اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.
اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..
فعلا راه حلی نداره
یکی رو بزاری تری جی
یا یکی رو بزار 1800 یکی 2600
مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کن
بله
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بله اپراتورای دیگه ندارن
اتفاقا هم ایرانسل و هم همراه اولم رو روی only 4g گذاشتم ولی گفت failed connection.جاهای دیگه خونه رو هم چک کردم باز میگه failed.چه طوری هست که سیگنال برای 3g هست ولی برای 4G نیست؟حتی سرچ شبکه رو هم از اتومات روی دستی گذاشتم که 4g ایرانسل رو پیدا کرد ولی وقتی انتخابش کردم گفت failed!مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کن
مودمم از این e3372 هست که شبیه usb هست ولی خوب روش نوشته LTE.میگم نکنه سیمکارتم با اینکه 3 پانچه هست ولی 4g نیست.راه دیگه ای نداره از طریق سایتی یا اس ام اسی بفهمم سیمکارت 4g هست یا نه؟
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)