آقا خطم به این خوبیه بعد میگم 5 مگ گرفتم واسم دان استریم رو روی 5 مگ بزارید میگه خطت نمیکشه؟
یه نفر یه اپراتور کار بلد بهم معرفی کنه که واسم انجام بده.گل بگیرن در این مرکز 2020 رو
اینم وضعیت خط
![]()
آقا خطم به این خوبیه بعد میگم 5 مگ گرفتم واسم دان استریم رو روی 5 مگ بزارید میگه خطت نمیکشه؟
یه نفر یه اپراتور کار بلد بهم معرفی کنه که واسم انجام بده.گل بگیرن در این مرکز 2020 رو
اینم وضعیت خط
![]()
این نسخه رو پیدا کنی به خوبی کار میده.
Connectify Hotspot & Dispatch Pro 8.0.0.30686
داداش شما از بهبهانی؟ منم دقیقا همین مشکلو دارم دان استریمم روی 3072 و وضعیت خطم هم عالیه، هرچی میگم دان استریمم رو ببرین بالاتر یا میگن خطت نمیکشه یا میگن مرکز مخابراتوتون کلا بالای 3 مگ کشش نداره!!!!
باز این ای پی های 172 اومدن چسبیدن به ما .لامصبا پیج وا نمیکنن باید دویست بار مودم رو ریست کنی تا ای پی عوض شه.چرا این ای پی ها رو حذف نمیکنن ؟ یعنی نمیدونن پیج وا نمیکنه ؟ برای چی گذاشتنشون اخه ؟
اون دوستمون THE VAIPER هم دقیقا همین مشکل رو داره 10 مگ خریده براش دقیقا 3 مگ بستن میگن یا خطط مشکل داره یا مرکز مخابراتی که همش دروغ محضه.
شما هم خطط تا 20 مگ کشش داره
نت شما هم قطع شده؟؟
Ip من کامل قفل شده رو 37.221 دیگه انگار 2.185و حتی5.233 واسم نمیاد
امروز روز ارتباطات و روابط عمومی. برای امین میخوان هر چی ارتباط داری رو قطع کنن بره پی کارش..
تمامی دوستانی که gateway اون ها 78.139.143.246 هست میزان دان استریمشون روی 3072 قفل هست و به هیچ وجه هم توسط اپراتورها افزایش پیدا نمی کنه حتی با شکایت به سامانه 195 و ارائه مستندات هم این گروه رو باز تغییری در استریم نمیدن ! این گروه ها پورت هاش فری هستن ! دلیل عدم تغیر استریم هم همینه فکر کنم البته مطمئن نیستم و قطعا فرشاد میدونه و طبق معمول چیزی در اختیار کاربرها قرار نمیده !ربطی به شهر هم نداره ! همه استان این گروه همین مقدار قفل شده و یک عدد هم کم و زیاد نمیشه به هیچ وجه ....
![]()
من که از صبح رفتم ایپی 5.233
ولی ایپی 2.185.6x الان دو روزه که حذف شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)