هم فعال بگیری میتونی دوره تکمیلی بری که در صورتی که آموزشی سپاه باشی، کلا آموزشی میپره، اگر هم غیر از سپاه باشی دو ماه کسر خدمت برات داره اشتباه نکنم خدمت امریه 24 ماه هستش. واسه امریه باید اول مشخص کنی کجا میخوای کار کنی (مثلا فنی حرفه ای). بعد باید از طریق سازمان وظیفه عمومی و سازمان مربوطه (مثلا فنی حرفه ای کشور) اقدامات لازم رو انجام بدی. خودشون خوب راهنماییت میکنن. معمولا مصاحبه رو در شهر خودت انجام میدن ولی احتمال 50% هم هست که برای مصاحبه بیافتی تهران. مصاحبه هم شامل سوالات دینی، عقیدتی، سیاسی و اطلاعات عمومی هست. فقط یه نکته خیلی خیلی مهم: هرگز هرگز هرگز در مصاحبه گزینش امریه با شخص مصاحبه کننده رو راست نباش! در جهت منافع خودت فقط دروغ بگو!!! چون راست بگی بر علیه خودت استفاده میکنن و رد میشی... بنده خدا رفیقم این همه راه کوبید اومد تهران. گزینش کننده پرسید پارسال تابستون چند روز روزه گرفتی؟ راستشو به اون مردک مصاحبه کننده گفت. گفتش که به جز 10 روز بقیه رو گرفتم. پرسید چرا اون 10 روز رو نگرفتی؟ رفیقم گفت که مریض بودم و شرایطشو نداشتم (خدایی توی دمای 60 درجه اهواز روزه گرفتن خیلی مردونگی میخواد). هیچی... مرتیکه خر سر همین مساله ردش کرد! دو دفعه اعتراض کردیم جواب نگرفتیم آخرش من به مسئولش با عصبانیت گفتم شماها لیاقت شخص راستگو رو ندارید! لیاقتتون دروغ و دغله و بس! طرف هیچی نداشت بگه سکوت کرد. ما هم برگشتیم
    دوست عزیز سلام اگه میشه مارو هم راهنمایی کن تشکر میکنم برای گرفتن پذیرش سپاه باید چکار کرد؟به کجا باید مراجعه کرد؟لطفا دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین. با توجه به شرایط من چقدر شانس گرفتن پذیرش دارم؟ آیا با توجه به داشتن غیبت قبل از اعزام بیش از یک سال شانسی دارم؟ این شرایط منه: مدرک تحصیلی دیپلم - دارای 4 سال سابقه بسیج عادی + 2 سال بسیج فعال که همچنان ادامه داره -دارای گواهی آموزش دوره آمادگی دفاعی بسیج دانش آموزی - بدون دوره تکمیلی- بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام خدمت توی سپاه خیلی برام مهمه یعنی خدمت سخت توی سپاه رو به خدمت آسون توی ارگانهای دیگه ترجیح میدم پس خواهشا راهنمایی دقیق و کاملی بکنین.دفترچه هم گرفتم فرم هارو هم پر کردم ولی مدام ثبت مدارک رو عقب میندازم نمیدونم چکار کنم.خواهشا منو از این بلا تکلیفی در بیارین.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوست عزیز سلام اگه میشه مارو هم راهنمایی کن تشکر میکنم برای گرفتن پذیرش سپاه باید چکار کرد؟به کجا باید مراجعه کرد؟لطفا دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین. با توجه به شرایط من چقدر شانس گرفتن پذیرش دارم؟ آیا با توجه به داشتن غیبت قبل از اعزام بیش از یک سال شانسی دارم؟ این شرایط منه: مدرک تحصیلی دیپلم - دارای 4 سال سابقه بسیج عادی + 2 سال بسیج فعال که همچنان ادامه داره -دارای گواهی آموزش دوره آمادگی دفاعی بسیج دانش آموزی - بدون دوره تکمیلی- بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام خدمت توی سپاه خیلی برام مهمه یعنی خدمت سخت توی سپاه رو به خدمت آسون توی ارگانهای دیگه ترجیح میدم پس خواهشا راهنمایی دقیق و کاملی بکنین.دفترچه هم گرفتم فرم هارو هم پر کردم ولی مدام ثبت مدارک رو عقب میندازم نمیدونم چکار کنم.خواهشا منو از این بلا تکلیفی در بیارین.
    حالا اینکه چرا انقدر اصرار داری تو سپاه خدمت کنی و طرز فکرت چجوریه به خودت مربوطه ولی:

