خدافظ اینترنت رایگان شبانه مخابرات:
برای شما هم نوشته اینو ؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدافظ اینترنت رایگان شبانه مخابرات:
برای شما هم نوشته اینو ؟
![]()
دوستان انگار دانلود رایگان شبانه کلا در تمامی isp ها داره حذف میشه // عزیزان کدام سرویس نامحدود و کدام شرکت بهتر هست معرفی کنید تا به اونجا کوچ کنیم دیگه چاره ای نیست خیلی ممنون
من مخابرات رو به خاطر این که شبانه رایگان داشت تحمل میکردم.. اگر شبانه رو برداره مفت هم نمیرزه
Last edited by al pacino_masoud; 30-12-2015 at 20:56.
اه بابا این قضیه مخابرات چیه؟
باید همیشه یه بامبولی در بیارن
تو این خراب شده یه اینترنت درست حسابی نیییییییست؟
هی پسرفت هی پسرفت
عجب گیری کردیمااااااا
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم
یعنی دیگه باید قید اینترنت شبانه رو هم بزنیم؟ پس چیکار کنیم؟
آره.
پس یواش یواش همه چی پر
اگه از مخابرات رازی هستین یکساله تمدید کنید تا خیالتون راحت باشه
بعد قرار داد دیگه نمیتونن بگن اینترنت رایگان نداریم
از اون حرفا بودا
قرارداد؟ نمبتونن؟ رازی؟ راضی؟
Last edited by TurkOglu1993; 30-12-2015 at 23:39.
روش annex m کار نمیکنه و وصل نمیشه . به خاطر سرعت اپلود نگفتم چون اپلود به دردم نمیخوره الانم مشکلی که دارم این هست که صبح که مودم رو روشن میکنم خیلی طول میکشه تا چراغ قرمز سبز بشه و اتصال برقرار بشه ! امروز تا ساعت 5-6 عصر وصل نمیشد . بعضی وقت ها هم ممکنه 10 دقیقه الی 1 ساعت طول بکشه بعضی وقت ها 2-3 ساعت . احساس میکنم به Attenuation اپلود ربط داره این وصل نشدن . 80 خیلی زیاد هست . البته شاید هم ربطی به اون نداره مشکل از اینترنت مخابرات هست .برای بهتر شدن آپلود بذار روی annex M درست میشه و 2 مگابیت آپلود رو میتونی بگیری![]()
اگه شبانه رو حذف کنن چه خاکی بر سرم بریزم ؟ نامحدود 256 که سرعتش لاک پشتی هست . 512 و بالاتر از اون هم که گرون هست . شرکت دیگه هم که نمیتونم برم به خاطر فیبر نوری![]()
سال پیش که همارا دانلود رایگان رو جمع کرد گفت کسایی که قبلا تمدید کرده بودن تا پایان مدت سرویسشون میتونستن طبق روال سابق شب دانلود بکنن ولی کسایی که جدید تمدید میکنن دیگه رایگان ندارن
اصولا مخابرات هم باید چنین کاری بکنه البت اگه انصاف داشته باشه
ضمنا مخابراتیا الان هیچ مشکلی ندارن پینگ عالی شده قیمت ها عالیه فعلا شبانه هم که دارین
پینگش هم در حد بقیه شرکتها شده
dota 2 eu west
------
![]()
Last edited by senator2011; 31-12-2015 at 00:57.
اصول و انصاف تعریف نشدست برا اینا
انصاف کیلویی چند
مخابرات تا حالا 1000 بار تغییر رویه داده و همیشه برا همه کاربرا بوده دیگه چدید و قدیم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)