کوپن؟اصلا حرفی از کوپن و 1.5گیگ نزده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کوپن؟اصلا حرفی از کوپن و 1.5گیگ نزده
کی گفته تا 1.5 گیگ تو شب بشتر نباید دانلود کنی من خودم شبی 2 گیگ دانلود دارم
تازه اون قانون Fair Use Policy برای سرویس های نامحدود صدق میکنه نه سرویسهای اکو![]()
اول دعوا موقوف!
---
آره اصلشو ببر خودشون اسکن میکنن و خلاصواسه من که به همین راحتی بود.
سلام
مشکل من حل نمیشه
فقط شبا نیست که همش قطع میشه توی روز هم ماکسیمم نیم ساعت وصله به اون علامت تعجب میاد روی نت ورک ویندوز 7 . امروز 2 بار به شاتل زنگ زدم همه چیز و چک کرد و گقتن ایراد از مودم هست گفت مودم هایی مثل asus که من دارم بعد یه مدت همچین بلایی سرش میاد یعنی و قتی قطع میشه دیگه نمی تونه کانکت کنه گفت مورد های مشابه را داشتیم گفت با یه مودم دیگه هم چک کن . من 15 ماهه از شاتل سرویس 512 دارم واقعا هم راضی ام تا اینکه 1-2 هفته هست اینطوری شده . کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره کمک کنه؟
همه راهها رو رفتم حتی مودم هم ریست کردم فریمور جدید هم روش ریختم بنده خدا این پشتیبانی شاتل هم واقعا کمک می کنن و پیگیر هستند .دیگه نمی دونم واقعا باید یه مودم دیگه بخرم ؟ البته زیاد هم ناراحت نیستم چون واقعا بابای این مودم شاید دراومده چون همیشه روشن بود با وایرلس .
شاتل ART 1 نامحدود شده ؟
پس چرا هنوز این نوشته سر جاش هست ؟این عدد نمایانگر میزان ترافیکی است که مشترک استفاده می کند و سپس قطع به علت اتمام گیگ می شود و به هیچ عنوان نشان گر ترافیک مجاز با توجه به سرویس نمی باشد.
هزینه مازاد ترافیک به حساب بدهکاری مشترک خواهد بود
من نمی فهمم اگه نامحدود شده این نوشته ی بالا و گزینه ترافیک اضافه شده برای چی هنوز حذف نشدند .
یعنی اگه ما 24 ساعته دانلود کنیم ، سرویسمون قطع میشه ؟ اون وقت این نامحدود چه معنی اینجا پیدا می کنه ؟اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
ببخشید که زیاد شد ، اگه میشه یه توضیحی بدین ، ممنون
درکل شاتل با دانلود مشکل داره شما زیاد سخت نگیر![]()
این سرویس اختصاصی که مگن چیه؟
من 100 بار اینجا پرسیدم خوب یکی جواب به دیگه
خودشونم هیچ چی نمیگن متاسفانه
Last edited by esfehanei; 08-09-2010 at 23:05.
اینو جواب بین
این مهمه
فکر کنم باید 1پول درستو حسابی بریزی تو حلقشون که 1لاین بدون شیر و سرعت ثابت بدن یا شایدم واسه آدم مهما باشه.
درکل این موضوع جزو ناشناخته های شاتل میباشد![]()
من فک کردم که مثل این معمولیها میمونه حلا با 10 تومن اختلاف
منظورت از پول درست و حسابی چقدره مثلا؟
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)