تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2414 از 4105 اولاول ... 1414191423142364240424102411241224132414241524162417241824242464251429143414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,131 به 24,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند مورد سوال داشتم ممنون میشم پاسخ را بدید.
    من 8 سال هست که غیبت دارم و اصلا دفترچه پست نکردم، الن می خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم.
    1. داشتن غیبت برای معافیت پزشکی مشکلی ایجاد میکنه؟
    2. چون غیبت دارم و به کمیسیون برم ممکنه اذیت کنن و سختگیری کنن و دوباره به بیمارستای دیگه معرفی کنن؟
    3. اگر معافیت پزشکی هم تائید بشه چون غیبت داشتم به دادگاه معرفی میشم طبق قانون جدید که بیش از یک سال غیبت سرباز فراری حساب میشم؟ چه مجازات هایی داره؟
    4. بعد از تائید یا قبل از تائید معافیت پزشکی به دادگاه معرفی میشم؟
    5. آیا کارت معافیتم میاد برام بعد به دادگاه معرفی میشم یا اینکه باید اول دادگاه رای بده بعد کارت معافیتم ارسال میشه؟
    ممنون میشم اگر کسانی که اطلاع دارن یا تجربه دارن راهنمایی کنن.
    با تشکر

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

اگه تو دانشگاهی قبول بشم و معافیت تحصیلی بگیریم و بعدش اقدام به گرفتن معافیت پزشکی کنم و قبول نکنن معافیت تحصیلیم هم لغو میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام، یه سوال دارم، من 1 شهریور آموزشی نیرو زمینی ارتش اعزام شدم، به خاطر رژه 31 شهریور کلا به هیچ کس مرخصی ندادن، حتی تو شهری، فقط 2 روز به تک پسرها مرخصی دادن که برن مدارک بیارن، منم تک پسرم و اومدم مرخصی و 2 روز غیبت کردم، بعد تو اون دو روز یکی از بچه ها زنگ زد گفت فرمانده گفته کسایی که غیبت کردن رو بهشون میان دوره نمیدم، راسته؟ می تونه همچین کاری کنه؟ :( من فکر می کردم تو میان دوره کل گروهان میرن مرخصی
    Last edited by mohammad6990; 15-09-2014 at 18:40.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام، یه سوال دارم، من 1 شهریور آموزشی نیرو زمینی ارتش اعزام شدم، به خاطر رژه 31 شهریور کلا به هیچ کس مرخصی ندادن، حتی تو شهری، فقط 2 روز به تک پسرها مرخصی دادن که برن مدارک بیارن، منم تک پسرم و اومدم مرخصی و 2 روز غیبت کردم، بعد تو اون دو روز یکی از بچه ها زنگ زد گفت فرمانده گفته کسایی که غیبت کردن رو بهشون میان دوره نمیدم، راسته؟ می تونه همچین کاری کنه؟ :( من فکر می کردم تو میان دوره کل گروهان میرن مرخصی
    شانس بیاری تجدید دوره نکندت. مگه شوخیه 2روز بری غیبت کنی اونم تو آموزشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شانس بیاری تجدید دوره نکندت. مگه شوخیه 2روز بری غیبت کنی اونم تو آموزشی.
    بابا بیخیال دیگه، خودشون گفتن تجدید دوره واسه غیبت بیشتر از 10 روزه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا بیخیال دیگه، خودشون گفتن تجدید دوره واسه غیبت بیشتر از 10 روزه
    این حرفا نیست که، زمان ما بخاطر نصف روز چند نفرو تجدید دوره کردن. باو سربازیه حاجی مگه خونه خالس بری مرخصی 2روز دیر بیای. حالا برو پادگان میفهمی اوضاع از چه قراره.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند مورد سوال داشتم ممنون میشم پاسخ را بدید.
    من 8 سال هست که غیبت دارم و اصلا دفترچه پست نکردم، الن می خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم.
    1. داشتن غیبت برای معافیت پزشکی مشکلی ایجاد میکنه؟
    2. چون غیبت دارم و به کمیسیون برم ممکنه اذیت کنن و سختگیری کنن و دوباره به بیمارستای دیگه معرفی کنن؟
    3. اگر معافیت پزشکی هم تائید بشه چون غیبت داشتم به دادگاه معرفی میشم طبق قانون جدید که بیش از یک سال غیبت سرباز فراری حساب میشم؟ چه مجازات هایی داره؟
    4. بعد از تائید یا قبل از تائید معافیت پزشکی به دادگاه معرفی میشم؟
    5. آیا کارت معافیتم میاد برام بعد به دادگاه معرفی میشم یا اینکه باید اول دادگاه رای بده بعد کارت معافیتم ارسال میشه؟
    ممنون میشم اگر کسانی که اطلاع دارن یا تجربه دارن راهنمایی کنن.
    با تشکر
    رفیق من پیارسال معافیت پزشکی گرفت، غیبت هم داشت. بعد از اینکه معافیتش تایید شد فرستادنش دادگاه، قاضیه براش 30 هزار تومن جریمه بریده بوده (اینطوری که تعریف کرد حال داده بوده مرامی) کلن تا اون موقع مبلغی مصوب نکرده بودن الآن رو نمیدونم. سختگیری و مبلغ جریمه دادگاه و اینا همه سلیقه ایه. پس جواب سوالات شد این:
    1- خیر
    2- ممکنه
    3- جریمه نقدی
    4- بعد از تایید
    5- اول دادگاه بعد از چند وقت کارت ایشالا

8. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این حرفا نیست که، زمان ما بخاطر نصف روز چند نفرو تجدید دوره کردن. باو سربازیه حاجی مگه خونه خالس بری مرخصی 2روز دیر بیای. حالا برو پادگان میفهمی اوضاع از چه قراره.
    اره - سربازی شده خونه خاله - شما کی سرباز بودی؟؟
    هیچ کاری با سرباز نمیکنن دو روز که هیچی 1 هفته هم غیبت کنه کاری نمیکنن مگر همین اذیت کردن مثل ندادن مرخصی و نگهبانی دادن و ....

10. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام.
    اگه میخواد بعداً برگرده دانشگاه و ادامه بده باید دانشجوی اخراجی رو تیک بزنه.و با مدرک دیپلم فرستاده میشه.
    باید بره دانشگاه بگه میخوام اخراج شم.اونا هم نامه رو میدن.
    البته میتونه انصراف هم بده.ولی فرقش اینه که بعد سربازی باید دوباره کنکور بده.و واحدهاش هم حساب نمیشه.
    سلام
    تو دفترچه اعزام تیک انصرافی و اخراجی تو یه کادره وهر سه تاگزینه یکی هستش وفرقی نداره
    مراحل اداریش چطوریه؟اون نامه ای که دانشگاه باید بهش بده همون برگه معافیت تحصیلیه که تو این مدت ازش استفاده می کرده؟
    در ضمن من تاکید کنم این دوست مدت زمان معافیت تحصیلیش تموم شده و می خواد بره سربازی فکر نکنم اون رو بعنوان دانشجوی اخراجی حساب کنند.

من یه باره دیگه سوالم رو اینجا می نویسم تا دوستان دیگه هم منو راهنمایی کنند:
    یکی از دوستام معافیت تحصیلیش تموم شده ولی درسشمو نتونسته تموم کنه و هنوز لیسانسشو نگرفته
    باید تو برگه قسمت انصرافی و ترک تحصیل رو تیک بزنه یا خودشو دیپلمه معرفی کنه و اون قسمت رو پر کنه؟
    در ضمن برگه معافیت تحصیلی که نظام وظیفه برای دانشگاه فرستاده رو هم باید ضمیمه مدارکش کنه یا نه؟
    باید بره از دانشگاهش چه مدرکی رو بگیره؟
    Last edited by mk367; 16-09-2014 at 02:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مشکل اینه که در بعضی موارد که مثلا تجربه دیدن و شنیدن چندین نفر را لازمه بعضی ها که هنوز خودشون 1-2 ماهه اقدام کردن / اعزام شدن و... نظر میدن و طوری میدن که انگار نظر افراد دیگه کلا اشتباه هست.

دوست عزیز شما پتانسل این را دارین که از سربازایی بشین که نظام دوستون داره

یعنی شما که آموزش غیبت کردی آخر خدمت یه دفعه میبینی 2-3 ماهی اضافه میاری.

به قول دوستمون شانس بیاری میان دوره لغو کنن، اگه بخوان قشنگ اذیت میکنن.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •