تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2413 از 4105 اولاول ... 1413191323132363240324092410241124122413241424152416241724232463251329133413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,121 به 24,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام معافیت تحصیلیش تموم شده ولی درسشمو نتونسته تموم کنه و هنوز لیسانسشو نگرفته
    باید تو برگه قسمت انصرافی و ترک تحصیل رو تیک بزنه یا خودشو دیپلمه معرفی کنه و اون قسمت رو پر کنه؟
    در ضمن برگه معافیت تحصیلی که نظام وظیفه برای دانشگاه فرستاده رو هم باید ضمیمه مدارکش کنه یا نه؟
    با سلام.
    اگه میخواد بعداً برگرده دانشگاه و ادامه بده باید دانشجوی اخراجی رو تیک بزنه.و با مدرک دیپلم فرستاده میشه.
    باید بره دانشگاه بگه میخوام اخراج شم.اونا هم نامه رو میدن.
    البته میتونه انصراف هم بده.ولی فرقش اینه که بعد سربازی باید دوباره کنکور بده.و واحدهاش هم حساب نمیشه.

2. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همین الان برو مسجد یه عادی بگیر کاری نداره که .
    'گرامی چرا در رابطه با چیزی که هیچ گونه اطلاعی نداری راهنمایی به این صریحی میکنی! ...اینجا انجمن هست و بنده میخوام با راهنمایی هایی که توسط کاربران میشم به نتیجه برسم ! ... این بنده خدا رو میخوای بفرستی مسجد که بسیجی عادی بگیره که چی بشه ؟ بره سپاه ؟
    پذیرش سپاه اینطوری نیست ! و ا توجه به کمبود نیرو سرباز به بخش های جیاتی کشور ارسال میشه چه سپاه و چه ارتش و چه انتظامی ...مثلا همین دوستمون فکر میکنه سپاه بخور و بخواب هست ؟ یا ارتش چون نون نداره بده سرباز ساعت 10 صبح بهسربازا میگه بچه ها برید خونتون دیگه ؟
    اگر 10 سال هم سابقه بسیج فعال داشته باشی در سپاه خدمت کردن شما صد درصدی نیست ! چون سپاه هم سهمیه پذیرش داره و فرزندان و خاندان پارتی دار و اقوام سپاهی با توجه به سهمیه ای که پاسداران دارن برای جذب سرباز خیلی بیشتر از بسیج هست .و از اونجایی که خود سپاه بهتر از من و شما میدونه که امروزه همه برای کسر خدمت و سیاست بازی میان توی بسیج عضو میشن خیلی اذیتشون میکنه تا پذیرش بشن ! این رو من به عینه دیدم .
    از طرفی ممکن هم هست که نه رنگ بسیج رو دیده باشی و نه مسجد و ... و بیفتی سپاه ! ...
    برای امریه هم دیگه به راحتی قبل کسی رو امریه نمیکنن ... اما معمولا کسانی که تخصص دارن نه لیسانس ! توی شرکت ها و ارگان های زیر مجموعه سپاه مثل تکصا (شرکت خدمات الکترونیک) یا ... راحت تر امریه میشن.
    از طرفی افرادی که فوق لیسانس در دانشکده های معتبر دارن تا دو سه سال پیش که یادمه میتونستن به انتخاب خودشون یا توی پادگان شهر خودشون خدمت کنن یا امریه استان های همجوار بشن مثل سرباز معلمی یا ...
    موفق باشید.

4. 5 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم که اگر تو شهر خودمون بیفتیم . ورود و خروج چطوری میشه ؟ وقتی که فاصله پادگان با خونت فقط 20 دقیقه راه باشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا روزانه میشه اومد خونه و رفت ؟ از ساعت چند تا چند روز بعد میتونی بری خونه و کی باید برگردی ؟
    منتظر پاسخ هستم دوستان

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم که اگر تو شهر خودمون بیفتیم . ورود و خروج چطوری میشه ؟ وقتی که فاصله پادگان با خونت فقط 20 دقیقه راه باشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا روزانه میشه اومد خونه و رفت ؟ از ساعت چند تا چند روز بعد میتونی بری خونه و کی باید برگردی ؟
    دوست من به هیچ عنوان نزدیکی به محل سکونت تضمینی برای مرخصی روزانه و کار اداری نیست !! بنده با منزل کمتر از ربع ساعت فاصله داشتم اما فقط شش ساعت در هفته مرخصی داشتیم !@ این چیز ها بستگی به یگان خدمتی داره و نمیشه کلی گفت

