تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2413 از 3195 اولاول ... 141319132313236324032409241024112412241324142415241624172423246325132913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,121 به 24,130 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

تسلیت می گم
    تا اومدن ال تی جدید باید صبر کنی
    وااااااي! يعني بازي بي بازي؟! كو تا ال تي بياد! واسه همه بازيها همينجوره يا فقط اين يكي؟

باز اگه راهي هست لطف كنيد بگيد حسابي حالم گرفت

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

من فکر نمی کنم به رنگ زرد و نارنجی مربوط باشه....
    من زرد رنگ می بینم ولی 9504 مدل دستگاه منه

بعدشم این رنگی که شما میگید مربط به نوع درایوره نه نوع و مدل دستگاه لطفا فرا فکنی و اطلاعات نادرست ندهید....

عزیزم فرا فکنی چیست؟

این که فقط برای اسلیم هست ! + منم درمورد 9504 و 0225 پرسیدم که این دو تا هم نوع درایو هست دیگه چی کار به مدل دستگاه داریم ؟ : دی

3. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته.........
    من درباره اون دوستی گفت که نوع رنگ را با مدل دستگاه معین کرد که اصلا به هم مربوط نیستند چون الان 0225 کپی خور نیست ولی 9504 هست وبعضی +lt هست
    ولی با نشانه زرد رنگ و یا نارنجی نمی توانیم 9504 و 0225 بودن دستگاه مشخص کنیم....
    Last edited by Tohid; 03-06-2011 at 21:13.

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا بچه های یکی از اقوام اومده زده پروفایل x360 منو پاک کرده بزغاله.حالا همه سیوهام پاک شده یعنی صفر مطلقحالا راهی نیست سایتی چیزی نیست سیوبازیهارو داشته باشه بریرزی رو فلش اصلا شدنیه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اخه مسئله اینه که این کابل اینا پیدا نمیشه. بعدش هم باید دوباره پول بدم واسه این؟ اخه من کابل Component این رو دارم. اونو نمیشه تغییرش داد و اون قلمبه زیرش رو برداشت تا جا بشه با کابل HDMI?
    ناصر جان به تهران سفارش بده برات پیدا میکنن میفرستن . فکر کنم میثم بتونه برات گیر بیاره.

اما در مورده همون کابل Component که داری , آره میشه قابش رو جدا کنی و همراه با HDMI وصل کنی .

وااااااي! يعني بازي بي بازي؟! كو تا ال تي بياد! واسه همه بازيها همينجوره يا فقط اين يكي؟

اگه LIVE بازی نمیکنید میتونید همین الان برید دوباره +LT رو بریزید
    من فکر نمی کنم به رنگ زرد و نارنجی مربوط باشه....
    من زرد رنگ می بینم ولی 9504 مدل دستگاه منه

بعدشم این رنگی که شما میگید مربط به نوع درایوره نه نوع و مدل دستگاه لطفا فرا فکنی و اطلاعات نادرست ندهید....
    بله درسته.........
    من درباره اون دوستی گفت که نوع رنگ را با مدل دستگاه معین کرد که اصلا به هم مربوط نیستند چون الان 0225 کپی خور نیست ولی 9504 هست وبعضی +lt هست
    ولی با نشانه زرد رنگ و یا نارنجی نمی توانیم 9504 و 0225 بودن دستگاه مشخص کنیم....
    شما منظورت من هستم ؟

این عکسی که من گذاشتم اولین عکسی هست که برای تشخیص نوع درایو ( نه مدل دستگاه و نه مدل درایو) تو کل نت پخش شد و یکی از موارد اصلی برای بررسی نوع درایو بود و هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جایی در مورد مدل یا چیزه خاصی توضیح داده شده !؟

آقا بچه های یکی از اقوام اومده زده پروفایل x360 منو پاک کرده بزغاله.حالا همه سیوهام پاک شده یعنی صفر مطلقحالا راهی نیست سایتی چیزی نیست سیوبازیهارو داشته باشه بریرزی رو فلش اصلا شدنیه
    بله میشه . شما فقط باید Save های مورد نظرتون رو پیدا کنید و سپس توسط نرم افزار Xtaf اونو به یک Flash Memory ای که توسط خوده کنسول Config شده در یک پوشه ی تعیین شده انتقال دهید.

البته اگه به LIVE وصل میشید میتونید Profile رو Recovery کنید.
    Last edited by SamGun; 04-06-2011 at 09:24.

7. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

تنها راه حل موقت، تبدیل WAVE4/5/6 به WAVE3 هست ... (یعنی سری قفل های بازیهای قدیم!)
    که البته به هیچ وجه نباید به Xbox Live وصل بشی تا LT جدید بیاد.

9. این کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من احساس می کنم تصویر مانیتورم زیاد خوب نیست. انگار رزولوشنش پایین هستو در صورتی که رو 1080p گذاشتمش. مانیتورم 22" بیشتر نیست و hdmi داره. روشی برای بهبود تصوبر در بازی هم و تو منو هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کنسول من اسلیم خام هست درایوشو نمی دونم 0225 هست یا 9504 حالا اگه آپدیت داشبورد رو نصب کنم بعدا برای -- آیا مشکلی ایجاد میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من احساس می کنم تصویر مانیتورم زیاد خوب نیست. انگار رزولوشنش پایین هستو در صورتی که رو 1080p گذاشتمش. مانیتورم 22" بیشتر نیست و hdmi داره. روشی برای بهبود تصوبر در بازی هم و تو منو هست؟
    شما باید 2 تا مطلب رو چک کنی ...
    ● رزولوشن و Brightness خود مانیتور (که حتما باید متناسب با نوع بازی تنظیم بشن)
    ● بعضی از بازیها برای بهبود تصویر از تنظیمات پیش فرض تاریک تری استفاده میکنن که بعدا خود کاربر باید اونها رو به میل خودش دستکاری کنه!
    در ضمن از تنظیمات DashBoard خود کنسول هم باید مطمئن باشی ...

13. 3 کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ناصر این تنظیماتی که الان برات لیست میکنم بهترین تنظیماتی هست که برای خودم چه تو LED و چه تو LCD میزام و از اول هم دست بهشون نزدم تا الان

HDTV Settings رو روی همون 1080p قرار بده همیشه .

Reference LEVEL رو روی Intermediate بزار که مربوط به سطح تاریکی HDMI میشه.

HDMI Color Space رو روی Auto بزار چون داری روی HD بازی میکنی خوده مانیتور با کنسول مچ میشه.

بعد یه چیزی ! مانیتورت چرا 22" هست ؟ مگه Full HD نیست ؟! باید 21.5" باشه تا میران Pixel ها به نسبت 16:9 درست تقسیم بشن.

HDMI رو هم چک کن ببین از اینا نباشه که Noise رو رد کنه.

تو تنظیمات مانیتورت اگه Sharpness داری یکم باهاش بازی کن ببین درست میشه یا نه.

15. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •