مگه کشکه ... خب گیت وی رو غوض کنند ... طرف 5 مگ خریده 5 مگ هم میخواد . شمام از اون دسته ادمایی که میگی ولش کن بیخیال .
مگه کشکه ... خب گیت وی رو غوض کنند ... طرف 5 مگ خریده 5 مگ هم میخواد . شمام از اون دسته ادمایی که میگی ولش کن بیخیال .
داداش شمام یه چی میگی واسه خودت .مگه دست مخابراته ؟
وقنی پای قانون بیاد وسط اگه لازم باشه پورت که سهله ، باید نرم افزارشون رو هم تعویض کنن .اینکه روی این پورت محدوده و نمیشه تغییرش داد به نظرم یه حرف غیر منطقیه چون اگر اینطور باشه هر چیزی یه راهی داره و قانون مجبورش میکنه از همون راهش استریما رو تغییر بده .دیگه اگه با شکای هم اینکارو پیگیری نکردن پس یعنی قانون همش کشکه دستشون تو یه کاسس
گیت وی آزاد شد![]()
من قبلا روی همون گیت وی بودم و شکایت هم کردم به 195 و با مدرک ثابت کردم که خطم تا 13 مگ کشش داره ! تعرفه هم 10 مگ بود ولی باز 195 حق رو داد به مخابرات و گفت اگر اصرار کنی دیگه پیگیر شکایت هات در آینده هم نمیشیم ! هر راهی بود رفتم ولی انجام ندادن ! پس بله میشه و هیچ کاری هم از دست ما برنمیاد !
الان همه ی ip ها واست میان؟
آقا من میخوام هر چه سریعتر تخلیه کنم...کجا باید برم...!؟
مرده شور ببره این نتو ....
همش قطع و وصلی ، هزینه ی بالا...پینگ افتضاح،پشتیبانی بدردنخور....
شبانه هم نداره...![]()
Ip برا من آزاد شد حتی 2.185.0 و انواع 2.185ها برام میان
پس اگه 195 یه همچین حرفی زده یعنی اونم با مخابرات همدسته .باید به بالاترش بگی هر کدوم نشد اینقدر بری بالا تا به اول شخص برسی .اگرم با اول شخص رسیدی و بازم نتیجه نگرفتی خودت شخصا دست به کار میشی اینطوری دیگه کسی بهانه ای نداره که یقتو بگیره .
دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن یه عکس از صفحه مودمشون واسم بفرستن + اسم و فامیل و شهرستان و شماره ADSL و یه شماره تماس
یه بنده خدایی رو توی تنظیم مقررات گیر آوردم که کار انجام میده.ایمیلش رو دارم.میخوام خودم رو هم اضافه کنم و ضمیمه کنم بفرستم.
اگه دوست دارین مشکلتون حل بشه بفرستید چون یه دست صدا نداره![]()
چجوری آزادش کردی ؟ جایی زنگ زدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)