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

'گرامی چرا در رابطه با چیزی که هیچ گونه اطلاعی نداری راهنمایی به این صریحی میکنی! ...اینجا انجمن هست و بنده میخوام با راهنمایی هایی که توسط کاربران میشم به نتیجه برسم ! ... این بنده خدا رو میخوای بفرستی مسجد که بسیجی عادی بگیره که چی بشه ؟ بره سپاه ؟
    پذیرش سپاه اینطوری نیست ! و ا توجه به کمبود نیرو سرباز به بخش های جیاتی کشور ارسال میشه چه سپاه و چه ارتش و چه انتظامی ...مثلا همین دوستمون فکر میکنه سپاه بخور و بخواب هست ؟ یا ارتش چون نون نداره بده سرباز ساعت 10 صبح بهسربازا میگه بچه ها برید خونتون دیگه ؟
    اگر 10 سال هم سابقه بسیج فعال داشته باشی در سپاه خدمت کردن شما صد درصدی نیست ! چون سپاه هم سهمیه پذیرش داره و فرزندان و خاندان پارتی دار و اقوام سپاهی با توجه به سهمیه ای که پاسداران دارن برای جذب سرباز خیلی بیشتر از بسیج هست .و از اونجایی که خود سپاه بهتر از من و شما میدونه که امروزه همه برای کسر خدمت و سیاست بازی میان توی بسیج عضو میشن خیلی اذیتشون میکنه تا پذیرش بشن ! این رو من به عینه دیدم .
    از طرفی ممکن هم هست که نه رنگ بسیج رو دیده باشی و نه مسجد و ... و بیفتی سپاه ! ...
    برای امریه هم دیگه به راحتی قبل کسی رو امریه نمیکنن ... اما معمولا کسانی که تخصص دارن نه لیسانس ! توی شرکت ها و ارگان های زیر مجموعه سپاه مثل تکصا (شرکت خدمات الکترونیک) یا ... راحت تر امریه میشن.
    از طرفی افرادی که فوق لیسانس در دانشکده های معتبر دارن تا دو سه سال پیش که یادمه میتونستن به انتخاب خودشون یا توی پادگان شهر خودشون خدمت کنن یا امریه استان های همجوار بشن مثل سرباز معلمی یا ...
    موفق باشید.
    دوست عزیز مثل اینکه شما پست های قبلی من رو خوب نخوندید.
    من گفتم اگه شانس یا پارتی داشته باشی(کی گفتم 100% هست!!!) میتونی با کارت عادی پذیرش سپاه رو بگیری.
    من خودم همین یه ماه قبل دنبال پذیرش سپاه بودم و اونجا خودشون هم گفتن با بسیجی عادی هم میشه ولی اولویت با فعال ها و کارت سبز دارهاست.(گرفتن یه کارت عادی که سختی نداره یه تیری هست تو تاریکی )

9. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برادر من متولد 28 آبان 73 هست و قاعدتا 28 آبان سال 91 مشمول به خدمت میشده ولی چون مشغول به تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی بوده از دفتر پلیس +10 در تاریخ 13/12/91 معافیت تحصیلی صادر شد و تاریخ معافیت هم تو اون برگه سال 97 اعلام شده و در خرداد ماه سال 92 از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شد. اون زمان به ما گفتند که تا پایان شهریور 93 فرصت داره که خودش رو معرفی کنه و الان هم دانشگاه قبول شده اما الان بعضی ها میگن مهلت یک ساله بوده و باید خرداد ماه امسال خودش رو معرفی میکرد و الان در غیبت هست.
    تو سایت نظام وظیفه هست بندی به شرح زیر هست :

18- فارغ التحصيلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام ياقبولي دردانشگاه آياحق ادامه تحصيل از مهر 91 را دارند؟

جواب : بله. با توجه به اینکه فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردندتا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند .

حالا ما موندیم که تکلیف چی هست و آیا غیبت خورده یا با توجه به اینکه نیمه ی دوم سال 73 هست تا آخر شهریور مهلت داره؟
    یکی از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه شما پست های قبلی من رو خوب نخوندید.
    من گفتم اگه شانس یا پارتی داشته باشی(کی گفتم 100% هست!!!) میتونی با کارت عادی پذیرش سپاه رو بگیری.
    من خودم همین یه ماه قبل دنبال پذیرش سپاه بودم و اونجا خودشون هم گفتن با بسیجی عادی هم میشه ولی اولویت با فعال ها و کارت سبز دارهاست.(گرفتن یه کارت عادی که سختی نداره یه تیری هست تو تاریکی )
    به هر حال همین سپاه پادگان داره که به علت برخی مسایل هفته ای یه بار مرخصی میدن! وضعیتی بد تر از آموزشی ! فرض کن بخوای با قانون حاضر 21 ماه اینطوری خدمت کنی! اشخاصی که ساکن شهری بودن که اون پادگان توش بود میرفتن و التماس میکردن که بندازنشون یه شهر دیگه که حداقل خدمتشون کمتر شه! چون عملا هیچ فرقی با توی مرز و ... نداشت .
    از نقاط مرزی و حیاتی کشور خبر دارید ؟ برخی نقاط طوری هستند که سرباز اگر بتونه انتقالی بگیره باور نمیکنی که در و دیوار پادگان شهر رو بوسه بارون میکنه! . همین سپاهی که رو میگم که همه توی سر میزنن برای پذیرشش !
    همین سپاه اختیار این رو داره که به سرباز مرخصی روزانه نده! و بگه وقت استراحتت رو توی پادگان بگذرون و فقط مرخصی استحقاقی برو ! کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره!.
    همه پادگان های سپاه پادگان های وسط شهر نیستن که از آمادگی و کودکستان بد تر هستن! و راس ساعت دو اگر سرباز نیاد خونه انگار آسمون به زمین اومده! خداوکیلی فکر هم میکنن که دارن خدمت میکنن! ( بنده کلا با خدمت مخالفم ! ولی این طور خدمتی که طرف هر روز ساعت دو خونش نشسته چه فرقی با مدرسه داره ؟؟ شاید اگر من هم سربازی نکرده بودم این حرف رو نمیزدم! ) ....سپاه اگر این چیزا رو داره نقاطی رو هم تحت نظر داره که کادر رسمی نمیتونه هفته ای یه بار هم زن و بچش رو ببینه! توی همین سپاهی که برابری و برادری حاکم هست مثلا ... چه برسه به سرباز . و اما وقتی ایده ای غلط در ذهن برخی تداعی شد پاک کردنش قریب به محال هست.
    Last edited by مُعین; 15-09-2014 at 16:01.

12. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

موفق باشید.
    دوست عزیز سلام اگه میشه مارو هم راهنمایی کن تشکر میکنم
    برای گرفتن پذیرش سپاه باید چکار کرد؟به کجا باید مراجعه کرد؟لطفا دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین. با توجه به شرایط من چقدر شانس گرفتن پذیرش دارم؟ آیا با توجه به داشتن غیبت قبل از اعزام بیش از یک سال شانسی دارم؟
    این شرایط منه: مدرک تحصیلی دیپلم - دارای 4 سال سابقه بسیج عادی + 2 سال بسیج فعال که همچنان ادامه داره -دارای گواهی آموزش دوره آمادگی دفاعی بسیج دانش آموزی - بدون دوره تکمیلی- بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام
    خدمت توی سپاه خیلی برام مهمه یعنی خدمت سخت توی سپاه رو به خدمت آسون توی ارگانهای دیگه ترجیح میدم پس خواهشا راهنمایی دقیق و کاملی بکنین.دفترچه هم گرفتم فرم هارو هم پر کردم ولی مدام ثبت مدارک رو عقب میندازم نمیدونم چکار کنم.خواهشا منو از این بلا تکلیفی در بیارین.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برادر من متولد 28 آبان 73 هست و قاعدتا 28 آبان سال 91 مشمول به خدمت میشده ولی چون مشغول به تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی بوده از دفتر پلیس +10 در تاریخ 13/12/91 معافیت تحصیلی صادر شد و تاریخ معافیت هم تو اون برگه سال 97 اعلام شده و در خرداد ماه سال 92 از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شد. اون زمان به ما گفتند که تا پایان شهریور 93 فرصت داره که خودش رو معرفی کنه و الان هم دانشگاه قبول شده اما الان بعضی ها میگن مهلت یک ساله بوده و باید خرداد ماه امسال خودش رو معرفی میکرد و الان در غیبت هست.
    تو سایت نظام وظیفه هم بندی به شرح زیر هست :

18- فارغ التحصيلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام ياقبولي دردانشگاه آياحق ادامه تحصيل از مهر 91 را دارند؟

جواب : بله. با توجه به اینکه فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردندتا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند .

حالا ما موندیم که تکلیف چی هست و آیا غیبت خورده یا با توجه به اینکه نیمه ی دوم سال 73 هست تا آخر شهریور مهلت داره؟

یکی از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنه
    بحث نیمه دوم از سال 91 به کل منتفی شد .
    بهتره در این خصوص به صورت حضوری و ارایه مدارک تحصیلی ؛ با معاونت وظیفه عمومی شهرتون مشکل رو در میون بزارید . و این موضوع رو هر چی سریعتر پیگیری کنید که اگر وارد غیبت شه حق ادامه تحصیل نداره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    لطفا و خواهشا راهنمایی کنید
    برای گرفتن پذیرش سپاه باید چکار کرد؟به کجا باید مراجعه کرد؟لطفا دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین. با توجه به شرایط من چقدر شانس گرفتن پذیرش دارم؟ آیا با توجه به داشتن غیبت قبل از اعزام بیش از یک سال شانسی دارم؟
    این شرایط منه: مدرک تحصیلی دیپلم - دارای 4 سال سابقه بسیج عادی + 2 سال بسیج فعال که همچنان ادامه داره -دارای گواهی آموزش دوره آمادگی دفاعی بسیج دانش آموزی - بدون دوره تکمیلی- بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام
    خدمت توی سپاه خیلی برام مهمه یعنی خدمت سخت توی سپاه رو به خدمت آسون توی ارگانهای دیگه ترجیح میدم پس خواهشا راهنمایی دقیق و کاملی بکنین.دفترچه هم گرفتم فرم هارو هم پر کردم ولی مدام ثبت مدارک رو عقب میندازم نمیدونم چکار کنم.خواهشا منو از این بلا تکلیفی در بیارین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •