تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2412 از 3347 اولاول ... 141219122312236224022408240924102411241224132414241524162422246225122912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,111 به 24,120 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت برای من اوکیه

2. 2 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده

الان توی منطقه ای که ما هستیم فقط 4G هست و 4G+ هنوز نیست البته سر کوچمون هست خونه ما فقط نیست انگار حالا چند روز پیش اتفاقی با ماشین داشتم از طرف فلکه گاز که نزدیک به خونمون هست (البته نه خیلی نزدیک) می گذشتم و دیدم گوشیم 4 جی پلاس شده یه تست هم گرفتم دیدم سرعتش خیلی خوبه حدود 50 مگابیت سرعت دانلود داشت بعد که برگشتم خونه دیدم هنوز 4 جی پلاس هست اول فکر کردم خونه ما هم تحت پوشش اومده ولی بعد که یکی از دوستانم زنگ زد بهم دوباره 4 جی شد و به یه دکل دیگه وصل شد در واقع (با زدن کد های USSD هم همین اتفاق میفته).حالا با توجه به اینکه می دونم دکل های 4G+ توی خونه ما هم آنتن دهی دارن ولی دکل های نزدیک تر 4 جی هستن راهی هست که بشه گوشی رو قفل کرد روی 4G+ ها مثلا فقط باند 7 انتخاب شه یا اینجور چیزی.گوشیم Note Edge هست از سامسونگ. توی حالت Service Mode که با *#0011# وارد می شم اکثر گوشی ها می شه با زدن یه کد مخفی باند رو انتخاب کرد متاسفانه روی گوشی من جواب نمی ده اون کد حالا حتی اگر نیاز به روت هم باشه مشکلی نیست فقط دوست دارم بشه اینجور کاری کرد اگر کسی راهی به ذهنش می رسه یا حتی هزینه ای این کار رو می کنه ممنون می شم بهم بگه

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1.از کجا بفهمم سیمکارتم 4g هست یا ساپورت میکنه ، و یا نه؟
    2.من اومدم از خود سایت ایرانسل بسته شبانه 2 ساعته بخرم هنگام پرداخت انلاین پیغام اومد چون مبلغ مورد تراکنش کمتر از حداقل سقف برای بانک ملت هست امکان تراکنش نیست، اونوقت چه جوری باید بخرم؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

من یه بار یه پیشنهاد دادم که یه تاپیک خیلی مهم! در مورد تعریف بیت و بایت و تفاوتشون زده بشه که هرچند صفحه توی این تاپیک بحث بیت و بایت پیش نیاد . جواب طرف رو میدن تفاوت بیت وبایت رو بهش میگن باز میاد روی اشتباه خودش پافشاری میکنه پیست میزنه که دوستم سرعتش 80 مگابایته من 10 مگابایت برم دادسرای انقلاب شکایت کنم؟
    کاملا با نظر شما موافقم دوست عزیز
    فکر هم نمیکنم این چنین اطلاع رسانی برای کسی مشکلی پیش بیاره (در عوض خیلی از مشکلات و بحث های بیهوده هم حل میکنه)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1.از کجا بفهمم سیمکارتم 4g هست یا ساپورت میکنه ، و یا نه؟
    2.من اومدم از خود سایت ایرانسل بسته شبانه 2 ساعته بخرم هنگام پرداخت انلاین پیغام اومد چون مبلغ مورد تراکنش کمتر از حداقل سقف برای بانک ملت هست امکان تراکنش نیست، اونوقت چه جوری باید بخرم؟
    مرسی
    اگه سیمکارتت سه پانچه باشه یوسیم هست که4g ساپورت میکنه . شبانه رو هم از برنامه ایرانسل من میتونی بخری یا کارت بانکی که حداقل سقف تراکنش نداشته باشه

7. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه سیمکارتت سه پانچه باشه یوسیم هست که4g ساپورت میکنه . شبانه رو هم از برنامه ایرانسل من میتونی بخری یا کارت بانکی که حداقل سقف تراکنش نداشته باشه
    اقا مرسی
    سیمکارت سه پانچه هست.این برنامه رو توی گوشی اندرویدم نصب کردم .ورودش که مصیبت بود، ده بار درخواست رمز یکبار مصرف کردم تا اخر اومد ، .واردش شدم خود برنامه از همه چی گنگتر بود.راهی نداره مثل ادمیزاد ما این خریدمون رو بکنیم؟ با این همه دبدبه و کبکبه یک سیستم راحت برای کاربر نمیگذارند برای خرید.الان نزدیک 3 ساعت وقتم رفتم هیچی هم نصیبم نشد.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 13-09-2016 at 19:26.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا مرسی
    سیمکارت سه پانچه هست.این برنامه رو توی گوشی اندرویدم نصب کردم .ورودش که مصیبت بود، ده بار درخواست رمز یکبار مصرف کردم تا اخر اومد ، .واردش شدم خود برنامه از همه چی گنگتر بود.راهی نداره مثل ادمیزاد ما این خریدمون رو بکنیم؟ با این همه دبدبه و کبکبه یک سیستم راحت برای کاربر نمیگذارند برای خرید.الان نزدیک 3 ساعت وقتم رفتم هیچی هم نصیبم نشد.
    سه خط بالای حساب من رو بزن بعد خرید بسته های افزایشی- اینترنت ساعتی

10. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا مرسی
    اگر وارد شدید تمومه دیگه وارد قسمت خرید بسته افزایشی بشید بعد توی تعرفه های ساعتی نامحدود شبانه هست

12. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه.من تا الان اعتباری نداشتم نمیدونستم چه جوری کار میکنه.پس الان من اول با خرید شارژ حسابم رو پر میکنم بعد تو همین برنامه اقدام به خرید بسته میکنم.
    مرسی

خرید کردم 5 تومان ولی چیزی به موجودیم اضاف نکرد!

درست شد.
    مرسی دوستان
    Last edited by GHAGHALEELEE; 13-09-2016 at 20:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •