فک نکنم اینا پهنا مهنا حالیشون بشه
در واقع وضعیت اینترنت من اینه در کل روز:
دیشب نمیدونم چی شد یهو
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فک نکنم اینا پهنا مهنا حالیشون بشه
در واقع وضعیت اینترنت من اینه در کل روز:
دیشب نمیدونم چی شد یهو
![]()
ممنون بابت جواب ولی مگه مخابرات و هماراسیتم یکی ان ؟
والا همین آسیا تک اوایل که خریده بودم خوب بود ولی الان هم سرعتش کم شده و هم کسل شده . نه فشفشه نه نیترو و ... پشتیبانی هم همش بهانه میاره که خطم ضعیفه که بعضی وقتا سرعتم افت داره .
میخواستم های وب بگیرم ولی دیدم اونم انگار جدیدا شده مثل آسیاتک و پارس آنلاین
چشمم افتاد به ظرح انار خوشم اومد ازش .
شما میتونین در مورد سرعت دانلود سرویس خودتون تو بازه معمولی و رایگان و کیفیت و .... برام یه اطلاعاتی بدین ؟ ممنون میشم![]()
نه یکی نیستن
این سرویس اکو هستش
سرعتش تا 8 مگ البته یکم idm داره خالی میبنده ولی سرعتش همیشه رو 850 فیکسه
![]()
این که خیلی خوبه . خیلی امیدوار شدم به هماراهرچند سرعت دانلود یک به ده ارایه میده :/ ولی بازم بهتره از آسیاتک
اینم شات از پینگ من (سرویس 4 مگ آسیاتک )
ممنون بابت پاسخ هاتون .![]()
دوستان کسی صبانت داره؟
پینگش خوبه؟
سرویس الماسش شبانه رایگان داره؟
یا ازون مصرف منصفانه هاست؟![]()
صبا همه سرویس هاش مصرف منصفانه داره برای شب و میتونی 2 برابر حجمت دانلود کنی
پینگش خوبه
سلام دوستان
کسی اینجا از شرکت بلوط سرویس داره؟ از دیروز ظهر تا حالا نتم قط شده، زنگ زدم پشتیبانی میگه منطقه ولیعصر کابل برگردان داشته به خاطر همین قط شده و از طرف ما نیست، الانم با نت ایرانسل کانکتم، کس دیگه ای هم از شرکت بلوط هست که نتش قط باشه؟
آقا از دیروز سرعت من خیلی افت کرده.
همیشه پارامترهای نویز و اینا رو چک میکنم تفاوتی نداشته ان. امروز با پشتیبانی همارا تماس گرتفم گفتن ایرد از زیر ساخت هست.
یعنی چی؟ یعنی مربوط میشه به اعمال هیتلرینگ رو اینا؟
این دقیقا کدوم کشوره ؟
اسمش شبیه بیسکوییته تا سرور اسپید تست
===========
میگم چرا اینترنت من به هیچ دردی نمیخوره !! مسیر اینترنت ما همونیه که کوسه ها همش گاز میگرفتن
دیشب به کل اینترنت بین الملل من قطع بود !! با دخل هم انقدر تایم اوت داشتم که اصلا هیچ کاری نمیشد کرد !! به جز فحش دادن و خاموش کردن مودمبه زودی یه راه برای دور زدن مخابرات پیدا میکنم !! اون موقع عوضش رو سرش در میارم
تا قبل از عید انقدر مفت ازش استفاده کرده بودم که حد و مرز نداشت
از سر بیکاری فیلم 1080 تو یوتیوب میدیدم
General IP Information
IP: 134.0.217.37 Decimal: 2248202533 Hostname: 134.0.217.37 ASN: 8529 ISP: OmanMobile Telecommunication company LLC Organization: OmanMobile Telecommunication company LLC Services: None detected Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assignment: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 30-12-2015 at 01:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)