فکر کردن خیلی زرنگیم؟!نصف بودجه کشور از مصرف اضافه ای که خواهد شد قرارِ تامین بشه
یه دلخوشی کوچیک رو هم اَزمون گرفتن!
یازعخ!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کردن خیلی زرنگیم؟!نصف بودجه کشور از مصرف اضافه ای که خواهد شد قرارِ تامین بشه
یه دلخوشی کوچیک رو هم اَزمون گرفتن!
یازعخ!
![]()
گفتند از اول دی ماه مردم رفع تحریمها را احساس خواهند کرد ،منظور رئیس جمهور محترم دقیقا شامل اینمورد هم میشه ،
اگه ما نخواهیم تحریمها لغو بشه
و وضع دانلود شبانه به روال سابقش بمونه ،
باید کی رو ببینیم !
صد رحمت به اوضاع دوران تحریم
.....
دوستان ایجا کسی صبانت داره؟
باو تو سایتش برا الماس زده ۲ تا ۷ صبح رایگان
درسته یا بازم منصفانس؟
یه ماه بود این بلوط هی قطع و وصل میشد snr ام ۸ بود
اما الان snr ۲۶ شده و اصلا کانکت نمیشه
داون استریمم تو پنل مودم نصف شده
زنگ زدم میگه از خطه
راس میگه یا باز داره میپیچونتم؟
همگی یه جای کارشون میلنگه!دیگه رفت دانلود شبانه پشت سرش دست تکون بدیم
![]()
اینترنت من وارد چهارمین روز قطعی خودش شده و به پشتیبانی هم زنگ میزنم کسی گوشی رو بر نمیداره خواهشاً اگه کسی بلوط داره به من بگه که نت اونم مشکل داره یا نه
اخه دوستان زنگ زدین پرسیدین این جریانو چون من قبلن هم اینو دیدم زنگ بزنید بپرسید
منم بلوط دارم
کلا قطعه
ا ماه سر کارم گذاشته
خدا رو شکر تنها نیستم![]()
من دوستان الان زنگ زدم پرسیدم گفتن دانلود شباننه حذف نشده ظبق روال قبلی استفاده کنید دومن اگه حذف شه اول اطلاع رسانی میشه فعلن نترسین
Last edited by mahdi1323; 31-12-2015 at 13:31.
روز اول که قط شده بود زنگ زدم گفتن فقط مرکز ولیعصر مشکل داره، کابل برگردان هست و به زودی رفع میشه، الان که زنگ میزنم کسی گوشی رو برنمیداره لازم شد حضوری برم دفتر شرکتشون، چه معنی داره من الان چهار روزه به خاطر این قطعی ضرر کردم، از یه طرف پول اضافی دادم به نت ایرانسل از یه طرف دیگه هم تو کارم که با نته ضرر کردم
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
اقا قضیه ساعات رایگان مخابرات چی هستش ؟ دارن برش میدارن و مثل بقیه پولیش میکنند ؟ (مخابرات کل ارزش سرویسش به ساعت رایگانش بود که اگه اونم ازش بگیری مفت نمیارزه )
سرویس دهنده دیگه ای هست که شبانه رایگان و بدون محدودیت داشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)