نه متاسفانه .نه بسیجی فعال دارم نه معافیت بهم میخوره .راهه دیگه ای نیست ؟
نه متاسفانه .نه بسیجی فعال دارم نه معافیت بهم میخوره .راهه دیگه ای نیست ؟
منتظر هیچ چیز نباش حتما باید خودت پیگیری کنی.من حدود 20تا اداره رفتم برا امریه همه بهانه های مختلف میاوردن یا وعده سرخرمن میدان بعد میزدن زیرش.تا بالاخره اداره کار قبول کرد و الان 7ام باید بیام تهران برا مصاحبه(ایا درست بشه ایا نه)
------------------
راستی کسی میدونه برا مصاحبه امریه اداره کار چه سوالاتی میپرسن؟
اگه شانس یا پارتی داشته باشی با بسیجی عادی هم قبول میکنن.
به نظر من: امریه>سرباز معلمی(اگه نزدیکای محل سکونت بیوفتی)>پذیرش سپاه>سربازی عادی
بله دوستمون درست میگن
شما باید ببینید تاریخ اعزامتون کی هستش هر ماه معمولا قبل از اعزام سپاه برای نیروی خودش پذیرش میکنه حتی با دیپلم هم میتونی پذیرش بشی و با بسیجی عادی .
جزء نیرو های مازاد میگیرن شما رو
سلام دوستان عزیز
لطفا و خواهشا راهنمایی کنید
برای گرفتن پذیرش سپاه باید چکار کرد؟به کجا باید مراجعه کرد؟لطفا دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین. با توجه به شرایط من چقدر شانس گرفتن پذیرش دارم؟ آیا با توجه به داشتن غیبت قبل از اعزام بیش از یک سال شانسی دارم؟
این شرایط منه: مدرک تحصیلی دیپلم - دارای 4 سال سابقه بسیج عادی + 2 سال بسیج فعال که همچنان ادامه داره -دارای گواهی آموزش دوره آمادگی دفاعی بسیج دانش آموزی - بدون دوره تکمیلی- بیش از یک سال غیبت قبل از اعزام
خدمت توی سپاه خیلی برام مهمه یعنی خدمت سخت توی سپاه رو به خدمت آسون توی ارگانهای دیگه ترجیح میدم پس خواهشا راهنمایی دقیق و کاملی بکنین.دفترچه هم گرفتم فرم هارو هم پر کردم ولی مدام ثبت مدارک رو عقب میندازم نمیدونم چکار کنم.خواهشا منو از این بلا تکلیفی در بیارین.
Last edited by TRIPLE M; 15-09-2014 at 02:35.
من بسیجی نیستم نه فعال دارم نه غیرفعال .نمیشه همینطوری پذیرش سپاه بشم ؟ حتما باید کارت بسیج داشته باشم ؟
همین الان برو مسجد یه عادی بگیر کاری نداره که .
سلام
میخواستم ببینم که اگر تو شهر خودمون بیفتیم . ورود و خروج چطوری میشه ؟ وقتی که فاصله پادگان با خونت فقط 20 دقیقه راه باشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا روزانه میشه اومد خونه و رفت ؟ از ساعت چند تا چند روز بعد میتونی بری خونه و کی باید برگردی ؟
سلام
یکی از دوستام معافیت تحصیلیش تموم شده ولی درسشمو نتونسته تموم کنه و هنوز لیسانسشو نگرفته
باید تو برگه قسمت انصرافی و ترک تحصیل رو تیک بزنه یا خودشو دیپلمه معرفی کنه و اون قسمت رو پر کنه؟
در ضمن برگه معافیت تحصیلی که نظام وظیفه برای دانشگاه فرستاده رو هم باید ضمیمه مدارکش کنه یا نه؟
سلام لطفا به سوال منم جواب بدین چند بار پرسیدم ولی چرا جواب نمیدین؟
اگه کسی تو دانشگاه از سنوات ارفاقی استفاده کنه و نظام وظیفه هم بهش مجوز بده بعد از فارغ التحصیلی میتونه تو مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بده؟ یعنی مرخصی تحصیلی داده میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)