اگه کسی با مدرک لیسانس سرباز معلم بشه میفرستنش تو روستا تدریس کنه یا تو یه جای درست و حسابی ؟
اگه کسی با مدرک لیسانس سرباز معلم بشه میفرستنش تو روستا تدریس کنه یا تو یه جای درست و حسابی ؟
لطفا به سوال منم جواب بدین
اگه کسی تو دوره کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته از یک نیمسال سنوات ارفاقی استفاده کنه مرخصی تحصیلی تو مقاطع بالاتر بهش داده میشه؟
این سوال رو تو سایت پلیس +10 پرسیدم گفتن مانعی نداره الان من مطمئن باشم که مشکلی پیش نمیاد؟
Last edited by B E N Z; 13-09-2014 at 19:09.
برای جاهای درست و حسابی تر به قول شما، به تعداد کافی دبیرهای حق التدریس بیکار که آموزش و پرورش جذبشون نکرده وجود داره و دیگه جایی برای سرباز معلم وجود نداره. معمولا جاهایی رو برای سربازا مد نظر قرار می دن که معلم و دبیر حاضر نیست بره اون جاها!
سلام من 6 ماه غیبت دارم
میتونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
یا اینکه حتما باید برم سربازی؟
بله می تونید.
خوب اگه اینطوری باشه که شما میگی کدوم بهتره ؟ سربازی یا سرلاز معلم ؟
به نظر من سرباز معلمی.ببین چقدر تعطیلات دارن(تابستون و عید و تمام تعطیلات رسمی +5شنبه جمعه)
به نظر خودم امریه از همشون بهتره چون مثل یک کارمند رسمی هستی و 2 سال نازنینت حروم نمیشه توی شهر خودتم هستی اما سرباز معلم دست کمی از سربازی نداره .البته رفیقمون با مدرک فوق دیپلم توی هنرستان فنی حرفه ای درس میداد که نزدیک حومه شهر بود اما خیلی ها رو دیدم که احتمالا با مدرک دیپلم رفتن توی روستایی که دست کمی از سربازی نداشته و مسیرش ماشین رو نبوده .دقیقا همون قدر که توی اموزشی باید پیاده روی کنیم این بدبخت راه رفته تا به مدرسه رسیده .تازه اموزشی 2 ماه پیاده روی داره این دو سال
واقعا دیگه مونگول شدم نمیدونم باید چکار کنم .حوضله سربازی ندارم چون 2 سال وقت تلف کردنه .امریه هم که پارتی ندارم .دونبال یه راهی هستم که تو شهر خودم باشم و تو ساعت اداری باشه .
بسیجی فعال نداری برو پذیرش سپاه بگیر![]()
عزیزان من لیسانس کامپیوتر هستم . از خدام هستش که امریه بگیرم . اما سرباز معلمی به هیچ عنوان .
حتی حاظرم این دو سال اصلا یک ریال هم حقوق نگیرم . فقط سربازی نرم .... دوستان برای امریه باید چی کار کنم . منتظر استخدام ها باشم یا خودم مراجعه کنم شرکت های دولتی![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)