امروز سرعتم ۳۲kbs مصلا خط ۱۰۲۴ دارم!!!
زنگ زدم گفت عادیه، ۱۰۲۴ را بین ۸ نفر پخش میکنند. گفتم چرا اسمش را ۱۰۲۴ گذاشتید گفت چون خطش همونه!!!
چقدر دورغ گوند
پول پسته میدیم بادم زمینی میدن.... ۱۰۲۴ میخرم ۷۰kbs میدن.... حتمی 10 مگ بخرم ۱۰۲۴ kbs میدن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امروز سرعتم ۳۲kbs مصلا خط ۱۰۲۴ دارم!!!
زنگ زدم گفت عادیه، ۱۰۲۴ را بین ۸ نفر پخش میکنند. گفتم چرا اسمش را ۱۰۲۴ گذاشتید گفت چون خطش همونه!!!
چقدر دورغ گوند
پول پسته میدیم بادم زمینی میدن.... ۱۰۲۴ میخرم ۷۰kbs میدن.... حتمی 10 مگ بخرم ۱۰۲۴ kbs میدن
عزیزم شما پهنای باند با اسم بیت میخرید، یعنی 10240 کیلوبیت که میشه 1024 کیلوبایت
یعنی 10 مگابیت که میخرید، با 1 مگابایت یا کمی اینور اونور دانلود میکنید
1 بایت = 8 بیت
دقت کنید
وقتی گفته میشه خط 1024 یا 1 مگ هست یعنی شما باید 120 کیلو بایت در هر شرایطی دانلود داشته باشید که متاسفانه اینجور هم نیست
و وقتی گفته میشه خط 10 مگ دارید باید 10 تا 120 کیلوبایت یعنی 1200 کیلوبایت یا همان1.2 مگ بر ثانیه داشته باشید که باز هم اینطور نیست
نهایتا یک قانون و تبصره تهش اضافه کردن که هر خط تقسیم بر 8 نفر !! که در هیچ کشور جهان سومی این قانون من دراوردی وجود ندارد جز ایران!!
حالا جالبه اصلا پهنای باندی که در خارج از کشور به مشترکین ارائه میشه بر اساس حجم و گیگ نیست و نامحدود هست...
نکته آخر اینکه خدایا مارو ببخش نمیدونم ما گناه کردیم که در ایران بدنیا اومدیم وگرنه فرق ما با حتی اون اعرابی که در دوبی و عربستان و... بهتر از ما زندگی میکنن چیه
اسم اروپا و امریکا هم نگفتم که نگن با کشور غربی مقایسه کرد.!!
به ما نتو بدن من با سرعته 10 کیلوبایتم راضیم
یک ماه شده ولی هنوز که هنوز برادران رانژه ریدن
خطتون رو چند بستند؟؟؟
اتفاقی افتاده من بیاطلاعم؟
سرویس شهاب 10 مگ 0.5 گیگ، بازه رایگان، سرور خارجی! همیشه رو 2 مگ (250-260) ثابت بود، چی شد یهو!
Last edited by {sahand}; 23-09-2015 at 08:52.
من با برنامه glasswire کوچکترین ترافیک رد و بدل شده رو هم متوجه میشم
بخش فایروال رو روشن کنید به جز مرورگر و هاست جلوی اسم بقیه علامت آتش هست اون رو روشن کن تا بلوک بشن شب هم موقع گذاشتن واسه دانلود فقط هاست و دانلود منیجر رو فایروالش رو غیر فعال کن
قسمت usage بخشی داره که کل ترافیک رو با ساعت دقیق محاسبه مکنه کاملا دقیق هست میتونی انتخاب کنی ترافیک برنامه یا آی پی رو رصد کنه
خیلی برنامه توپیه
این سرویس برای من تا دیروز ۵۰۰ بود الان اومده رو ۴۰ تا ۵۰
بسیاری از دوستانی که اینجا هستن خودشون پشتیبانی اسیاتک هستند و مطمئن باشید اگه کسی سرعتش از حد مجاز تعیین شده بیشتر باشه و بیاد بگه پیگیری و مشکل نرم افزاری رو حل میکنند چون محدودیت سرعت دانلود و حتی محدودیت لینک و درخواست بر روی نرم افزار شبکه هست و با نرم افزار محدود میشه حالا شاید بر اساس مشکلات و کانفیگ نبودن منطقه مخابراتی تجهیزات همچین چیزایی هم پیدا بشه که هنوز محدود نشده باشه به عرفی که اعمال میشه اما در صورتی که مشاهده بشه تنظیمات براحتی در عرض چند دقیقه اعمال میشه بر روی تجهیزات
اسیا تک قرار نیست عیدی بده؟؟؟مثلا خرید ترافیک نیم بها؟!!!یا هدیه عید رایگان؟!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)