پذیرش سپاه دو حالت داره ، حالت اول اینکه شما مدارکت رو مث کپی شناسنامه و کارت ملی و برگ سبز و اینا رو برمیدارید و مراجعه میکنید به یه پادگان سپاه(حداقل 40 روز باید به تاریخ اعزام مونده باشه)، بعد دژبان جلو در راهنماییت میکنه به کارگزینی وظیفه ، اونجا مدارکت + مدارک بسیجت رو ارائه میدی ، بعضی جاها یکی دوتا تست ساده ورزش و سلامت هم میگیرن ازت و تربیت بدنی و بهداری و اینا هم میفرستنت ( به جهت اینکه بدونن سالمی و معاف نمیشی ، یا مشکل خاصی نداری) ، بعد هم میگن به سلامت ، اگه بخت باهات یار باشه پذیرش میشی...
    حالت دوم اینه که شما بسیج نداشته باشی ، بنابراین باید بگردی توی آشنا و فامیل ببینی کی پاسداره ، ازش بخوای که به عنوان معرف(بخوانید پارتی)شما بشه و شما رو پذیرش کنه ، در این حالت هم طرف برگ سبز و اینا رو ازت میگیره و بقیه مراحل رو خودش انجام میده (شاید لازم باشه خودت هم یه سر به اون پادگان مراجعه کنی) ، پارتیت اگه سرهنگ باشه به طبع بهتره ، ولی الزاما لازم نیست خیلی گردن کلفت باشه ، یعنی درجه بیشتر دلیل بر پذیرش راحت تر نیست ، فقط کافیه اون طرف با مسئول کارگزینی وظیفه رابطه خوبی داشته باشه ، که اونم پیگیر کارش باشه ، من مورد دیدم یه سرباز باعث شده رفیقش بیافته سپاه ، یعنی چون پایه خدمتیش بالا بود و چند تا کادری رو تو پادگان میشناخت ، میرفت پیش کادری ها و بهشون میگفت رفیقم میخواد بره سربازی اگه میشه شما زیر برگه اش رو به عنوان معرف امضا کن ، طرف هم قبول میکرد ، و رفیقش به همین راحتی و بدون هیچ پارتی گردن کلفتی میافتاد سپاه...

حالا با توجه به شرایط شما(امتیاز مثبت شما اینه که دیپلمی و خیلی راحت تر از لیسانس میتونی پذیرش بشی ، طوری که من یه مدت توی نیرو انسانی پادگان بودم ، انقدر سرباز کم شده بود ، مسئولمون به ما میگفت : بچه ها اگه از بچه محلاتون کسی میخواد بیاد سربازی ، بیاریدش پذیرشش کنیم) ، من سرباز که غیبت بیش از یک سال داشته باشه و افتاده باشه سپاه هم دیدم ، ولی خب پارتی داشته ، منظورم اینه که اگه همینطوری خودت بری واسه پذیرش ، ممکنه مسئول کارگزینی ازت خوشش نیاد ، بخواد بهونه بیاره بگه خب شما غیبت داری ما نمیتونیم پذیرشت کنیم ، ولی اگه بتونی یه نفر رو پیدا کنی بگی از طرف فلانی مزاحم میشم ، تاثیر داره ، به هر حال من مورد مثل شما هم دیدم پذیرش شده باشه پس نشد نداره...

مورد آخر هم اینکه حالا که میگی جای سخت سپاه هم حاضری خدمت کنی ، تحقیق کن ببین اگه توی شهرتون نیروی هوایی (نیروی هوافضا) سپاه هست ، برو اونجا پیگیر کارات شو ، چون به نسبت نیرو زمینی کمتر متقاضی داره و شانس پذیرشت بیشتره ، البته خدمتش سخت تر از نیرو زمینی هم هست به نظر من
    Last edited by amin khan; 16-09-2014 at 17:07.

8. 4 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام
    نه. شما تا پایان مدت اعتبار معافیت تحصیلی کلا معاف هستی. پس با خیال راحت کاراتو بکن.

کدوم هتل تشریف داشتی شما؟ بگو که ما هم بریم همون هتل! (یعنی هتل تر از 02 تهران داریم اصلا؟؟؟؟)
    قبلنا کسی برای معافیت پزشکی اقدام می کرد و با معافیتش موافیت نمیشد باید بلافاصله اعزام می شد.. لغو شده این قانون؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان میشه در حین اینکه اقدام کردی واسه معافیت و هنوز مراحلش داره طی میشه واسه امریه اقدام کنی ؟ چون من الان فوقش اگه معاف هم نشم احتمال زیاد برج 10 اعزام میکنن . اگه یه وقت معاف نشم تا اون موقع نمیخوام بی کار باشم و دنبال امریه اگه میشه برم . مدرک لیسانس نرم افزار دارم .

پروسه امریه چطوریه و به چه کسای میدن و چه شرایطی داره ؟ اخه شنیدم به هیچ چی نگاه نمیکنن غیر از پارتی .

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

همون 02 بودم پسره بالا تخت من بود حدود 15 روز نهست داشت بعد اومد تعطیلیهارو از غیبتش کم کردن تا تجدید دوره نشه! ولی مثلا طرف بود که یکماه غیبت داشت که تجدید دوره شده بود!

12. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حالا اینکه چرا انقدر اصرار داری تو سپاه خدمت کنی و طرز فکرت چجوریه به خودت مربوطه ولی: پذیرش سپاه دو حالت داره ، حالت اول اینکه شما مدارکت رو مث کپی شناسنامه و کارت ملی و برگ سبز و اینا رو برمیدارید و مراجعه میکنید به یه پادگان سپاه(حداقل 40 روز باید به تاریخ اعزام مونده باشه)، بعد دژبان جلو در راهنماییت میکنه به کارگزینی وظیفه ، اونجا مدارکت + مدارک بسیجت رو ارائه میدی ، بعضی جاها یکی دوتا تست ساده ورزش و سلامت هم میگیرن ازت و تربیت بدنی و بهداری و اینا هم میفرستنت ( به جهت اینکه بدونن سالمی و معاف نمیشی ، یا مشکل خاصی نداری) ، بعد هم میگن به سلامت ، اگه بخت باهات یار باشه پذیرش میشی... حالت دوم اینه که شما بسیج نداشته باشی ، بنابراین باید بگردی توی آشنا و فامیل ببینی کی پاسداره ، ازش بخوای که به عنوان معرف(بخوانید پارتی)شما بشه و شما رو پذیرش کنه ، در این حالت هم طرف برگ سبز و اینا رو ازت میگیره و بقیه مراحل رو خودش انجام میده (شاید لازم باشه خودت هم یه سر به اون پادگان مراجعه کنی) ، پارتیت اگه سرهنگ باشه به طبع بهتره ، ولی الزاما لازم نیست خیلی گردن کلفت باشه ، یعنی درجه بیشتر دلیل بر پذیرش راحت تر نیست ، فقط کافیه اون طرف با مسئول کارگزینی وظیفه رابطه خوبی داشته باشه ، که اونم پیگیر کارش باشه ، من مورد دیدم یه سرباز باعث شده رفیقش بیافته سپاه ، یعنی چون پایه خدمتیش بالا بود و چند تا کادری رو تو پادگان میشناخت ، میرفت پیش کادری ها و بهشون میگفت رفیقم میخواد بره سربازی اگه میشه شما زیر برگه اش رو به عنوان معرف امضا کن ، طرف هم قبول میکرد ، و رفیقش به همین راحتی و بدون هیچ پارتی گردن کلفتی میافتاد سپاه... حالا با توجه به شرایط شما(امتیاز مثبت شما اینه که دیپلمی و خیلی راحت تر از لیسانس میتونی پذیرش بشی ، طوری که من یه مدت توی نیرو انسانی پادگان بودم ، انقدر سرباز کم شده بود ، مسئولمون به ما میگفت : بچه ها اگه از بچه محلاتون کسی میخواد بیاد سربازی ، بیاریدش پذیرشش کنیم) ، من سرباز که غیبت بیش از یک سال داشته باشه و افتاده باشه سپاه هم دیدم ، ولی خب پارتی داشته ، منظورم اینه که اگه همینطوری خودت بری واسه پذیرش ، ممکنه مسئول کارگزینی ازت خوشش نیاد ، بخواد بهونه بیاره بگه خب شما غیبت داری ما نمیتونیم پذیرشت کنیم ، ولی اگه بتونی یه نفر رو پیدا کنی بگی از طرف فلانی مزاحم میشم ، تاثیر داره ، به هر حال من مورد مثل شما هم دیدم پذیرش شده باشه پس نشد نداره... مورد آخر هم اینکه حالا که میگی جای سخت سپاه هم حاضری خدمت کنی ، تحقیق کن ببین اگه توی شهرتون نیروی هوایی (نیروی هوافضا) سپاه هست ، برو اونجا پیگیر کارات شو ، چون به نسبت نیرو زمینی کمتر متقاضی داره و شانس پذیرشت بیشتره ، البته خدمتش سخت تر از نیرو زمینی هم هست به نظر من
    دوست عزیز سلام ممنون بابت پاسخ کامل وجامع واینکه وقت و حوصله به خرج دادین و کامل راهنمایی کردین. اگر امکان داره این چند مورد رو هم راهنمایی بفرمایین: 1 کلا جذب حین خدمت توی ارگانهای مختلف به چه شکلیه مخصوصا ناجا و سپاه که خودتون حضور داشتین؟آیا داشتن غیبت مانعی محسوب میشه؟اگر جواب مثبت هست آیا بعد از پایان خدمت میشه اقدام کرد؟ 2 من که بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام دارم طبق دفترچه به دادگاه معرفی میشم؟و اونجا مجازات چیه؟ 3 من تک فرزند ذکور خانواده هستم این چه امتیازاتی داره؟و آیا داشتن غیبت مانع استفاده از این مورد میشه؟ 4 آیا شانسی برای افتادن توی سپاه در تقسیم نظام وظیفه هم هست؟ شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. باز هم تشکر فراوان
    Last edited by TRIPLE M; 17-09-2014 at 13:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •