دوست عزیز مثل اینکه شما پست های قبلی من رو خوب نخوندید.
من گفتم اگه شانس یا پارتی داشته باشی(کی گفتم 100% هست!!!) میتونی با کارت عادی پذیرش سپاه رو بگیری.
من خودم همین یه ماه قبل دنبال پذیرش سپاه بودم و اونجا خودشون هم گفتن با بسیجی عادی هم میشه ولی اولویت با فعال ها و کارت سبز دارهاست.(گرفتن یه کارت عادی که سختی نداره یه تیری هست تو تاریکی )
به هر حال همین سپاه پادگان داره که به علت برخی مسایل هفته ای یه بار مرخصی میدن! وضعیتی بد تر از آموزشی ! فرض کن بخوای با قانون حاضر 21 ماه اینطوری خدمت کنی! اشخاصی که ساکن شهری بودن که اون پادگان توش بود میرفتن و التماس میکردن که بندازنشون یه شهر دیگه که حداقل خدمتشون کمتر شه! چون عملا هیچ فرقی با توی مرز و ... نداشت .
از نقاط مرزی و حیاتی کشور خبر دارید ؟ برخی نقاط طوری هستند که سرباز اگر بتونه انتقالی بگیره باور نمیکنی که در و دیوار پادگان شهر رو بوسه بارون میکنه! . همین سپاهی که رو میگم که همه توی سر میزنن برای پذیرشش !
همین سپاه اختیار این رو داره که به سرباز مرخصی روزانه نده! و بگه وقت استراحتت رو توی پادگان بگذرون و فقط مرخصی استحقاقی برو ! کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره!. 
همه پادگان های سپاه پادگان های وسط شهر نیستن که از آمادگی و کودکستان بد تر هستن! و راس ساعت دو اگر سرباز نیاد خونه انگار آسمون به زمین اومده! خداوکیلی فکر هم میکنن که دارن خدمت میکنن! (
بنده کلا با خدمت مخالفم ! ولی این طور خدمتی که طرف هر روز ساعت دو خونش نشسته چه فرقی با مدرسه داره ؟؟ شاید اگر من هم سربازی نکرده بودم این حرف رو نمیزدم! ) ....سپاه اگر این چیزا رو داره نقاطی رو هم تحت نظر داره که کادر رسمی نمیتونه هفته ای یه بار هم زن و بچش رو ببینه! توی همین سپاهی که برابری و برادری حاکم هست مثلا ... چه برسه به سرباز . و اما وقتی ایده ای غلط در ذهن برخی تداعی شد پاک کردنش قریب به محال هست.